bu arada hemen zamanım varken aktiviteleri paylaşıyım.kendiliğinden uyduruldu
1.şemsiyeyi açıp içine topları arabaları vs ismini komik söyleyerek attım.sonra orda oyunlar yaptım, sonra top arabasına doldurdum.ilgiyle izledi o da katılmaya çalıştı ama topları şemsiyeye doldurmadı
2. olarak,top arabasının tekerleklerini çıkardım.kase büyüklüğünde, onları üst üste kyduk bozduk.en üstede top ve diğer oyuncakları koydm bazen.kendisi hepsini dizdi bide üstüne topu koydu
bununla baya ilgilendi, sık sık yapıcam inşallah, bu arada bizimki şişelerin kapagını açıp takmayı çok seviyo, buna benzetmiş olabilirneyse devam son olarak,3. tamamen kahkaha tufanı sağladı.şu nolur nolur nolur loppuyu bana ver reklam müziği aklıma takılmış.oğluşumu ayakta önüme aldım, koltukaltlarından tutup, sağa sola oynattım kendimde zıt yönünde.şarkı ritmine uygun ve komik sesle yapınca gıdıklıyomş gibi güldü valla.bide ortada sessizce 1 2 3 diyip birde nolu nolur diye başlayınca o şoka daha da tav oldu
benden bu kadar.çok eğlendim bende.inşallah herhangi bi motoru gelişmiştir az da olsa.sizden de ayrıntılı bekliyorum, daha günün yarısındayız oyalamak lazıö bu cnaavarları