2014 Aralık Anneleri

Bırak nehircim yapsınlar yaa. Maşallah hadi onların bebişleri uslu da yapmayı düşünüyorlar benim derdim neyse :KK43: oğlum bu gece 2 biberon mamayı halıya döktü ilkinde kızmamıştım ama yarım saat sonra ikinciyi dökünce çok bağırdım galiba ağladı :KK43: bu çocuklar ne zaman akşam yatıp sabah kalkacak yaaaa
benim kizim biberondan su iciyor geri kalanini haliya dokuyor.ayalariyla üstüne basiyor. birde camasir makinesiyle oynuyo.gecen elindeki ekmeyi makinenin icine dökmusdu.

ben alisdirmanin cok faydasini gordum.etrafimda coğu cocuk yeni dogan bebekleri kiskanip hirpaliyorlar. T ththt sende oğluna simdiden karnini oksada bilirsin.öyle güzel alisiyorlarki.
Bebek hareket ettiğinde hemen elini karnıma koyuyorum canım :) bir tane peluş oyıncağımız var oğlum şu an biberon kullanıyor emzirmediğim için hadi mamanı ayıcığa içir diyoruz oyuncağın ağzına tutuyor biberonu kardeşine de içireceksin kardeşinle bölüşeceksin falan diye daha şimdiden başladık umarım faydasını görürüz :)
benim kizim biberondan su iciyor geri kalanini haliya dokuyor.ayalariyla üstüne basiyor. birde camasir makinesiyle oynuyo.gecen elindeki ekmeyi makinenin icine dökmusdu.
Benim oğlumda suluktan masanın üstüne su döküp sonrada eliyle masayı siliyor :KK70: annemde diyor ki tembel annen işleri sana mı yaptırıyor oğlum :KK70: :KK70:

Bebek hareket ettiğinde hemen elini karnıma koyuyorum canım :) bir tane peluş oyıncağımız var oğlum şu an biberon kullanıyor emzirmediğim için hadi mamanı ayıcığa içir diyoruz oyuncağın ağzına tutuyor biberonu kardeşine de içireceksin kardeşinle bölüşeceksin falan diye daha şimdiden başladık umarım faydasını görürüz :)

Benim oğlumda suluktan masanın üstüne su döküp sonrada eliyle masayı siliyor :KK70: annemde diyor ki tembel annen işleri sana mı yaptırıyor oğlum :KK70: :KK70:
faydasini gorursun canim.
kizimda ben goz aldigim zaman eline bisey alıp yanıma gelıp silmeye baslıyor:)

Geçen hafta a101de plastik davul vardı ondan aldım. Davula elimle bile vursam çocuk döktürmeye başlıyor oynaklar yaa :)
Kız bende aldım o davullardan bizimki vuruyordu sopalarıyla sonra bir baktık yere ata ata kırmış kızım ayrılmış birbirinden davul karabibere bak sen ne oynak çıktı bu çocuklar:KK70:

faydasini gorursun canim.
kizimda ben goz aldigim zaman eline bisey alıp yanıma gelıp silmeye baslıyor:)
İnşallah canım. Ama şöule bişey var sabahları uyandığı zaman oğlum beni ve eşimi uyandırmak için saçımızı çekiuor bazen tokat atıyor şimdilik tek korkum bu huyunun devam etmesi ya kardeşinede yaparsa diye düşünmekten kafayı yiyeceğim unutturmaya çalışıyorum ama olmuyor. Eşim gereksiz kuruntu yaptığımı doğum zamanına kadar bu huyları bırakacağını söylüyor :KK43:

Benimde bir günüm bir günümü tutmuyor canım o eski gece hiç uyumayan hallerinde bile daha sabırlıydım. Şu an sanırım hamileliğin vermiş olduğu bir gerginlikte var bende. Bazen hakim olamıyorum işte kendime :KK43:
Kendi kendime diyorum duzelmesi gerekirken artık dahada bozuluyor yaşınada girdiler yok duzeleceği.yok

Kız bende aldım o davullardan bizimki vuruyordu sopalarıyla sonra bir baktık yere ata ata kırmış kızım ayrılmış birbirinden davul karabibere bak sen ne oynak çıktı bu çocuklar:KK70:
O davulun sopası bir gün benim gözümü çıkaracak zaten :KK70: ama çok sevdi davulu yaa tatlı sıpam benim. Biz bu çocuklardan bir orkestra kuralım haahha :KK70:

Kendi kendime diyorum duzelmesi gerekirken artık dahada bozuluyor yaşınada girdiler yok duzeleceği.yok
1 yaş kontrolünde dpktora sordum bu durumu. Gece düzenli uyusun istiyorsan gündüz uyutmayacaksın diyor :KK43: ama gündüz uyumayıncada çok mız mız oluyor beni de kendinide çok yoruyor

Kız benim kızımda öyle orta sehpaya dokuyor eliyle siliyor bide bende yukseğe koyuyorum o yüzden akşamda halıya dokmuş ıslatmış etrafı

1 yaş kontrolünde dpktora sordum bu durumu. Gece düzenli uyusun istiyorsan gündüz uyutmayacaksın diyor :KK43: ama gündüz uyumayıncada çok mız mız oluyor beni de kendinide çok yoruyor
Bence alakası yok çocuklar için öğlen uykusu çok iyi eşimin halasının kızı çocuğunu öğlen uyutuyor gecede uyanmıyormuş 2 yaşını geçti hemde

Kızlar ya oğlum emzirirken ısırmaya başladı ilk kez bugün çok fena acıdı ya tarifi yok ölüyorum sandım nasıl bi acıdır bu erkek olmak varmış dünyada yaa ben yine isyanlardayım:)

Bende bugün kızıma top aldım a101 den evde top çok ama oda hoşuma gitti pembe hemde :)
Bende sürekli top falan alıyorm ya bayılıyorm oyuncak almaya:) bu arada uyku için haklısınız bence alakası yok gündüz nasıl dayansın çocuk ben denedim 6 7 hatta daha fazla uyksuz kalsa hem mızırdanıp duruyo hemde yine uyumuyo ben uykudan çok çektiğim için her yolu denedim ama huy bu farketmiyo yani 12 de de yatsa yine 7 buçuk 8 de uyanacak şöyle bi 10 a kadar yattığını bilmem bi dinlenemedim çok gerginim bu aralar yine kış geldi çıkamıyoruz:KK43: T ththt

N Nehir-derin2 M minigim34 haklısınız kızlar hatta uyku vakti geçen çocuk bir daha uyumakta çok zorluk çekiyor o yğzden ben çok da takip etmiyorum uyku saatini. Artık uykusu gelince belli oluyor zaten ona göre uyutuyorum bende.
Oyuncak almayı bende çok seviyordum ama artık almıyorum ya. Zaten doğru düzgün bir oyuncak kutusuda bulamadım. Bauhausta şu kutuyu beğendim ama 55 lira diyor hemde çok büyükte değil oyuncaklarımız sığmaz içine ama çooook güzel dimiiii :)

Eklentiler

• images (6).jpg
    images (6).jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 30
N Nehir-derin2 M minigim34 haklısınız kızlar hatta uyku vakti geçen çocuk bir daha uyumakta çok zorluk çekiyor o yğzden ben çok da takip etmiyorum uyku saatini. Artık uykusu gelince belli oluyor zaten ona göre uyutuyorum bende.
Oyuncak almayı bende çok seviyordum ama artık almıyorum ya. Zaten doğru düzgün bir oyuncak kutusuda bulamadım. Bauhausta şu kutuyu beğendim ama 55 lira diyor hemde çok büyükte değil oyuncaklarımız sığmaz içine ama çooook güzel dimiiii :)
Aynen öyle kız napacan oyuncak kutumuzu bi görsen rezil bi haldeyiz ama mutluyuz ben çamaşır sepetimizi yaptım işimiz olunca çamaşır sercekken boşaltıyorum sonra oğlumun oluyo 5 lira neyimize yetmiyo:) bide salonda masamın üstünde duruyo gelen gidende olsa amaaaan napıyım demi:)

Aynen öyle kız napacan oyuncak kutumuzu bi görsen rezil bi haldeyiz ama mutluyuz ben çamaşır sepetimizi yaptım işimiz olunca çamaşır sercekken boşaltıyorum sonra oğlumun oluyo 5 lira neyimize yetmiyo:) bide salonda masamın üstünde duruyo gelen gidende olsa amaaaan napıyım demi:)
Bizimkide çamaşır sepeti hemde deterjanın yanında eşantiyon olarak vermişlerdi ilk evlendiğimiz zamanlardı belki işimize yarar diye atmamıştım :KK70:

Bende sürekli top falan alıyorm ya bayılıyorm oyuncak almaya:) bu arada uyku için haklısınız bence alakası yok gündüz nasıl dayansın çocuk ben denedim 6 7 hatta daha fazla uyksuz kalsa hem mızırdanıp duruyo hemde yine uyumuyo ben uykudan çok çektiğim için her yolu denedim ama huy bu farketmiyo yani 12 de de yatsa yine 7 buçuk 8 de uyanacak şöyle bi 10 a kadar yattığını bilmem bi dinlenemedim çok gerginim bu aralar yine kış geldi çıkamıyoruz:KK43: T ththt
Kız inan var ya 8 tane topumuz var büyük küçük yok koz dayanamazlar diyorum ya çocuk çocuk 3 yaşıns girecek eşimin akrabasının hala öğlen uyur gecede uyanmaz eşimin yengesinin çocuğu sana bahsettiğim gündüz uyumaz gecede uyumazdı kızım bu gece sabaha kadar uyudu yeni kalktık işte diyorum ya bir günü bir gunune tutmuyor

X