- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
vallahi biberimi depresyona sokucan annesi.okadar mı kötüydü manzaraaaYa benim tosbikim zaten çok geç kaldı diş konusunda inşallah yanılmıyorumdur diştir :) hamileliğimin ilk günlerinde çok tiksinmiştim ben oğlumun altını her açışımda kendimde lavaboya koşuyordum allahtan o haleti ruhiyem geçti
Napalım kızım söyleyeceğiz kız arkadaşına o da bilsin neler çektik biz utandıracağız böceğimi
yalnız hala burdan devam ediyoruz farkındamısın.gerçi telefona anvak bakabildim malum banyo yaptırmak, buraya yazmak kadar basit olamıyoorrrBugun whatsaptan gorusmedik ben de burdan yazayim bari :) Tam tersine benim de bu evimin dibinde pazar var. Ama iyice soguyunca nasil gderim bilmem yselimle
ya bende ayar oluyorum pazarda gün yapma niyetinde olanlara.ama bizde o topluluğa girdik malesef bebeim.bizimde arkamızdan konuşacaklaarBen önceden bebek arabasıyla pazara gidenlere sinir oluyordum hele bir de bebek arabasını ortaya koyup konuşanlarla falançok büyük konuşmuşum heralde seneye 2 bebekle ne yapcam bilmem eheheh :)
Mv ye hem geçmiş olsun hemde sıhhatler olsun :) bizde şimdi 4.yü temizledik benden gizli birşey mi yiyor bu çocuk napıyor anlamadımvallahi biberimi depresyona sokucan annesi.okadar mı kötüydü manzaraaaayy benim başımada beler geldi sormayın bacılarrr kakası yanlara az çıkmış diye tam sevinecekken bekine doğru asfalt döşemesini görünceee ben şok neyse çocuk bahaneyle banyo etti; ben hala sıcak hava kolkuycam yoksaa ayy bide kovalambaç oynuyoduk, üst dudağını yere vurdu,şiştii biraz yaa. önce ellerinin üstüne düştü çok şükür yoksa o şiddeti düşünemiyorum.kız varya ne güzelde içimden diyodumki ohh ne iyi oynuyoruz.kendimize nazar değdirdim olaaay bende az diilim her, cocugun canı yandgı için tahammül seviyem tavanda, napsa; oyy kuzucum canım diyorum
Aynen canım hatta eşim diyor ki bakalım bebek doğduktan sonra zor olursa ikiz arabalarından alalım diyorya bende ayar oluyorum pazarda gün yapma niyetinde olanlara.ama bizde o topluluğa girdik malesef bebeim.bizimde arkamızdan konuşacaklaar
Kız benimkide sabah öyleydi dün geceden kıtafetlerini değiştirdim sabah bi yaptı bezin önü arkası kilotlu çorabı zıbını sırtı heryer batmış ama korktum banyo yapmadım bugün çok soğuk nolur nolmaz diye demek ki bebekler hep aynı bizzimde diş geliyo gibi azılarda ne yapcaksakvallahi biberimi depresyona sokucan annesi.okadar mı kötüydü manzaraaaayy benim başımada beler geldi sormayın bacılarrr kakası yanlara az çıkmış diye tam sevinecekken bekine doğru asfalt döşemesini görünceee ben şok neyse çocuk bahaneyle banyo etti; ben hala sıcak hava kolkuycam yoksaa ayy bide kovalambaç oynuyoduk, üst dudağını yere vurdu,şiştii biraz yaa. önce ellerinin üstüne düştü çok şükür yoksa o şiddeti düşünemiyorum.kız varya ne güzelde içimden diyodumki ohh ne iyi oynuyoruz.kendimize nazar değdirdim olaaay bende az diilim her, cocugun canı yandgı için tahammül seviyem tavanda, napsa; oyy kuzucum canım diyorum
Allah yardimcin olsun:)Ben önceden bebek arabasıyla pazara gidenlere sinir oluyordum hele bir de bebek arabasını ortaya koyup konuşanlarla falançok büyük konuşmuşum heralde seneye 2 bebekle ne yapcam bilmem eheheh :)
yalnız hala burdan devam ediyoruz farkındamısın.gerçi telefona anvak bakabildim malum banyo yaptırmak, buraya yazmak kadar basit olamıyoorrray şuan çıkarttığım hırkasını kokladım, te ona kadar işlemiş kokusu.oğlum naptın sen yafrumm
Benim oğlum ilk dişini 9 aylıkken çıkardı birkaç kişi bana gelişimi iyi olmayan çocuğun dişi geç çıkar demişti o kadar üzülmültüm ki salak mıyım neyim acemi miyim bende anlamadımAllah yardimcin olsun:)
Dedigin gibi bende bebek arabalarini pazar arabalarini hic sevmezdim. simdi kordon boyu yuruyusu yapiyorum pazarda bebek arabasiyla bi ileri bi geri
Bu arada oglum 1yasindayken 2 disi vardi sadece:)
Bi daha burdan cevap yazmiim soruna. Mv nin kakasini bi gun incelicem nasil beceriyo bu kadar tasirmayi
o ikiz arabalarına bakarken benMv ye hem geçmiş olsun hemde sıhhatler olsun :) bizde şimdi 4.yü temizledik benden gizli birşey mi yiyor bu çocuk napıyor anlamadım
Aynen canım hatta eşim diyor ki bakalım bebek doğduktan sonra zor olursa ikiz arabalarından alalım diyoro zaman neler derler arkamdan allah bilir :)
demekki dişler kaka yaptırıyo bolboollKız benimkide sabah öyleydi dün geceden kıtafetlerini değiştirdim sabah bi yaptı bezin önü arkası kilotlu çorabı zıbını sırtı heryer batmış ama korktum banyo yapmadım bugün çok soğuk nolur nolmaz diye demek ki bebekler hep aynı bizzimde diş geliyo gibi azılarda ne yapcaksak
bizimkinin 9 ve 10 geliyo.hep beraber bi atağa geçelim demiş bu bebişlerAllah yardimcin olsun:)
Dedigin gibi bende bebek arabalarini pazar arabalarini hic sevmezdim. simdi kordon boyu yuruyusu yapiyorum pazarda bebek arabasiyla bi ileri bi geri
Bu arada oglum 1yasindayken 2 disi vardi sadece:)
Bi daha burdan cevap yazmiim soruna. Mv nin kakasini bi gun incelicem nasil beceriyo bu kadar tasirmayi
Karabiber de bir kızarıyor bi bozarıyor hatta bazen yere çömeliyor ahahahaho ikiz arabalarına bakarken bentabi yanından geçtikten sonra ditek, Allah kolaylık versin diyorum
demekki dişler kaka yaptırıyo bolboollay ama benimki yaparken çok komikti, zorlandı azcık, lan noluyo der gibi abi koşmalarla bacaklarıma sarılıp ıhh ıh diyoduu
bizimkinin 9 ve 10 geliyo.hep beraber bi atağa geçelim demiş bu bebişlerbu arada mv nin kakasına bigün bekleriz cicim.ama gaz maslelerini unutmayııınn
Benim oğlum ilk dişini 9 aylıkken çıkardı birkaç kişi bana gelişimi iyi olmayan çocuğun dişi geç çıkar demişti o kadar üzülmültüm ki salak mıyım neyim acemi miyim bende anlamadımmesela 2.bebişte hiç takmam böyle şeylere sanırım
Biz de ilk 9ay 3 gunluk cikardik dis:)o ikiz arabalarına bakarken bentabi yanından geçtikten sonra ditek, Allah kolaylık versin diyorum
demekki dişler kaka yaptırıyo bolboollay ama benimki yaparken çok komikti, zorlandı azcık, lan noluyo der gibi abi koşmalarla bacaklarıma sarılıp ıhh ıh diyoduu
bizimkinin 9 ve 10 geliyo.hep beraber bi atağa geçelim demiş bu bebişlerbu arada mv nin kakasına bigün bekleriz cicim.ama gaz maslelerini unutmayııınn
Oyy maşallah depar atmış valla :) hazır bulmuşken sorıyiiim dedim. Mesela şu an neler yapabiliyor ben çok meraklanıyorum yaza neler yapabilir diye bu mız mız halleri geçiyor muBiz de ilk 9ay 3 gunluk cikardik dis:)
Simdi tam 18aylik oglum12 oldu disler:)
şekercim, bu diş olayında gözlemlerdim.hani kalsiyum vs falan diyolar ya hani, bizimki yoğurt çok sevdi ve yedide hep.ama kaç aydır yok.ben genetik olduguna kanaat getirdimBenim oğlum ilk dişini 9 aylıkken çıkardı birkaç kişi bana gelişimi iyi olmayan çocuğun dişi geç çıkar demişti o kadar üzülmültüm ki salak mıyım neyim acemi miyim bende anlamadımmesela 2.bebişte hiç takmam böyle şeylere sanırım
Ahahaha ay ayşem ne güzel güldürdün benişekercim, bu diş olayında gözlemlerdim.hani kalsiyum vs falan diyolar ya hani, bizimki yoğurt çok sevdi ve yedide hep.ama kaç aydır yok.ben genetik olduguna kanaat getirdimtakma tabi kız.nolucak.diş yemek için lazım sonuçta.şuan hepimşzinkinde var, sanki eline but alıp kemirip yiyolar
:)) suan biraz daha oyundan anladigi icin deli dana modundan cikti gibiOyy maşallah depar atmış valla :) hazır bulmuşken sorıyiiim dedim. Mesela şu an neler yapabiliyor ben çok meraklanıyorum yaza neler yapabilir diye bu mız mız halleri geçiyor mu
Ayy inşallah benimkide yarım yamalakta olsa derdini anlatmaya başlasa hayırlısıyla bazen anlayamıyorum çünkü:)) suan biraz daha oyundan anladigi icin deli dana modundan cikti gibiama hala herseyden cok cabuk sıkılıyo. Bana cok bagli bi cocuk hala oyle. Gece uykulari hala yok. Yani cok duzensiz surekli emmek istiyo. Umudum emmeyi birakinca deliksize yakin olmasi.:) gerci bu kadar zaman sonra deliksiz uyumak beni carpar sanirim
Soyledigi kelimeler baya artti iste, ne demek ne yapmak istedigini yari kelimeyle yari hareketle ifade ediyor.
İnsanlara cok yabaniydi onu atiyo ustunden yavas yavas.
Baska da bisey gelmedi aklima.
Merak ettigin baska bsey varsa sorabilirsin:))
Gerci A aysenur1298 da benim kadar biliyo bizi o da cevaplar
İnsallah kardesi dogana kadar coook sey yoluna girecek. Allah gonlune gore versin:)Ayy inşallah benimkide yarım yamalakta olsa derdini anlatmaya başlasa hayırlısıyla bazen anlayamıyorum çünkübiz emmeyi bıraktık ama hala daha geceleri uyanmaya devam bakalım ne zamana kadar sürecek ayşeciiiik aklına geleni sende yaz bacım kardeşi doğunca oğluşum neler yapabilecek ayyhh çok heyecanlı
Amiiiiiin canım sağol :)İnsallah kardesi dogana kadar coook sey yoluna girecek. Allah gonlune gore versin:)
evet evet karılıyorum kendilerine:)) suan biraz daha oyundan anladigi icin deli dana modundan cikti gibiama hala herseyden cok cabuk sıkılıyo. Bana cok bagli bi cocuk hala oyle. Gece uykulari hala yok. Yani cok duzensiz surekli emmek istiyo. Umudum emmeyi birakinca deliksize yakin olmasi.:) gerci bu kadar zaman sonra deliksiz uyumak beni carpar sanirim
Soyledigi kelimeler baya artti iste, ne demek ne yapmak istedigini yari kelimeyle yari hareketle ifade ediyor.
İnsanlara cok yabaniydi onu atiyo ustunden yavas yavas.
Baska da bisey gelmedi aklima.
Merak ettigin baska bsey varsa sorabilirsin:))
Gerci A aysenur1298 da benim kadar biliyo bizi o da cevaplar
Ayy ne güzel yaaa yıllaaaar geçmiş herkes evlenmiş çoluk çocuğa karışmış :) maşallah size canım inşallah hiç kopmazsınız birbirinizden :)evet evet karılıyorum kendilerineçok anneci bi çocuktu,ama şimdilerde düzelmiş.kızlar bu arada tanıştırayım geç olsada, HaziraNisan1421 brnim orta3ten beri arkadasım kankim dostumdur görüşemesekde telden idare ediyoruz.kk yı da o tavsiye etmişti bana
karabiber yaza kadar süper hızlı yürücek ve kendi kendine oynucak, ve hatta her yemek vaktinde ağzını kocaman açıcakkAyy inşallah benimkide yarım yamalakta olsa derdini anlatmaya başlasa hayırlısıyla bazen anlayamıyorum çünkübiz emmeyi bıraktık ama hala daha geceleri uyanmaya devam bakalım ne zamana kadar sürecek ayşeciiiik aklına geleni sende yaz bacım kardeşi doğunca oğluşum neler yapabilecek ayyhh çok heyecanlı