2014 Aralık Anneleri

Hadi ya karabibere bak sen uyandımqk için çaba sarfediyor yani bizimki kulağımızq parmağını sokar gözümüze sokar uyurken
Eğer benle yalnız yatıyorsa bana öyle yapıyor canım bir gece gözümü oydu resmen bazen saçlarımı tutup çekiyor :KK70:

Eğer benle yalnız yatıyorsa bana öyle yapıyor canım bir gece gözümü oydu resmen bazen saçlarımı tutup çekiyor :KK70:
Hahaha bizimki nerde delik görse parmağını sokuyor birine gidiyoruz koltuğu sigara yanıgı mesela oraya bile parmağını sokuyor

görümcemin oğlu iki yıl kardesini kabullenemedi.cocuğu ilk gorduyu yerde vurup sacini cekiyordu. kizima hep kardesi olacagini onu sevmesini onunla ilgilenmesini öğretdik. kizim simdide diyorki annem doktordan bana abla getirdi simdide abi getirecek:) qaliba annem öğretiyor. bide oğlun olsa iyi olur diyip duruyor:)
evet canım genelde bende hep zarar verenleri duydum gördüm.2. cocuk konusunda babalara ciddi gmrevler düşüyo.babanın 1. cocukla daha fazla ilgilenmesi gerekiyoki, anne mecburen küçüğe fazla bakıcagından kendisini önemsiz hissetmesin.böylece sorun olmaz bence.ve ben bu ışığı açık söyliyim kocamda görmüyorum.oyüzden korkutucu aslında biraz.zaten doğumda eşten fazla fazla ilgi istiyosun, bide bu görevi yapması lazım, sen dürtmeden yapmasını isticeksin, vs vs..ilgili eşi olanlara ne mutlu tabiki :KK66:

Sen aslen bursalısın demi ankaralı olunca içten geliyo kız o oyun tarzı :) mesela bende bursada bi düğüne gittim hiç oynayamadım şaşrmıştım:) ilk kez tam anlamıyla yedi hiç yemezdi bu arada T ththt hoşgeldin canım nerelerdesin bebişler ne yapıyo:)ayşenurda yapacak gibi görünüyoduda M minigim34 de biraz size kaymış gibi ben çocuk istemeyen olarak tek kaldım:)
öyle valla, ankaralı olunmaz , doğulurmuş demekki :KK66: biz aslında artvinliyiz:) gürcüyüz yani:) kız sen istemiyorum diye diye hamile olcan bide bak.ben öyle demekten de korkarım :) sanki inadına olcakmış gibi geliyo nedense :KK66:

O konuda bende çok çekiyorum canım yaaa altını açmak resmen işkence :KK43: bir de benim oğlum temiz bez olmadan kaka yapmıyor yaaa
kızlar bu konuda çok iyi bi çözüm buldum kendimce.altını açarken, üzerine çamaşır sepeti koyuyorum beline kadar, oynuyo ve ellerini de karıştıramıyo.yatması yeter zaten, bi deneyin derim :KK66: ay bizimki bide şeyini koparcak nerdeyse ya, canı da mı kıymetli değil nedir anlamadım gitti :)

kızlar bu konuda çok iyi bi çözüm buldum kendimce.altını açarken, üzerine çamaşır sepeti koyuyorum beline kadar, oynuyo ve ellerini de karıştıramıyo.yatması yeter zaten, bi deneyin derim :KK66: ay bizimki bide şeyini koparcak nerdeyse ya, canı da mı kıymetli değil nedir anlamadım gitti :)
Bizde bizim oğlanın sapık olduğunu düşünüyorduk eli pipisinde hemen açınca ahahahah :KK70: yarın debicem çamaşır sepetini inşallah işe yarar yaa. Valla iie yararsa duacınım kuzum :))

öyle valla, ankaralı olunmaz , doğulurmuş demekki :KK66: biz aslında artvinliyiz:) gürcüyüz yani:) kız sen istemiyorum diye diye hamile olcan bide bak.ben öyle demekten de korkarım :) sanki inadına olcakmış gibi geliyo nedense :KK66:
Bende çok korkuyormda dediğinde doğru büyük konuşmak değilde çok korkuyorm yani eşim hiç yardımcı değil bak bu gecede hiç uyumadık artık kafayı yiycem yani :KK43:

O konuda bende çok çekiyorum canım yaaa altını açmak resmen işkence :KK43: bir de benim oğlum temiz bez olmadan kaka yapmıyor yaaa
Anammm senin bu karabiber çok enteresan çıktı bak :KK70: benim kızımda yatırıyorum hemen oturuyor kalkıp kaçıyır bide geliyor muyum diye arkasına bakıyor zor değiştiriyorum

Kızlar rüyamda hamile olduğunu gördüm bide nasıl seviniyormuşum bişey olacak diye korkudan hep dikkat ediyor muşum :)

Kızlar rüyamda hamile olduğunu gördüm bide nasıl seviniyormuşum bişey olacak diye korkudan hep dikkat ediyor muşum :)
Allah hayırlara getirsin canım senin sanki niyetin var gibi zaten Allah gönlüne höre versin :)
Anammm senin bu karabiber çok enteresan çıktı bak :KK70: benim kızımda yatırıyorum hemen oturuyor kalkıp kaçıyır bide geliyor muyum diye arkasına bakıyor zor değiştiriyorum
Tabii kızım benim oğlumun poposu kıymetli :) sana bi enteresanlık daha söyleyim kendisi temiz beze yapıyor ama geçen yemek yedirdim ağzı burnu battı hep gitti babannemin tülbentine sildi ağzını burnunu :KK70:

Bizde bizim oğlanın sapık olduğunu düşünüyorduk eli pipisinde hemen açınca ahahahah :KK70: yarın debicem çamaşır sepetini inşallah işe yarar yaa. Valla iie yararsa duacınım kuzum :))
demi kızz, valla Allahtan kimse yok açarken, insan cocıgu yerine utanabiliyor hahaa :) ay heleki eşim,bazen çocuk oldugunu unutuyor, yapma oğlum napıyosunn diyip dıruyo :) noldu sepeti denedinmi tatlım :KK76:

Allah hayırlara getirsin canım senin sanki niyetin var gibi zaten Allah gönlüne höre versin :)

Tabii kızım benim oğlumun poposu kıymetli :) sana bi enteresanlık daha söyleyim kendisi temiz beze yapıyor ama geçen yemek yedirdim ağzı burnu battı hep gitti babannemin tülbentine sildi ağzını burnunu :KK70:
Olursa üzülmem tabi ama zamanıda değil daha seneye olsa çok sevinirim tabi kısmet olursads olsun hahaha silecek yer arıyormuş seninki bula bulada babaanenin tulbentinimi buldu

Bende çok korkuyormda dediğinde doğru büyük konuşmak değilde çok korkuyorm yani eşim hiç yardımcı değil bak bu gecede hiç uyumadık artık kafayı yiycem yani :KK43:
ya bizde nasıl durum, dediğim gibi dürtmem lazım çok eşimi.ilk aylarda biraz beklentilerim oldugunda malesef kavga ettik, ama sonrasında herşeyi sen yapıcaksın ayşenur dedim :) yoksa kavga edicez.sıkıntı yok o yüzden şimdi, ama 2 . çocukta eşimle ben beceremezdik :) ama artık bebişlerimiz büyüdü ya, şimdi hamile olsak, yine bi 9 ay olcak önümüzde :) idare edebiliriz belki büyüdükleri için.ya bide ben ettafımda eşimin arkadaşları var, baba olan.çocugunu parka götürüyo, konuşmalatından anlıyorum ne kadar bilgisi var çocuhundan diye.vazen kıyas edebiliyorum ve üzülüyorum bu duruma.inşallah eşim de aşırı ilgili bi vaba olur.cuma günü dualarımız kabul olsun inşallah :) hayırlı cumalar bu arada herkese güzel anneler :KK66:

Olursa üzülmem tabi ama zamanıda değil daha seneye olsa çok sevinirim tabi kısmet olursads olsun hahaha silecek yer arıyormuş seninki bula bulada babaanenin tulbentinimi buldu
kız bende çok gördüm hamile oldıgumu :) bilinçaltımıza işlemiş heralde :))))

demi kızz, valla Allahtan kimse yok açarken, insan cocıgu yerine utanabiliyor hahaa :) ay heleki eşim,bazen çocuk oldugunu unutuyor, yapma oğlum napıyosunn diyip dıruyo :) noldu sepeti denedinmi tatlım :KK76:
Deneyemedim canım çünkü annem geldi sabah benim biraz işim vardı o arada açmış altını biberin ama inşallah bir dahaki beze deneyeceğim :)
Tabii canım en ideali bence de 2.5-3 yaş olmalı iki kardeş arasında. Siz bana aldırmayın ben kazalara kurban gittim :KK70:

kız bende çok gördüm hamile oldıgumu :) bilinçaltımıza işlemiş heralde :))))
Olabilir ama hamile olduğun günleri çok özlüyorum yine öyle geçerse hamileliğim ne güzel olur az daha var demi şöyle 2 buçuk yaşında falan olsalar bir 9 ayda öyle 3 yaşında falan olacaklar daha iyi olur yani

Deneyemedim canım çünkü annem geldi sabah benim biraz işim vardı o arada açmış altını biberin ama inşallah bir dahaki beze deneyeceğim :)

Tabii canım en ideali bence de 2.5-3 yaş olmalı iki kardeş arasında. Siz bana aldırmayın ben kazalara kurban gittim :KK70:
Kız senin için çok heyecanlanıyorum az kaldı kız sanki ben doğurcam

X