Bir gün ben biraz uzandım eşimde oğlumla ilgileniyordu. Bir girdim salona oğlumun üstünde çikolata lekeleri var tabii kızdım biraz. Eşim diyor ki o kadar da yüzünü yıkadım farketme diye kıyafete hiç dikkat etmemişim diyorBen çok esirgiyodum ama bksana eşime bile söz geçiremiyorum saldım gidiyo artık :)
Bende öyleyim dünden yemeğim var Allahtan başkada bişey yapmadm şunlar bi büyüseydi vallaBir gün ben biraz uzandım eşimde oğlumla ilgileniyordu. Bir girdim salona oğlumun üstünde çikolata lekeleri var tabii kızdım biraz. Eşim diyor ki o kadar da yüzünü yıkadım farketme diye kıyafete hiç dikkat etmemişim diyorallah akıl fikir versin o zaman sana dedim bende :)
Bugün üstümde inanılmaz bir kırgınlık var yaa 1 çeşit yemeği zor yaptım onu da sırf oğlum içinzaten emziremiyorym diye dert ediyorum bir de yemeksiz kalmasın gariban diye off nolcak bu halim beee
Bu havalarda etkiliyor beni ya bana şöyle cıvıl cıvıl bahar ayları lazım :) bu yıl bahar ayları da doğum telaşıyla geçer zaten benim yine bişey anlayamam. Bizim sevda başka bahara kaldı yaniBende öyleyim dünden yemeğim var Allahtan başkada bişey yapmadm şunlar bi büyüseydi valla
boy uzatmak için bir şey yapmıyorsun yanicanım ben ilk zamanlar ılık su ve pamuk kullandım.son 2 aydır ıslak mendil kullandım.ama arada pamuk su temizliği yapıyorum.sporu sormuşsum bide.bizimkine ekstra bi spor yaptırmama gerek kalmıyo kendisi zaten hiiç durmuyokiama elerini kollarını bacaklarını aklıma geldikçe hareket ettirmeye çalışıyorum.küçükken gaz masajı yapardık ya onun gibi
sağol canımben kizimi ilik suyla yikayip kendi pamuk havlusuyla kuruluyorum.dogdunda beri hic islak mendil kullanmadim.
uyku eğitimi kaç gün sürdü pekiBiz ilçede oldugumuz için ben interneti tercih ettim epey arastirdiktan sonra dört bes kisiye mail attiktan sonra karar verdim. Biz memnun kaldik
pedagoglar bu işi nasil yapiyor bilmiyorum ama bence her gün görüşebilmek ve istedigin zaman ulaşabilmek çok önemli bu süreçte yani telefonla bile olsa.
peki bu hareketleri yaptırmak gerekli mi, yani birinden mi duydun yoksa kendin mi yapıyorsunCanım ben evde hep yıkıyorum kızımı poposunu dışarda kullanıyorum ancak öyle biz hem oyun oynuyoruz hiç spor yapıyoruz çok hoşuna gidiyor bir iki bir iki diyorum kıkır gülüyor bacaklarını bisiklet surer gibi yapıyorum karnına itiyorum ellerine değdiriyorum
canım şuan için bpy uzatmaya çalışmak pek iyi olmaz heralde çünkü daha kasları tam gelişmedi bile.biraz büyüsünler, basket potası alırız basket oynatırız :))boy uzatmak için bir şey yapmıyorsun yani
acaba ben yapmamakla hata mı yapmışım diye merak ediyorum
uyku eğitimi kaç gün sürdü peki
ve şimdi kaç dk da uyuyor, sizin istediğiniz saatte yatıyor mu ve gece sık uyanıyor mu
Hoşgeldiiin bir görünüyorsun bir kayboluyorsun nerelerdesinKızlar ben geldim :)
Gene yok:) gitmişHoşgeldiiin bir görünüyorsun bir kayboluyorsun nerelerdesin
Hele senin için daha önemli düşünsene çocuğun uyumuyor durmuyor işten gel ona bak ev işi yemek cart curt dinlemezsinde boşver en azından böyle daha iyi hem tvde dinledim ilk iki sene çok önemliymiş bebekler için annelerin.imkanı varsa kendileri baksınlar diyorduKızlar ben yine bunalıma girdim bugün işyerime gittim ortamı çok özlemişim dışarda olmak çok iyi geldi ve amirlerim hadi gel başla nerdesin diyolar daha zamanım var ama içimden başlamak geliyo yerime adam bakıyolar hatta bissürü fırsat kaçırdım kariyer adına evde olmak bebekle ilgilenmek güzel ama of of kızlar var mı benim durumda olan annelik herşeyden fedakarlık etmekmiş çalışan anneler nasıl yapıyo diyeceksiniz buda benim için bi şans çok şükür ihtyacım yok ama evde köreliyorum sanki özgüvenim gidiyo dışarda öyle değilim biri bana gaz versin evde bebek bakmak daha önemli desin:)
sana öyle yerleri gitmeyi yasaklamak lazım, kötü etkiliyo bakKızlar ben yine bunalıma girdim bugün işyerime gittim ortamı çok özlemişim dışarda olmak çok iyi geldi ve amirlerim hadi gel başla nerdesin diyolar daha zamanım var ama içimden başlamak geliyo yerime adam bakıyolar hatta bissürü fırsat kaçırdım kariyer adına evde olmak bebekle ilgilenmek güzel ama of of kızlar var mı benim durumda olan annelik herşeyden fedakarlık etmekmiş çalışan anneler nasıl yapıyo diyeceksiniz buda benim için bi şans çok şükür ihtyacım yok ama evde köreliyorum sanki özgüvenim gidiyo dışarda öyle değilim biri bana gaz versin evde bebek bakmak daha önemli desin:)
Evet bana bunlarla gel:) yapamam hem bide kocanın kaprisi var ben çalışıyorım diye adamı tırmalar dururum:)Hele senin için daha önemli düşünsene çocuğun uyumuyor durmuyor işten gel ona bak ev işi yemek cart curt dinlemezsinde boşver en azından böyle daha iyi hem tvde dinledim ilk iki sene çok önemliymiş bebekler için annelerin.imkanı varsa kendileri baksınlar diyordu
Bugün kv baktı ben içerdeydim dinliyorm Allah annesine sabır versin bugün yemeği zor yaptım sürekli ilgi kucak sürekli mızmız böyle çocuk mu olur diyo:) benim durum bu kadar vahimken benim neyime çalışmak :) kız T ththt nerdesin gelde iki dedikodu edelim ya bide dediğini düşünüyorm acaba daha kaliteli vakit geçirirmiyim diye ama bukez de gece uyumayacak ben başlayacam artık uyu demeye falan neyse bacaklarımı kırıp oturma vakti 15 ayım daha var oy oy geçermi:)sana öyle yerleri gitmeyi yasaklamak lazım, kötü etkiliyo bakbanada bazen dışarda gezmekten geldgiimde oluyo öyle.ama srn şimdi iş yerine gitmişin,iyce kariyer muhasebesi yapıyosun.ya bu konuda benim fikrim net.10 senede okumuş olsam, 100tane iş fırsatıda kapımda olsa güzel, oğlumla olmayı istiyorum.hatta ilk 2 3 sene diyolar,ama ben emin değilim, hatta bazen hiç çalışmasammı diyorum, tabi bunu kocam bilmiyo ilk 3 yıl insanın tüm hayatını etkileyen bi süreymiş bide.ama şu da var.eğerki çocuguna daha güzel bakabilecrgini düşünüyosan , psikolijk ve diğer yönletden bence ozaman olabilir.çnkü sen eve kapanmayı sevmeyen birisin,hani belki iş hayatıyla mutlu olup, bebeğine daha olumlu yaklaşabilirsin.yanlış anlama evde durdugunda oluşan psikojyle kıyasladıgımda yani belki daha iyi olcak.bunu bilemem tabiki
Ben mesela çalışmak isterim ama yok uykusuz falan kalırım bide Allah korusun hastalıklarını düşün sabaha kadar uyumadıklarını işe gidilmez ya hem ben özlerim kızımı az daha büyüsünlerEvet bana bunlarla gel:) yapamam hem bide kocanın kaprisi var ben çalışıyorım diye adamı tırmalar dururum:)
Özlemeye bende özlüyorm mesela bugün 4 saat falan görmedim ben geldim bana trip attı bi sevindi sonra babannesine gitti dövecektim çok pis bozuldum:) ama işte ne biliyim evde hiç rahat değilim daraltıyo ev beni içim dışım seda sayan esra erol beni affet oldu:)Ben mesela çalışmak isterim ama yok uykusuz falan kalırım bide Allah korusun hastalıklarını düşün sabaha kadar uyumadıklarını işe gidilmez ya hem ben özlerim kızımı az daha büyüsünler