2014 Aralık Anneleri

Ben çok esirgiyodum ama bksana eşime bile söz geçiremiyorum saldım gidiyo artık :)
Bir gün ben biraz uzandım eşimde oğlumla ilgileniyordu. Bir girdim salona oğlumun üstünde çikolata lekeleri var tabii kızdım biraz. Eşim diyor ki o kadar da yüzünü yıkadım farketme diye kıyafete hiç dikkat etmemişim diyor allah akıl fikir versin o zaman sana dedim bende :)
Bugün üstümde inanılmaz bir kırgınlık var yaa 1 çeşit yemeği zor yaptım onu da sırf oğlum için zaten emziremiyorym diye dert ediyorum bir de yemeksiz kalmasın gariban diye off nolcak bu halim beee

Bende öyleyim dünden yemeğim var Allahtan başkada bişey yapmadm şunlar bi büyüseydi valla

Bende öyleyim dünden yemeğim var Allahtan başkada bişey yapmadm şunlar bi büyüseydi valla
Bu havalarda etkiliyor beni ya bana şöyle cıvıl cıvıl bahar ayları lazım :) bu yıl bahar ayları da doğum telaşıyla geçer zaten benim yine bişey anlayamam. Bizim sevda başka bahara kaldı yani

boy uzatmak için bir şey yapmıyorsun yani
acaba ben yapmamakla hata mı yapmışım diye merak ediyorum

uyku eğitimi kaç gün sürdü peki
ve şimdi kaç dk da uyuyor, sizin istediğiniz saatte yatıyor mu ve gece sık uyanıyor mu

peki bu hareketleri yaptırmak gerekli mi, yani birinden mi duydun yoksa kendin mi yapıyorsun
bir de poposunu her alt değiştirmede yıkayınca üşümez mi

uyku eğitimi kaç gün sürdü peki
ve şimdi kaç dk da uyuyor, sizin istediğiniz saatte yatıyor mu ve gece sık uyanıyor mu

Uyku egitimi iki hafta devam etti yani danismanla görüşme iki hafta devam ediyor ama bes alti gun icinde baya duzene giriyor saatler, bizim istedigimiz saat degil aslında bir arkadaşın dedigi gibi bu egitimle bebegin biyolojik saati ayarlaniyor yani o saatte zaten uykusu gelmiş oluyor. Saatten ziyade uyku aralıklari belli, yani gündüz uykusuna gore akşam yatış saati belli oluyor. Eger diş yada gaz gibi bir huysuzlugu yoksa iki kez uyanıyor emip hemen uyuyor. Aksam 7 gibi uyuyor sabah 6 gibi uyanıyor. Gündüz uykulari genelde 1 1,5 saat sürüyor iki kez uyuyor. Uykuya dalmasi artık cok kisa sürüyor eğer tam zamanında yatarsa tabii. Biraz gecikirsek bazen beş on dk aglayabiliyor. Yani biraz fedakarlik istiyor aslında mesela biz aksamlari arkadaslara filan gitmiyoruz yani uyku saatine gore ayarlıyoruz her şeyi. ..sadece hafta sonu avm ye filan gidiyoruz o zaman ogle uykusunu ya pusetinde uyuyor uyuyamazsa kalabaliktan arabada emerek uyuyor mutlaka ki onceden pusetinde bir kez bile uyumamisti arabada da...avm dr bile battaniyeyle sallayarak uyuturduk tam komediydi halimiz :) bugunumuze çok şükür yani ama tabi arada oluyor farkli durumlar mesela gecen dortte uyandi bese kadar dondu uyuyamadi emzirip yatirdim ağladı yani uyumak istemedi biz de aldik salonda oyun oynadik o saatte :)) tabi ender oluyor boyle durumlar ama o durumda ne yapacağını bilmek önemli..

Kızlar ben yine bunalıma girdim bugün işyerime gittim ortamı çok özlemişim dışarda olmak çok iyi geldi ve amirlerim hadi gel başla nerdesin diyolar daha zamanım var ama içimden başlamak geliyo yerime adam bakıyolar hatta bissürü fırsat kaçırdım kariyer adına evde olmak bebekle ilgilenmek güzel ama of of kızlar var mı benim durumda olan annelik herşeyden fedakarlık etmekmiş çalışan anneler nasıl yapıyo diyeceksiniz buda benim için bi şans çok şükür ihtyacım yok ama evde köreliyorum sanki özgüvenim gidiyo dışarda öyle değilim biri bana gaz versin evde bebek bakmak daha önemli desin:)

T ththt kız bildirim gelmemiş bana kimsecikler yazmıyor herhalde bugün bir gireyim bakayım dedim geri kalmışım benn:) hem kızım beni deli edecek ya gitmemesi gereken yerler gidiyor düşüyor ben halıya oturtuyorum gidiyo çıplak yere oturuyor altına bişey koyuyorum kıçını ordan kaldırıyor yine çıplak yere koyuyor sizin bebişler nasıl

Hele senin için daha önemli düşünsene çocuğun uyumuyor durmuyor işten gel ona bak ev işi yemek cart curt dinlemezsinde boşver en azından böyle daha iyi hem tvde dinledim ilk iki sene çok önemliymiş bebekler için annelerin.imkanı varsa kendileri baksınlar diyordu

sana öyle yerleri gitmeyi yasaklamak lazım, kötü etkiliyo bak banada bazen dışarda gezmekten geldgiimde oluyo öyle.ama srn şimdi iş yerine gitmişin,iyce kariyer muhasebesi yapıyosun.ya bu konuda benim fikrim net.10 senede okumuş olsam, 100tane iş fırsatıda kapımda olsa güzel, oğlumla olmayı istiyorum.hatta ilk 2 3 sene diyolar,ama ben emin değilim, hatta bazen hiç çalışmasammı diyorum, tabi bunu kocam bilmiyo ilk 3 yıl insanın tüm hayatını etkileyen bi süreymiş bide.ama şu da var.eğerki çocuguna daha güzel bakabilecrgini düşünüyosan , psikolijk ve diğer yönletden bence ozaman olabilir.çnkü sen eve kapanmayı sevmeyen birisin,hani belki iş hayatıyla mutlu olup, bebeğine daha olumlu yaklaşabilirsin.yanlış anlama evde durdugunda oluşan psikojyle kıyasladıgımda yani belki daha iyi olcak.bunu bilemem tabiki

Evet bana bunlarla gel:) yapamam hem bide kocanın kaprisi var ben çalışıyorım diye adamı tırmalar dururum:)

Bugün kv baktı ben içerdeydim dinliyorm Allah annesine sabır versin bugün yemeği zor yaptım sürekli ilgi kucak sürekli mızmız böyle çocuk mu olur diyo:) benim durum bu kadar vahimken benim neyime çalışmak :) kız T ththt nerdesin gelde iki dedikodu edelim ya bide dediğini düşünüyorm acaba daha kaliteli vakit geçirirmiyim diye ama bukez de gece uyumayacak ben başlayacam artık uyu demeye falan neyse bacaklarımı kırıp oturma vakti 15 ayım daha var oy oy geçermi:)

Evet bana bunlarla gel:) yapamam hem bide kocanın kaprisi var ben çalışıyorım diye adamı tırmalar dururum:)
Ben mesela çalışmak isterim ama yok uykusuz falan kalırım bide Allah korusun hastalıklarını düşün sabaha kadar uyumadıklarını işe gidilmez ya hem ben özlerim kızımı az daha büyüsünler

Ben mesela çalışmak isterim ama yok uykusuz falan kalırım bide Allah korusun hastalıklarını düşün sabaha kadar uyumadıklarını işe gidilmez ya hem ben özlerim kızımı az daha büyüsünler
Özlemeye bende özlüyorm mesela bugün 4 saat falan görmedim ben geldim bana trip attı bi sevindi sonra babannesine gitti dövecektim çok pis bozuldum:) ama işte ne biliyim evde hiç rahat değilim daraltıyo ev beni içim dışım seda sayan esra erol beni affet oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…