2014 Aralık Anneleri

Ahahaha ayy ne çok güldürdün beni canım zaten inşallah bu sefee kucağa çok alıştırmak istemiyorum. Neler çekiyorum biliyorsun hala daha. Eltim benden 5 ay sonra doğum yaptı daha 7 aylık çocuk kendi yatıp kalkıyor yaa bir de benim içler acısı halime bak

İlk acemilik ikinci ustalık artık senin için :) deneyimlerinden yararlanırız artık mutlaka yaz o zamanda yaş aralığı az bebeklerin bakımı idaresi nasıl bilmek isteriz tecrübelerinden yararlanalım

İlk acemilik ikinci ustalık artık senin için :) deneyimlerinden yararlanırız artık mutlaka yaz o zamanda yaş aralığı az bebeklerin bakımı idaresi nasıl bilmek isteriz tecrübelerinden yararlanalım
İnşallah güzel güzel bakarım da canım. Zaten buraya girmeden duramam heralde o zaman hiç dışarı çıkamam evde kafayı yerim :)

Kızlar nasılsınız süt olayını nasıl yapacaz şimdi hani ben emziriyorumya yasına girince biberonla mı verecez emzirme saatleri nasıl olacak acaba

Canım emzirmeye normal devam edeceğim Eğer süt e başlarsam onu da pipetli suluk la veririm, Şimdi mesela meyve sularının falan pipetli Sulukla veriyorum.biberona boşuna alıştırmak istemem.biberon zaten düşünürsek gece süt için verilebilir.onu da uykusuna devam etsin diye.ama biz emzirdigimiz için ona gerek yok sanki. T ththt nin ama biberona ihtiyacı var gibi.emme hissi versin diye.ben bu şekşde düşünüyoeum yni canım

Evet maalesef ben 11 ayından sonra biberona alıştırmak zorunda kaldım devam sütlerini de araştırıyorum ben kızlar aklınızda bulınsun

Kız benimki öyle pipetle falan içmez daha yürüyemiyo bile onu geçtim tay tay bile duramıyo hemen devriliyo:) biraz geç öğreniyo pipete geçene kadaaaar:)

Bu ay sonu aşı var ya o zaman sormayı düşünüyorum canım bende bakalım ne diyecekler
Çok şükür bu zamana kadar geldiler ama benim oğlum oyun oynarken yanında istyp yanındaysam bile çok kötü sürekli mızır mızır acayip sinir oluyorum ağlıyo mızırdanıyo kucak istiyo zaten tek başına hiç durmaz direk ağlıyo mızırdanıyo ama yanındayken de sürekli ağlıyo mızırdanıyo seninkide öyle mi ben böyle bi çocuk görmedim

Eskisi kadar çok mızmız değil canım ama illa ki yanında olmalıyım ben nerdeysem o da orda. Valla afedersin bir tuvalete giriyorum kapıyı parçalıyor resmen komşular bile sordu geçenlerde düştü mü neden o kadar ağladı diye :)

Kız benimki öyle pipetle falan içmez daha yürüyemiyo bile onu geçtim tay tay bile duramıyo hemen devriliyo:) biraz geç öğreniyo pipete geçene kadaaaar:)
kızz öyle deme bak,ben 7.ayda pipetli suluk almştm.agzına verir vermez çekmeyi vecerdi.hüüüüü yap diye sufle verdim tabi.bence önyargılı olma tatlım.büyüdüler bide, biberona alıştırmaktansa pipete alışmasını bekle ama çevremde biberona özenen de gördüm, heves edebiliyo insan.herkesin kendi tercihi tabiki:)

Benimki çok seçiçi bi çocuk normal biberon aldım onunla su bile içmiyo cam biberonu vardı suyu zor içiriyorum anca rezene falan içiyo suyu sevmiyo öyle pipet versem içemez gibi en yakın zamanda deniyecem:)

Akşm eşimle bi bardak çay içemiyorum ve çıldırıyorm daha ne zamab böyle devam edecek diye

Biz çayda içiyoruz kahvede erken yattıgı için kızım bugün a101,e oyuncak gelmiş dun akşam aldık sevdi kızım küçük kurbağa şarkısını seviyordu onuda soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…