- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
hay maşallah ne diyimki, dahası da vardır eminim eşininHahahakız gece eşim diyor ki bide gece uyanırsa uyutamazsan beni uyandır ben uyuturum diyor işte ben diyorum sizin yerinizde olsam kafayı yerdim ben ya eşim diyor bana ben bakarım kızıma sen ikinciyle ilgilenirsin diyor o küçük daha diyor
bebeim T ththt ze çok fena gaz veriyo.ha yaptık ha yapıcaz durumundayızKızlar netim yoktu ikinci öi düşünüyonuz anam:)
ohh ballı kaymaklı künefe misali, annecik yakın, kvler uzak, eşin hatta ailen yakında olsun diye gönüllü.bundan iyisi ne ola ki diimi tatlımmAy bu babalar :) benim eşimin ailesi burda olmadığı için eşim çok istedi yakın oturmayı ben hiç istememiştim dip dibe olmasın diye bir de benim ki gece falan da çalışıyor ya ondan istemişti bebek oluncada rahat ettik. Hava soğuk olunca oğlumu dışarı çıkarmıyoruz annem gelip bizde bakıyor
canım birisi daha yazmıştıkızz varya senin bu nickin benim beynimde yankılanıyo sürekliçok akılda kalıcı bişey bulmuşun anacım.ha bide askitotomsu yankılananlar arasında.sahi sen nerdesin aşkitotomm kızlar ebebekten 50 tllik hwdiyem var.ne alsamki bilemedim.bişeye ihtiyaç yok oyüzden güya 50tl yi harcamadım var mı bi tavsiye acep
demekki bi ben değilim herkese aynı etkiyi yapıyo ismin canım:)) çalışıyomusun sen,ondan mı yoğunluğun.gerçi çalışılmasa da gün içinde telefonu bile elime alamıxam nerdeysecanım birisi daha yazmıştı
özet akışında ismimi görünce gülümsüyormuş:)
o kadar yorgun oluyorum ki
nete girmeye halim kalmıyor
canım balığın tazeliğini nasıl anlıyorsunkız ne demek :) bende asla tepmiyorum agzına.hatta agzının önüne getirip istiyomusun falan diyorum güyaaçoğu zaman işe yarıyo.az da olsa yemesi öneemli olan şimdi.gittikçe artar dozu ama yesinler yeterki.ay benim oğlum balık sevdigini bugun 1kez daha gösterdi.kibrit kutusu kadar yedi isteye isteye.tabi bide kalabalık ortam unsuru da var.adam aşka geliyo her türlü
evet canım çalışıyorumdemekki bi ben değilim herkese aynı etkiyi yapıyo ismin canım:)) çalışıyomusun sen,ondan mı yoğunluğun.gerçi çalışılmasa da gün içinde telefonu bile elime alamıxam nerdeyse
ya canım hiç ben almadımki, annem alıyo genelde.anneme gelince yiyoruz bol bol.zaten ayda 1 gelip 10gün kalıyorum nerdeyse.ama bu sıralar zaten hamsi falan genelde taze olur diye düşünüyorum çünkü tam zamanı.senin bıcırık yiyip de mi almıyo yemiyomucanım balığın tazeliğini nasıl anlıyorsun
ben de vermek istiyorum ama taze olup olmadığını bilmiyorum
Aman benim kv yakın annemde yakın dahada yakın olsa istyoruz senin gibi evden çıkarmaym istyormAy bu babalar :) benim eşimin ailesi burda olmadığı için eşim çok istedi yakın oturmayı ben hiç istememiştim dip dibe olmasın diye bir de benim ki gece falan da çalışıyor ya ondan istemişti bebek oluncada rahat ettik. Hava soğuk olunca oğlumu dışarı çıkarmıyoruz annem gelip bizde bakıyor
Allah kolaylık versin canım benim.çalışmak zor iş hakkaten.canım valla kilo için aklıma öğünlerin artırılması geldi bi.tabiki yemiyolar her öğünde herşeyi orası ayrıevet canım çalışıyorum
ama çalışmadığım zaman da aynıydı
çocuğu yatırdıktan sonra halim kalmıyor
şimdi bile zor açtım bilgisayarı
buralarda ne var ne yok, benim kız hala zayıf
ne yapsam acaba
Kız evde yalnız kalmamı istemiyor o yüzden kendisi yokken annem gelsin istiyor.ohh ballı kaymaklı künefe misali, annecik yakın, kvler uzak, eşin hatta ailen yakında olsun diye gönüllü.bundan iyisi ne ola ki diimi tatlımm
Kız çok yakınlıkta iyi değil beeAman benim kv yakın annemde yakın dahada yakın olsa istyoruz senin gibi evden çıkarmaym istyorm
ay şekerim teşekkür ederim, sonundaaskitotomsu canım ben klasik yöntemlerle ayırt ediyorum taze balığı rengi parlak ve canlı olmalı. Solungaçları canlı kırmızı olmalı rengi bordo gibi yada daha kahvemsi olanlar taze olmuyor. Bu arada bebişin kaç kilo canım eğer çok zayıf değilse kilo aldırmaya uğraşma. Benim oğlumda çok aşırı kilolu değil
A aysenur1298 misafirim var yazamadım hadi gözünaydın yarine kavuşuyormuşsun :)
İyi düşünmüşsün canım maksat birlşkte birşeyler yapmak değil mi zaten :) bizde alışveriş yaptık bugün doğum günü için :)))ay şekerim teşekkür ederim, sonundaoğluşumun tepkisini merak ediyorum ama.bu arada burdada doğum günü kaçınılmaz oldu.babasıda geliyoken 1 pasta bile kessek, hatıra olur diyorum.iyi demişmiyim
Canım çok sıklıyo kız eşim geç geliyo 7 buçuğu geçiyo akşama kadar sklıyorm yürünecek mesafede olsa annem alırım giderim bi havam değişir çalışıyodumya evde oturmaya dayanamıyorum sürekli bi tartışma hali eşime sataşıyorum erkenden çocuk yaptık özgürlüğüm gitti benim sen ne güzel tv rahatca bakıyosun blmrm ne diye başlıyorum annem bile diyo kocan hiç sana yardımcı değil kendini sıkntıya koymuyo sakın ikinci düşünme diye herkes farkediyo eşim hiç destek değil yaniKız çok yakınlıkta iyi değil bee
Yani sende haklısın canım. En baştan çok mu sorumluluk üstlendin sen o yüzden mi böyle ilgisiz alakasız oldu nasıl olsa nehir halleder diye. Bazı erkeklerde böyle bir algı oluşuyor çünkü. Ben en başta zaten enfeksiyon kaptım çok ateşlendim daha 3 günlük bebeğin altını bile açtırdım eşime. Sadece emzirmek için alıyordum bebeğimi bile.Canım çok sıklıyo kız eşim geç geliyo 7 buçuğu geçiyo akşama kadar sklıyorm yürünecek mesafede olsa annem alırım giderim bi havam değişir çalışıyodumya evde oturmaya dayanamıyorum sürekli bi tartışma hali eşime sataşıyorum erkenden çocuk yaptık özgürlüğüm gitti benim sen ne güzel tv rahatca bakıyosun blmrm ne diye başlıyorum annem bile diyo kocan hiç sana yardımcı değil kendini sıkntıya koymuyo sakın ikinci düşünme diye herkes farkediyo eşim hiç destek değil yani
kız Allah seni napmasın, nolur nolmaz vasiyeti veriyim dedin yaniYani sende haklısın canım. En baştan çok mu sorumluluk üstlendin sen o yüzden mi böyle ilgisiz alakasız oldu nasıl olsa nehir halleder diye. Bazı erkeklerde böyle bir algı oluşuyor çünkü. Ben en başta zaten enfeksiyon kaptım çok ateşlendim daha 3 günlük bebeğin altını bile açtırdım eşime. Sadece emzirmek için alıyordum bebeğimi bile.
Bir de akluma ne geldi anlatayım da gülün bana doğymdan önce falan baya korkutmuşlardı beni. İşte lohusanın mezarı 40 gün açık olurmuş. Yok bilmem kimin görümcesinin eltisinin yengesi lohusa hastalığına yakalanmış falanben böyle çok ateşlenince çok ağlamıştım ben kesin ölcem diye :) hatta eşime vasiyet etmiştim eğer ben ölürsem kendin güvenmediğin birine bebeğimi emanet etme diye :)
Ayyy sorma biliyorum onları hiç anlatma yani annem falan yanımda konuşmamaya özen gösterirdi ama birkaç kişiden duymuştum bende. Gündüzleri çoğunlukla bende yalnızdım hurafe onlar yaaa. Sırf nilleti korkutmak için. Hatta birinden ne duydum biliyor musun biri lohusayken elma yemiş ölmüşkız Allah seni napmasın, nolur nolmaz vasiyeti veriyim dedin yanibizimkilerdede çok vardır bu korkutmalar.hatta yataga süpürge çalı malı bile asan olurdu izin verseydim heralde.kız ayrıca louusa 40 gün yalnız kalmamalı derler ya mesela, ben yalnızdım bişeyde olmadı çok şükür bunla ilgili bana anlatılanları hiç anlatmıyım neyse N Nehir-derin2 canım sen çalışmayı seviyosun anladığım kadarıyla, şimdi bırak evden çıkmayı, odadan odaya geçemeyince psikolojin bozulmuş olabilir.çok normal bişey bu.sosyalken birden eve kapanmak, bebekle ilgilenmek vs.bunla ilgili bişeyler okusan belki daha iyi hssedersin.beni hemen toparlar böyle yazılar ondan söylüyoeum.uykuya gelince, tek bildigim benimkinin uykusuz kalamadığı.deliksz uyumaz ama uyur.seninki nasıl bukadar dirayetli bilmiyorum uykusuzlukta bi ara uyku eğitimi düşünüyodun o noldu
ahahay elmamııAyyy sorma biliyorum onları hiç anlatma yani annem falan yanımda konuşmamaya özen gösterirdi ama birkaç kişiden duymuştum bende. Gündüzleri çoğunlukla bende yalnızdım hurafe onlar yaaa. Sırf nilleti korkutmak için. Hatta birinden ne duydum biliyor musun biri lohusayken elma yemiş ölmüştövbe tövbe.. Allahın izniyle bişey olmaz dedim ben hep.
Bugübe kadar bir dikili ağacım olmamış bari oğluşumu emanet edeyim dedim napayımeşimde artık sıkılmıştı he tamam aşkım sen merak etme diyordu bana oduncuk