2014 Aralık Anneleri

sevgili 2014 aralık anneleri nasılsınız..
cok uzun zamandr buraya ugramamıstım,mınık hanımları beyleri büyüttük çok şükür..
benım kızım 10 aralık dogumlu..sizlerden fikir almak istedim
boyu 85 cmdi 18ay kontrolunde ve kılosu 11.5tu.
bu 20.ayının içinde memeden kestim yaklasık 15 gün oluyor ve kızım şuan 12,4 kılo falan oldu bıraz hızlı arttı kılosu ve merak edıyorum,aralık bebişlerinin genel kılo boy durumu nasıl??
9 aylık olduktan sonra işe başladım ben babannemız bakıyor ve aksamdan akşama ve gece full emıyordu..uyku problemımız hat safhadaydı..15 gündür tamamen kestim anne sütünü ve gece 1 kere bilemedın 2 kere uyanıyor..nasıl bir güzellıkmıs bu:)
yedirip yatırdıgım ıcın gece uyandıgında sadece su içirip geri yatırıyorum:)

sevgili 2014 aralık anneleri nasılsınız..
cok uzun zamandr buraya ugramamıstım,mınık hanımları beyleri büyüttük çok şükür..
benım kızım 10 aralık dogumlu..sizlerden fikir almak istedim
boyu 85 cmdi 18ay kontrolunde ve kılosu 11.5tu.
bu 20.ayının içinde memeden kestim yaklasık 15 gün oluyor ve kızım şuan 12,4 kılo falan oldu bıraz hızlı arttı kılosu ve merak edıyorum,aralık bebişlerinin genel kılo boy durumu nasıl??
9 aylık olduktan sonra işe başladım ben babannemız bakıyor ve aksamdan akşama ve gece full emıyordu..uyku problemımız hat safhadaydı..15 gündür tamamen kestim anne sütünü ve gece 1 kere bilemedın 2 kere uyanıyor..nasıl bir güzellıkmıs bu:)
yedirip yatırdıgım ıcın gece uyandıgında sadece su içirip geri yatırıyorum:)
merhaba. ben kızımı sütten keseli çok oldu. iştahı cok iyiydi ama 10kilonun üstüne hiç çıkmadı. şimdide havalar cok sıcak ancak su salatalık karpuz yiyor.yemeklerin yüzüne bile bakmıyor. ama uykumuz cok cok iyi :)

Kızlar nerelerdesiniz bebişler nasıllar
Ben girmiyorm artık ya hepinize kızdım bi kayboldunuz ortalıktan :) ben emmeden kestim kızlar ama oğlum daha zayıf yani 10,5 kiloydu dün ishale yakalandı şimdi kemikleri sayılıyo taş çatlasın 10 kilodur 87 cm bu arada

merhaba. ben kızımı sütten keseli çok oldu. iştahı cok iyiydi ama 10kilonun üstüne hiç çıkmadı. şimdide havalar cok sıcak ancak su salatalık karpuz yiyor.yemeklerin yüzüne bile bakmıyor. ama uykumuz cok cok iyi :)
Benimkinin gece uykusu emmeyi bıraktkm gene aynı sürekli uyanıyo:)

Benimkinin gece uykusu emmeyi bıraktkm gene aynı sürekli uyanıyo:)
kizimi iki aydır kreşe yolluyorum. evimin hemen yanı.iki dakikalık yol.sadece öölene kadar kalıyordu. bir haftadır. ögle uykusunada orda yatıyor. ve kızım çok hırçınlaşdı. herşeye aglıyor. ögle böyle diini yerlere atıb.morarana kadar yumru

kizimi iki aydır kreşe yolluyorum. evimin hemen yanı.iki dakikalık yol.sadece öölene kadar kalıyordu. bir haftadır. ögle uykusunada orda yatıyor. ve kızım çok hırçınlaşdı. herşeye aglıyor. ögle böyle diini yerlere atıb.morarana kadar yumru
Yaa bende kreş düşünüyorm çünkü evde beni fazlasıyla yoruyo oyun oynamasını bilmiyo götürüyüm iki saat oynasın alır geliirim diyorm

sabinnaz sabinnaz hamile misin canım çok sevindim darısı başıma 2,aydır serbest bıraktık istiyoruz olursa olsun dedik inşallah olur Allah gönlümüze göre verir N Nehir-derin2 kız bende memeden keseyim diyorum annem istemiyor :KK70: kıyamıyor torununa faydalı diye hele meme meme diyor ben meme yok kızım bitti diyorum annem bana kızıyor elimde olsa ben verecem kendiminkini diyor :)2 yaşına kadar emzireyim diyorum ne bileyim aklımdan ciddi ciddi düşününce aramızdaki kuvvetli bağa kopacal gibi geliyor çok deli.ediyor beni yemiyor yemiyor bu aralar hastalandı kopek dişini patlattı eliyle itiyor bide kızdımı eline ne geçerse atıyor kayışları koparıyor bazen :KK70: bizede vuruyor o zamanda kızıyorum alışmasın diye pek dillendi motor geçse dışardan koktum koktum ben diyor :)anne anne ya aziz Allah diyor soyledigimiz.herşeyi tekrarlıyor

sabinnaz sabinnaz hamile misin canım çok sevindim darısı başıma 2,aydır serbest bıraktık istiyoruz olursa olsun dedik inşallah olur Allah gönlümüze göre verir N Nehir-derin2 kız bende memeden keseyim diyorum annem istemiyor :KK70: kıyamıyor torununa faydalı diye hele meme meme diyor ben meme yok kızım bitti diyorum annem bana kızıyor elimde olsa ben verecem kendiminkini diyor :)2 yaşına kadar emzireyim diyorum ne bileyim aklımdan ciddi ciddi düşününce aramızdaki kuvvetli bağa kopacal gibi geliyor çok deli.ediyor beni yemiyor yemiyor bu aralar hastalandı kopek dişini patlattı eliyle itiyor bide kızdımı eline ne geçerse atıyor kayışları koparıyor bazen :KK70: bizede vuruyor o zamanda kızıyorum alışmasın diye pek dillendi motor geçse dışardan koktum koktum ben diyor :)anne anne ya aziz Allah diyor soyledigimiz.herşeyi tekrarlıyor
Maşallah kuzuma ya seninki maşallah çok akıllıydı benimki inan bana hala deli ya bıkıyorum canımdan yine uykuları problem saat başı kalkıyo:KK43:

sabinnaz sabinnaz canım hayırlı olsun darısı isteyenlerin başına kendimi saymıyorm inş önümde daha çooook sene var:)

M minigim34 N Nehir-derin2 teşekkür ederim. Rabbim istedyiniz zaman sizlerede hayırlısıyla nasip etsin. benimki biraz pilansız oldu. sonbahar kış gibi hamile kalmayı düşünüyordum. işimden dolayı. doktora için çalışacaktım. şimdi halsizlikden zor ayakta kalıyorum.
hamile oldugumu bilmeden bir sürü ilaç kullandım. doktorum beni biraz rahatlatdı. ilaçlar zarar vermiş olsaydı gebelik kendiliyinden 4-5ci haftada düşükle sonıanırdı dedi. çarşamba günü kalp atışını dinlemeye gidicez. gec döllenme oldugu icin 8ci haftanın bitiminde cagırdı. sonrakı haftalarda bazı testler yapılacak. zorlu bir sürec beni bekliyor. inşallah bebeyime bişey olmaz!

ayda bir bi kac kisiye dusmus aralik anneleri gelen giden yok :) aranizda krese gonderen var mi kizlar calismayi dusunuyorum. uyumlular mi. kactan kaca kaliyorlar. ucretleri ne merak ediorum.

Slmmm hanımlar, nasıl gidiyo annelik 2 yaşına girmiştir çoğunuzun kuzusu :)
Bizimde az kaldı...
Ben accayip yoğunum hiç bakamıyorum ondan sayfaya.
1 haftadır emmiyo benim kuzum :)
Adem güneşin yöntemiyle kestik memeyi valla o mutlu ben mutlu sıkıntımız yok şimdilik aklına gelince süt bitti meme var diyo ama istemiyo şükür :)
Ben okula devam ediyorum artık dolayısıyla amineye kv. Bakıyor çokda güzel oluyo herşey çok yolunda Elhamdürillah...
sabinnaz yeni bebeğin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kurtarsın ikinizide inş.

Kızlar ben geldım bız cok kotu durumdayız, işe başlayacam diye kreşe başlamıstık ama ordan hastalık kaptık 4 aydır sürekli hastayız en sonunda da havale geçirdi oğlum on gündür hastanedeydik yeni çıktık T ththt sende durumlar ne iki tane canavarla:KK66:

Kızlar ben geldım bız cok kotu durumdayız, işe başlayacam diye kreşe başlamıstık ama ordan hastalık kaptık 4 aydır sürekli hastayız en sonunda da havale geçirdi oğlum on gündür hastanedeydik yeni çıktık T ththt sende durumlar ne iki tane canavarla:KK66:
Geçmiş olsun canım.. benim durumlar fena.. bir tane iki yaş sendromlu bebek bir tane de diş çıkaran bebek mevcut elimde seç beğen al :halay: sen başladın mı işe ne yaptın, uyku sorununuz halloldu mu

Geçmiş olsun canım.. benim durumlar fena.. bir tane iki yaş sendromlu bebek bir tane de diş çıkaran bebek mevcut elimde seç beğen al :halay: sen başladın mı işe ne yaptın, uyku sorununuz halloldu mu
Yok anam nerdee daha sürekli uyanıyo ağlayıp duruyo benımkıne bakamayınca hep sen aklıma gelıyosun Allah yardım etsin diyorum:)

Slmlar bayanlar
Bende aralik annesiyim
Suan 2yas sendromu yasitoruz ev hanimiyim sebepli sebepsiz ofkeleniyor bagiriyor
Babasi ile sastik
Ozellikle uykuya yatiracagimizi anlayinca basliyor aglamaya aglama dediysemde gozunde yas yok sadece bagiriyor
Ne yapicaz nasil yapicaz sizler neler yapiyorsunuz
Havalarda soguk evde ettkinlik yapiyoruz ama cok uzun surmuyor tabi ki
Krese yada oyun grubu aratiriyorum simdilik
Sizler etkinlik neler yapiyorsunuz siksik yazsak buraya beraber assak 2 yas sendromunu

X