2014 Aralık Anneleri

Ya benim içimde ne derya baykallar ne adriana limalar varda işte evde pinekliyoruz (ikisi çok alakasız örnek oldu farkındayım) arakat daha iyi ısınır canım tabii bir de yeni bina falan olunca acayip fark ediyor

Yavrum nasıl yapacaksınız kışın ortasında hem nereye taşınıyosunz yardıma gelecek kimsen varmı
valla kar kış iyice bastırmadan kaçmamız lazım bu evden.bebeim 60 da yakıyoruz şuan.kocacım halaa tatmin olamıuor evin ısısındanama cidden 2katlı olunca ısıtması zor.neyse iyi olduda bana yardıma kimse gelemicek malesef.tek başımayım.inşallah yetebilirim ya.kız şaka maka bu 3. taşınmam olucak.hemde 1bucuk sene içinde
Ya benim içimde ne derya baykallar ne adriana limalar varda işte evde pinekliyoruz (ikisi çok alakasız örnek oldu farkındayım) arakat daha iyi ısınır canım tabii bir de yeni bina falan olunca acayip fark ediyor
valla bende bi nasdı yani olmadım değilkız gel senle hobi dükkanı açak biz

Hiiii senin evin 2 katlıııı mı biz burda minnacık eve tıkıldık kaldık ayşem yaaaa ben mi ankaraya geleyim sen mi istanbula gelirsin ortak açalım şu dükkanı ne güzel olur. Gerçi benim ankaraya gelmem ankaraya deniz gelmesi kadar imkansız bişey

ama ankaraya deniz yapmışlar bilee bebeim.imkanlı hale geldi senin olasılık hahaaa..bebeim 2 katlı ama berbat bi ev.forumdaki herkes biliyo heralde vu evden ne kadr nefret ediyorum ayhh

ama ankaraya deniz yapmışlar bilee bebeim.imkanlı hale geldi senin olasılık hahaaa..bebeim 2 katlı ama berbat bi ev.forumdaki herkes biliyo heralde vu evden ne kadr nefret ediyorum ayhh
Ahahah tamam kız hemen bize iş bulalım o zaman orda ankara ankaraaaa seni görmek ister her bahtı karaaaa :)) bende hatırlıyorum yazmıştın hatta doğalgaz falan çok geliyor demiştin inşallah hayırlısı olır bu sefer düzgün bir ev bulursunuz

kız sendede yok yok haa.nerden buluyon böyle laflları.bide sünnetle ilgili bi özdeyişin vardıamin cnım ya saol.bu arada yarışıyorum adeta 1 oraya 1 buraya.anladın senkızz ne dicem.taşınma ipuçların varsa zevkle uygularım.yarından başlamam lazım demiiii

Çok geç yazıyorum ama uzuuuuuun bir aradan sonra ilk kez bu kadar gazlı bir geceyle karşı karşıya kaldım oğluşum yeni doğan bir bebek kadar gazlıydı uyutamadım bir türlü. Gaz nasıl çıkarılır unutmuşum resmen yaklaşık 2 tane küçük tüp dolduracak kadar gaz çıkarıp rahatladık :))
Kendimi kocakarı gibi hissettim bu özdeyişlerimle kızzz :))
Taşınmayla ilgili benim ipuçlarım, her odaya yerleştirilecek olanlar belli olsun. Mesela ben şöyle yapmıştım. Kolilere ve büyük kalın çöp poşetleri var ya onlara koymuştum ama muhakkak kalın poşet olmalı yoksa nakliyeciler yırtıyor. Hepsinin üstüne yazmıştım baza, gardırop, ünite vs gibi hangi koli nereye yerleştirilecekse hepsi ayarlanıp öyle gitti zaten. O yüzden yerleştirme çok kolay oldu. Kırılacak eşyaları çok çok düzgün koy ben baya bi zarara uğradım o konuda babannemin gençliğinden kalan sürahim kırılmıştı

Son düzenleme:
Ah canım ya geçende benim öyle olduya rezene falan içirseydin benimkide kabızdı kaysı suyu içirmediğime üzüldüm

karabiber o kadar gazı nasıl saklamış bakimm:)) ay kuzucum rahatsız olmuştur tabi ya..bu arada bende unuttum heralde masajlarıı falan ya.bu arada bizimkide çok gaz çıkarıyo.son günkerdede kokmaya başladı, soğuk yiyo belliki.bu arada teşşkürler taşınma konusunda.öyle bi anlattınki hiç korkmadımbabaenin vazosuda kötü olmuş kızz, ben çok severim öyle eski antika şeyleri

bu araaaadaaa bugün baya erken kalktık biizzz.ilk kez çikolatayı tattırdım.zibidi tabiki sevdiii

Ah canım ya geçende benim öyle olduya rezene falan içirseydin benimkide kabızdı kaysı suyu içirmediğime üzüldüm
Canım sorma valla neler neler yaptım. Birde önceden küçüktü ben nasıl yatırırsam duruyordu. Karnına masaj yapmak in yatırıyorum deli danalar gibi bir o tarafa atıyor bir bu tarafa atıyor kendini. İlk 3 ay nasıl başetmişiz bu gaz meselesiyle yine aklıma geldi gece gece efkarlandım :)

Planlı çalış bebeğim :) aslında ben daha da kolay yerleşirdim ama 130 m2 evden 75 m2 eve geçince eşyaların hiç birini sığdıramadık nakliyeciler bile gülmüştü halimize
Artık ister istemez üşüyorlar canım ya benimki hala emekliyor ya yerlerde sürünmekten de oldu sanırım.
Benim ki çikolatayı tadalı çoooook oldu sağolsun anneannesi ve dedesi bana çaktırmadan yedirmeye çalışıyorlar kötülük yapıyorsunuz çocuğa desemde dinletemedim sonra haber de duymuşlar diyabetin çok küçük yaşlarda görülmeye başlandığını ondan sonra çok yedirmediler öyle

:)tamam bebeim planli olucam. Canim bzimkide tas zenine yatiyo,yuzukoyun yada orda oynuyonedense hep:) atesli cocuk hahaa.ahh bu ananeler dedeler bizi dinlemiyolarkii.cok kirmisimdir valla.ama o halim gitti dusunuyorumda.daha dgrusu artik yasina girdi ya hani izin veiririm rahatim yaniyine şarzzzım bittiii yAa

Demek ki bütün çocuklarda var taş zemin sevdası banyonun kapısını açık unutunca benimkide oraya girip oturuyor deli mi ne
Artık büyüdüler zaten bundan sonra yavaş yavaş markete falan gittikçe kendileri istemeye başlarlar herşeyden :)

Kızlar kandiliniz mübarek olsun sabah yazmayı unutmuşum :) bebeklere harçlık vermeyi unutmayıııın
ayy evet kandiliniz mübarek olsun bende unutmuşum.bize de dua edin.inşallah güzel geçirebilriz bu kandili.harçlığı da düşünürüz malum taşınıyozz.ay iyki bi taşınıyoeum haa.artık 1 ay bunu konuşurum

Kandiliniz mübarek olsun kızlar bi taşın anam rahata er inş soğuk çok zor bugün dua edelim inş kandili iyi geçirelim çikolota konusu olmuş benim eşim saolsun alıştırdı herşeyden yiyo ben yerken istyo geçen cips bile yedi düşünün iyilik yapmıyosun diyorm kendi istyo diyo bende Alıştırdın tabi dedim

saol canım ya, dualaşalım inşallah.kız çikolataya alışmalarına gerek yok ilk tadımda müptela okuyolar zibidiler ya.ee ınlarda haklı ama şimdik cipside kıtır kıtır diye ses geldgi için hoşşarına hider bncee

Ben çok esirgiyodum ama bksana eşime bile söz geçiremiyorum saldım gidiyo artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…