Sevmez olurmu kız benimkide herşeye ennneeee annneeee enee diyo bişey isteyecekya enneeeeee diyo gösteriyo bilinçli söylediğini sanmyorm ya bi aranacayip baba diyodu şimdi hiç demiyo eşim bozuluyo:)Ya kızlar benim bu zibidim baba dede babay aba ahh vehh diyor bazen dit dırıl dırıl gibi tuhaf kelimeler söylüyor ama asla asla asla anne demiyor yaaaa beni sevmiyor mu acep
Ah canım saol yazdıkların için anam ne biliyim hemen bunalımlara giriyom ne zormuş evde olmak aslında beni zorlayan evde olmakta değil mesela bi plan yapıyosun uymuyo çocuğa bağlısın kuzenim var 5 dk giderim arabayla yakınız ama benim deli oğlum arabada durmuyo hadi ağlasın bi şekilde gidersin gitsen orda durmaz mızmız sonra kuzenimde çalışıyo hafta sonu boş e o zamanda eşim evde onla vakit geçiriyorum derken hiçkimseyle görüşemez oldum ondan bu kadar yıprandımN Nehir-derin2 canım benim gerçekten işe başlarsan başedemezsin. Gece uykusuzluk gündüz iş stresi derken. Zaten kızlar yazmış ama bebeklerin beyin gelişimi ilk 3 yılda %75 gelişiyormuş. Ne olursa olsun senden daha iyi kimse bakamaz o yavrucağa. Sence kv yada annen senin kadar ilgilenebilir miyazık değil mi o bebeyeee annesi kıyma onaaa litfeeeeeen az daha sabret birlşkte çok güzel eğlenceli oyunlar oynayacaksınız. Hiç merak etme sen. İznin bitince sen dönmek istemeyeceksin işe güven bana :)
Canım şu 1 senedir annemlerden bile apar topar kalkıp eve geldiğim çok oldu sırf oğlumun mızmızlıkları yüzünden. Akşam oturmaya bi yere gidemiyoruz. Biri size gelmek istiyoruz diyecek diye aklım çıkıyor vallaAh canım saol yazdıkların için anam ne biliyim hemen bunalımlara giriyom ne zormuş evde olmak aslında beni zorlayan evde olmakta değil mesela bi plan yapıyosun uymuyo çocuğa bağlısın kuzenim var 5 dk giderim arabayla yakınız ama benim deli oğlum arabada durmuyo hadi ağlasın bi şekilde gidersin gitsen orda durmaz mızmız sonra kuzenimde çalışıyo hafta sonu boş e o zamanda eşim evde onla vakit geçiriyorum derken hiçkimseyle görüşemez oldum ondan bu kadar yıprandım
ne güzel anne desin herşeye.bizimki bi acıktıgında emmek isterken , tırmanarak anniee diyoo.dara düştügünde aklındayım yaniiiSevmez olurmu kız benimkide herşeye ennneeee annneeee enee diyo bişey isteyecekya enneeeeee diyo gösteriyo bilinçli söylediğini sanmyorm ya bi aranacayip baba diyodu şimdi hiç demiyo eşim bozuluyo:)
ennn bi çok seni seviyo annesi emin ollYa kızlar benim bu zibidim baba dede babay aba ahh vehh diyor bazen dit dırıl dırıl gibi tuhaf kelimeler söylüyor ama asla asla asla anne demiyor yaaaa beni sevmiyor mu acep
Neyse neyse o beni sevmese de ben onu seviyorum o da gitsin babasını sevsin kötü çocuk :)) benim gibi bir miskini bile bu hale getirdiyse gerçekten fedakarlık gerektiriyordur canım :) dün canım hiç hiç istememesine rağmen sırf onun için yemek yaptım. Eşim de dedi aslında yapmak istemiyorsan boşver kahvaltılık çıkaralım diye ama olmazzzz dedim anneler yemek yapmalı :))ne güzel anne desin herşeye.bizimki bi acıktıgında emmek isterken , tırmanarak anniee diyoo.dara düştügünde aklındayım yaniii
ennn bi çok seni seviyo annesi emin ollve öyle güzel demişinkii annelik fedakarlık gerektiriyo diyerek..inşallah hakkıyla yerine getirebiliriz
Hahaha sorma kız bende öyle çalışmayı özlüyorum maddi açıdan rahat oluyorduk hemde kısmetse olur izliyorum bende zuhal Topal beni affet işte benim stilim arada onlara bakıyorum arada kapatıyorum kızımla oynuyoruz benim tek düşündüğüm şey yorgunluk ve uyku olur o kadar dayanıklı olduğumu düşünmüyorumÖzlemeye bende özlüyorm mesela bugün 4 saat falan görmedim ben geldim bana trip attı bi sevindi sonra babannesine gitti dövecektim çok pis bozuldum:) ama işte ne biliyim evde hiç rahat değilim daraltıyo ev beni içim dışım seda sayan esra erol beni affet oldu:)
Senin kız gene maşallahı var uyuyo maşallah nazar değmesin ben neyime güveniyosam bugecede uyumadkk sürekli ağladı bişey ister gibi heralde dişi acıdı kuzumun patladı patlayacakHahaha sorma kız bende öyle çalışmayı özlüyorum maddi açıdan rahat oluyorduk hemde kısmetse olur izliyorum bende zuhal Topal beni affet işte benim stilim arada onlara bakıyorum arada kapatıyorum kızımla oynuyoruz benim tek düşündüğüm şey yorgunluk ve uyku olur o kadar dayanıklı olduğumu düşünmüyorum
Bazen uyanıyor kız akşam 10 nda uyudu bu saate kadar 4 kere uyandıSenin kız gene maşallahı var uyuyo maşallah nazar değmesin ben neyime güveniyosam bugecede uyumadkk sürekli ağladı bişey ister gibi heralde dişi acıdı kuzumun patladı patlayacak
vuhuuuu sen olmuşsum bebeim yaa tamamdır.Anneler yemek yapmalıNeyse neyse o beni sevmese de ben onu seviyorum o da gitsin babasını sevsin kötü çocuk :)) benim gibi bir miskini bile bu hale getirdiyse gerçekten fedakarlık gerektiriyordur canım :) dün canım hiç hiç istememesine rağmen sırf onun için yemek yaptım. Eşim de dedi aslında yapmak istemiyorsan boşver kahvaltılık çıkaralım diye ama olmazzzz dedim anneler yemek yapmalı :))
bende çok uykucuyum canım ya.ama forumdaki tüm annişerimiz uykucu galiba.daha ben uykuyu sevmiyorum diyeni duymadımHahaha sorma kız bende öyle çalışmayı özlüyorum maddi açıdan rahat oluyorduk hemde kısmetse olur izliyorum bende zuhal Topal beni affet işte benim stilim arada onlara bakıyorum arada kapatıyorum kızımla oynuyoruz benim tek düşündüğüm şey yorgunluk ve uyku olur o kadar dayanıklı olduğumu düşünmüyorum
ya bende kaç gündür patladı patlıcak diye bekliyorum bi çıkamadı .sürekli kaşınıyo yazık yavrucum.yrmek de yiyemiyo.ama zaten belli seyleri yiyodu hiç dişe bahane bulmayımSenin kız gene maşallahı var uyuyo maşallah nazar değmesin ben neyime güveniyosam bugecede uyumadkk sürekli ağladı bişey ister gibi heralde dişi acıdı kuzumun patladı patlayacak
Ah ahh emzirmeyi bırakınca psikolojşk olarak zaten kötü hissetmeye başladım. Bir de akşam yemeklerini yapmasam iyice depresyona girerim bebeğim ben yaavuhuuuu sen olmuşsum bebeim yaa tamamdır.Anneler yemek yapmalıSüper anne olma yolundadın tütütütü.birazda bana geçse bari.arada gaz bekliyorum senden tamammı
Benimki normalde hep öyle uyanıyo yani en aşağı 6 kere:) ama bu gece 10 u geçti T ththt dediğin gibi canım çok ağlıyo çığlık atarak uyanıyo gözü kapalı ağlıyo nerde olduğumu şaşırırıyorum:)kız hem3 senelik evliyim çokta iyi yemek yaptığım söylenemez bazen oluyo bazen olmuyo uyuz oluyorum:)Bazen uyanıyor kız akşam 10 nda uyudu bu saate kadar 4 kere uyandı
Benimki de gözü kapalı ağlıyor ya son günlerde. Bir yemeği her gün yapsan da bazen tutmayınca tutmuyor canım ya. Ama ama pirinç pilavını yapan tam tutturan her yemeğin altından kalkar bence :)
Hahaha artık bilinçli yapıyorlar yavaş yavaş anlıyorlar kızım kumandanın arkasını açmayı öğrenmiş ben kapatıyorum arkasını çeviriyor parmağıyla açıyor eşek sıpasıına bak diyorum bardakta çay varsa cıs diyorum ben yaklaştırsamda o geri gidiyor