2014 Aralık Anneleri

hay maşallah ne diyimki, dahası da vardır eminim eşinin aman aman bazar değmesin bizimkide elini sürmicek nerdeyse.ayy şaka bi yana, 2 hafta oldu ya ben annemdeyim.ay sölemeyide unuttum, kocam geliyoo buakşam yada yarın sabah
Kızlar netim yoktu ikinci öi düşünüyonuz anam:)
bebeim T ththt ze çok fena gaz veriyo.ha yaptık ha yapıcaz durumundayız

ohh ballı kaymaklı künefe misali, annecik yakın, kvler uzak, eşin hatta ailen yakında olsun diye gönüllü.bundan iyisi ne ola ki diimi tatlımm

canım birisi daha yazmıştı
özet akışında ismimi görünce gülümsüyormuş:)
o kadar yorgun oluyorum ki
nete girmeye halim kalmıyor

canım birisi daha yazmıştı
özet akışında ismimi görünce gülümsüyormuş:)
o kadar yorgun oluyorum ki
nete girmeye halim kalmıyor
demekki bi ben değilim herkese aynı etkiyi yapıyo ismin canım:)) çalışıyomusun sen,ondan mı yoğunluğun.gerçi çalışılmasa da gün içinde telefonu bile elime alamıxam nerdeyse

canım balığın tazeliğini nasıl anlıyorsun
ben de vermek istiyorum ama taze olup olmadığını bilmiyorum

demekki bi ben değilim herkese aynı etkiyi yapıyo ismin canım:)) çalışıyomusun sen,ondan mı yoğunluğun.gerçi çalışılmasa da gün içinde telefonu bile elime alamıxam nerdeyse
evet canım çalışıyorum
ama çalışmadığım zaman da aynıydı
çocuğu yatırdıktan sonra halim kalmıyor
şimdi bile zor açtım bilgisayarı
buralarda ne var ne yok, benim kız hala zayıf
ne yapsam acaba

canım balığın tazeliğini nasıl anlıyorsun
ben de vermek istiyorum ama taze olup olmadığını bilmiyorum
ya canım hiç ben almadımki, annem alıyo genelde.anneme gelince yiyoruz bol bol.zaten ayda 1 gelip 10gün kalıyorum nerdeyse.ama bu sıralar zaten hamsi falan genelde taze olur diye düşünüyorum çünkü tam zamanı.senin bıcırık yiyip de mi almıyo yemiyomu

Aman benim kv yakın annemde yakın dahada yakın olsa istyoruz senin gibi evden çıkarmaym istyorm

Allah kolaylık versin canım benim.çalışmak zor iş hakkaten.canım valla kilo için aklıma öğünlerin artırılması geldi bi.tabiki yemiyolar her öğünde herşeyi orası ayrı

askitotomsu canım ben klasik yöntemlerle ayırt ediyorum taze balığı rengi parlak ve canlı olmalı. Solungaçları canlı kırmızı olmalı rengi bordo gibi yada daha kahvemsi olanlar taze olmuyor. Bu arada bebişin kaç kilo canım eğer çok zayıf değilse kilo aldırmaya uğraşma. Benim oğlumda çok aşırı kilolu değil
A aysenur1298 misafirim var yazamadım hadi gözünaydın yarine kavuşuyormuşsun :)

ay şekerim teşekkür ederim, sonunda oğluşumun tepkisini merak ediyorum ama.bu arada burdada doğum günü kaçınılmaz oldu.babasıda geliyoken 1 pasta bile kessek, hatıra olur diyorum.iyi demişmiyim

ay şekerim teşekkür ederim, sonunda oğluşumun tepkisini merak ediyorum ama.bu arada burdada doğum günü kaçınılmaz oldu.babasıda geliyoken 1 pasta bile kessek, hatıra olur diyorum.iyi demişmiyim
İyi düşünmüşsün canım maksat birlşkte birşeyler yapmak değil mi zaten :) bizde alışveriş yaptık bugün doğum günü için :)))

Kız çok yakınlıkta iyi değil bee
Canım çok sıklıyo kız eşim geç geliyo 7 buçuğu geçiyo akşama kadar sklıyorm yürünecek mesafede olsa annem alırım giderim bi havam değişir çalışıyodumya evde oturmaya dayanamıyorum sürekli bi tartışma hali eşime sataşıyorum erkenden çocuk yaptık özgürlüğüm gitti benim sen ne güzel tv rahatca bakıyosun blmrm ne diye başlıyorum annem bile diyo kocan hiç sana yardımcı değil kendini sıkntıya koymuyo sakın ikinci düşünme diye herkes farkediyo eşim hiç destek değil yani

Kızlar benim oğlan düzelmedi ya bi benmiyim sürekli uykudan yakınan saat başı yada yarım saatte uyanıyo artık bi yaşına girecek ya çıldırmamak elde değil ama uykuyla arası hiç yok gün içinde sürekli mızmız odadan odaya çıkamıyorm yalnız kalmıyo ağlayıp duruyo

Yani sende haklısın canım. En baştan çok mu sorumluluk üstlendin sen o yüzden mi böyle ilgisiz alakasız oldu nasıl olsa nehir halleder diye. Bazı erkeklerde böyle bir algı oluşuyor çünkü. Ben en başta zaten enfeksiyon kaptım çok ateşlendim daha 3 günlük bebeğin altını bile açtırdım eşime. Sadece emzirmek için alıyordum bebeğimi bile.
Bir de akluma ne geldi anlatayım da gülün bana doğymdan önce falan baya korkutmuşlardı beni. İşte lohusanın mezarı 40 gün açık olurmuş. Yok bilmem kimin görümcesinin eltisinin yengesi lohusa hastalığına yakalanmış falan ben böyle çok ateşlenince çok ağlamıştım ben kesin ölcem diye :) hatta eşime vasiyet etmiştim eğer ben ölürsem kendin güvenmediğin birine bebeğimi emanet etme diye :)

kız Allah seni napmasın, nolur nolmaz vasiyeti veriyim dedin yani bizimkilerdede çok vardır bu korkutmalar.hatta yataga süpürge çalı malı bile asan olurdu izin verseydim heralde.kız ayrıca louusa 40 gün yalnız kalmamalı derler ya mesela, ben yalnızdım bişeyde olmadı çok şükürbunla ilgili bana anlatılanları hiç anlatmıyım neyse N Nehir-derin2 canım sen çalışmayı seviyosun anladığım kadarıyla, şimdi bırak evden çıkmayı, odadan odaya geçemeyince psikolojin bozulmuş olabilir.çok normal bişey bu.sosyalken birden eve kapanmak, bebekle ilgilenmek vs.bunla ilgili bişeyler okusan belki daha iyi hssedersin.beni hemen toparlar böyle yazılar ondan söylüyoeum.uykuya gelince, tek bildigim benimkinin uykusuz kalamadığı.deliksz uyumaz ama uyur.seninki nasıl bukadar dirayetli bilmiyorum uykusuzlukta bi ara uyku eğitimi düşünüyodun o noldu

Ayyy sorma biliyorum onları hiç anlatma yani annem falan yanımda konuşmamaya özen gösterirdi ama birkaç kişiden duymuştum bende. Gündüzleri çoğunlukla bende yalnızdım hurafe onlar yaaa. Sırf nilleti korkutmak için. Hatta birinden ne duydum biliyor musun biri lohusayken elma yemiş ölmüş tövbe tövbe.. Allahın izniyle bişey olmaz dedim ben hep.
Bugübe kadar bir dikili ağacım olmamış bari oğluşumu emanet edeyim dedim napayım eşimde artık sıkılmıştı he tamam aşkım sen merak etme diyordu bana oduncuk

ahahay elmamııbu kadarını duymamıştım ama en azından o kadar korkutucu bişey değilmiş.kız sen yatmadnmı dahaben kocişi bekliyorum.gece gece yola çıkmış ya,sabah gelseydi keşke.au inşallah uyuyakalmam.gidito gözler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…