2014 Aralık Anneleri

benim kizimda al.a ahh diyor
bide telefonu kulagina goturp ada diyor:)

bende oyle cocuk gibi konusamiyorum.bazen kizimla oyle kizimla oyle konusuyorum ki sanki karsimda ogrencilerim var.kizimda oyle bos bos bana bakiyor:)

bende oyle cocuk gibi konusamiyorum.bazen kizimla oyle kizimla oyle konusuyorum ki sanki karsimda ogrencilerim var.kizimda oyle bos bos bana bakiyor:)
minik öğrencin o da.canımillaki her anniş farklıdır.sevgi olsun yeterki.ama o çocuksu konuşma çok fark ettiriyo.benim mesela halam, odaya girer girmez başlar ve bizimki resmen cevap veriyodu küçüçükken adeta.tepkilerini artıyo görüdm valllahi

Kendi kendine oynaması için benim yanında oturmam lazım
Kız dün gece 12de yattı sabah 8de uyanınca hemen geri uyutmadım uykusuzdu yani 1.5 saat uyudu.

Kendi kendine oynaması için benim yanında oturmam lazım
Kız dün gece 12de yattı sabah 8de uyanınca hemen geri uyutmadım uykusuzdu yani 1.5 saat uyudu.
hee ondaan yani.aslında bebişlere güvenmek lazım.onlar daha şekerleme yapmak istemedikleri için, uykusu bittimi zınk diye kalkıyolar

Canım bence bir pedagog dan yardım al bebeğim için baya yol kat edenler var

Kızlar kızım 2 gündür rahatsız burnu akıyor ateşi çıktı ilk defa gece oturdul oyun oynadık babası ben oynadık ah bu babası hiç kıyamaz kızına mutlu olsun diye kucağında gezdirir oyunlar oynar bugün sesi kısılmış çatallaşmış sesi ağlayınca sesi çok tatlı oluyor bu gece uyanmadı hiç sabah ben ustunu orterken uyandı eşim diyor ki ağladı da biz mi duymadım acaba dedi şakasına ben kızdıgımda bir dudak büzmesi var kıyamam hemen eriyorum sırf onu görmek için kızasım geliyor gitmemesi gereken yerlere gidiyor elimle gösteriyor kızım hadi bu tarafa geç diyorum geri dönüp hemen geçiyor annn ne diyor beni böyle çağırıyor

Canım bence bir pedagog dan yardım al bebeğim için baya yol kat edenler var
Evet canım aslında biraz olsun iyleşmesi lazım uykularının ama bi gıdım ilerleme kaydedemedik doktorlar normal diyo huymuş ve yapacak bişey yok diyo düşünsene uyku şurubu bile işr yaramadı bilemedim valla tek care uyku eğitimi ama asla veremem cesaretim yok çünkü ağladıkca sinirleniyorum dayanamıyorm

Canım bence çocuk doktoru değilde pedagog la görüş onlar gerçekten çocukların dilinden anlıyorlar ben okuyorum da bu sayede tuvalet eğitimi uyku eğitimi verenler çok bir git bence

Canım bence çocuk doktoru değilde pedagog la görüş onlar gerçekten çocukların dilinden anlıyorlar ben okuyorum da bu sayede tuvalet eğitimi uyku eğitimi verenler çok bir git bence
Aslında birazda ben savıyorum düzelecek düzelecek diye evrene pozitif enerji gönderiyorum:) bugün dışarı çıktım suriyeli bi kadın dileniyo kucağında bi bebek uyuyo 5 6 aylık falandır anam nasıl bi uyku benim oğlan hiç öyle uyumadı sonra geri döndüğümde uyanmış annesinin kucağında uslu uslu oturuyodu ya biz üzerine çok titriyoruz yada büyütmeyi bilmiyoruz valla

Kız onlar çocuklar hasta gibi görünsün diye uyuşturucu tarzı bir madde veriyorlarmış o yüzden baygın gibi yatıyormuş çocuklar
Bende yavaş yavaş sallamayı bırakmaya çalışıyorum babannem diyor ki bak gör yaşını geçince kendi kendine düzelir o. Ya babanne allah aşkına bi dur dedim. 40 ı çıkınca düzelir. 3 ayını doldurunca düzelir. Diş çıkarınca düzelir dediniz dediniz hala bir numara göremedik dedim

sağlıkla hayırla büyütelim inşallah hepimiz
inek sütüne başladın mı
yok kız daha 1 günümüz var ayy saat 12 yi geçmiş ama :) başlarım artık yavaştan canım.ama önce güvenilir bi sütçü bulmam şart.bakalım başlayınca yazarım muhakkak.srni de etiketlerim aklıödasın

kızlar bugün ani misafir şoku yaşadım, ve herşey birbirine girdi adeta.ikramlarım bile gecikmeli oldu hep.çok stres oşdum dolayısıyla.size biri geldiginde haberinz tokken,böyle oluyomusunuz.yoksa bi benmi beceriksisim. yaaa bilemedim

Bizimkiler normal bi bebe değil onun için hiçte üzerimize alınmayalım:)

Ben çok beceriksizim valla hiçte kendimi üzemem yapamıyorm zaten hamur isidir odur budur eşimi gönderiyorm bi kg su böreği al bide kek al ev yapımı oluyoya :) bide çay yeter ki bana çok nadir misafir gelir ama ben çok beceriksizim sevmiyorm mutfakta zaman geçirmeyi bana temizlik de canım çıkana kadar yaparım ama mutfakta darlanıyom anam:)

Günaydın kızlaaarrr :) uykumuzu düzenlemenşn ikinci gününden hepinize selamlar.. Kahvaltıdan sonra mandalina kabuğu soymayı göstermeye çalıştım oğluma ama çok başarısız olduk çünkü mandalinaların suyunu sıktı kendisi kabuklarını da yemeye çalıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…