2014 Aralık Anneleri

Ayyy sorma biliyorum onları hiç anlatma yani annem falan yanımda konuşmamaya özen gösterirdi ama birkaç kişiden duymuştum bende. Gündüzleri çoğunlukla bende yalnızdım hurafe onlar yaaa. Sırf nilleti korkutmak için. Hatta birinden ne duydum biliyor musun biri lohusayken elma yemiş ölmüş :KK70: tövbe tövbe.. Allahın izniyle bişey olmaz dedim ben hep.
Bugübe kadar bir dikili ağacım olmamış bari oğluşumu emanet edeyim dedim napayım :KK70: eşimde artık sıkılmıştı he tamam aşkım sen merak etme diyordu bana oduncuk :KK70:
eşinde yazık napsın adam, durumu idare etmeye çalışmış:KK70:

ahahay elmamıı:KK70:bu kadarını duymamıştım ama en azından o kadar korkutucu bişey değilmiş.kız sen yatmadnmı daha:cool:ben kocişi bekliyorum.gece gece yola çıkmış ya,sabah gelseydi keşke.au inşallah uyuyakalmam.gidito gözler
Ya misafirler 2 de gitti zaten :KK43: darlandım bende. Eşimde yarın izinli o yüzden doğum günü muhabbeti yapıyorduk şöyle mi olsa böyle mi olsa diye. Ayy bir de yılbaşı için izin almayı unutmuşuz yanımızda olamıcak yurtdışına gidicek :KK43:ona üzüldük birazcık

Yani sende haklısın canım. En baştan çok mu sorumluluk üstlendin sen o yüzden mi böyle ilgisiz alakasız oldu nasıl olsa nehir halleder diye. Bazı erkeklerde böyle bir algı oluşuyor çünkü. Ben en başta zaten enfeksiyon kaptım çok ateşlendim daha 3 günlük bebeğin altını bile açtırdım eşime. Sadece emzirmek için alıyordum bebeğimi bile.
Bir de akluma ne geldi anlatayım da gülün bana doğymdan önce falan baya korkutmuşlardı beni. İşte lohusanın mezarı 40 gün açık olurmuş. Yok bilmem kimin görümcesinin eltisinin yengesi lohusa hastalığına yakalanmış falan :KK70: ben böyle çok ateşlenince çok ağlamıştım ben kesin ölcem diye :) hatta eşime vasiyet etmiştim eğer ben ölürsem kendin güvenmediğin birine bebeğimi emanet etme diye :)
Ah canım benimkine sorumluluk falan işlemez biraz değişik yani kendi raahatına düşkün mesela akşam gelir oğlanla biraz oynar tamam ne altını değiştirdi bu zamana kadar nede üstünü her dk yanında olmamı istyo bi bırakmıyo peşimi yani mutfakta olsam bu niye ağlıyo neyi var uyuyacak mı diye soru soruyo daralıyorm bende hiç oyalayamıyo işine gelmiyo

kız Allah seni napmasın, nolur nolmaz vasiyeti veriyim dedin yani:KK49: bizimkilerdede çok vardır bu korkutmalar.hatta yataga süpürge çalı malı bile asan olurdu izin verseydim heralde.kız ayrıca louusa 40 gün yalnız kalmamalı derler ya mesela, ben yalnızdım bişeyde olmadı çok şükür:KK76:bunla ilgili bana anlatılanları hiç anlatmıyım neyse:KK70: N Nehir-derin2 canım sen çalışmayı seviyosun anladığım kadarıyla, şimdi bırak evden çıkmayı, odadan odaya geçemeyince psikolojin bozulmuş olabilir.çok normal bişey bu.sosyalken birden eve kapanmak, bebekle ilgilenmek vs.bunla ilgili bişeyler okusan belki daha iyi hssedersin.beni hemen toparlar böyle yazılar ondan söylüyoeum.uykuya gelince, tek bildigim benimkinin uykusuz kalamadığı.deliksz uyumaz ama uyur.seninki nasıl bukadar dirayetli bilmiyorum uykusuzlukta:KK43: bi ara uyku eğitimi düşünüyodun o noldu
Kız aslında çalışmayıda sevmem yani ama en azından evden dışarda oluyosun şuanki durumum içler acısı akşama kadar mızır mızır bi bebek her dk ağlıyan gecede yarım saate uyanan sinirlerim tepemde artık ikinci asla düşünmüyorm ruhum yaşlandı çevremdende diyolar ne değişik bebeğin var bi durmuyo sürekli mızmız onunda etkisi kucağa çok alıştırdılar ondan gece oturdum ağladım hiç abartmıyorm ya yarım saati geçirmedi en fazla 40 dk uyudu geri uyandı ben geri uyuttum artık bedenimde beynimde uyuştu hiç böyle bişey hayal eytmiyodum ya ben anneliği yapamıyorm yada bana uygun bişey değil hiç sevmedim

Ayyyy ne buyuk eksiklikmiş yokluğun kk :))En Büyük KK
Yazmasamda bakıyodum arada iyi oluyodu iki gündür sayfa yenileye yenileye bi hal oldum :):KK8:
bende dedim ,kadın dayanışmasını kıskanan erkekler komplo kurdu,çökerttiler bizim formu:KK70:bende internette her içerikte tanıdık bir rumuz aradım:KK59:hahaa:KK70:

Ayyyy ne buyuk eksiklikmiş yokluğun kk :))En Büyük KK
Yazmasamda bakıyodum arada iyi oluyodu iki gündür sayfa yenileye yenileye bi hal oldum :):KK8:
bende dedim ,kadın dayanışmasını kıskanan erkekler komplo kurdu,çökerttiler bizim formu:KK70:bende internette her içerikte tanıdık bir rumuz aradım:KK59:hahaa:KK70:
Vaaay beee gerçekten büyük eksiklikmiş :) A aysenur1298 senin için rumuzumu google olarak değiştiricem her aramada beni düşün :)
Benim oğlumcum sabaha kadar 1buçuk milyon kere uyudu uyandı :KK43:

Vaaay beee gerçekten büyük eksiklikmiş :) A aysenur1298 senin için rumuzumu google olarak değiştiricem her aramada beni düşün :)
Benim oğlumcum sabaha kadar 1buçuk milyon kere uyudu uyandı :KK43:
Benim kızda aynıydı bu gece ya hafifde ateşi vardı yeni dişler geliyo belliki :KK43: babasıylada küsüz sabah bizi öpmeden gitti EŞŞEEEK :)

Benim kızda aynıydı bu gece ya hafifde ateşi vardı yeni dişler geliyo belliki :KK43: babasıylada küsüz sabah bizi öpmeden gitti EŞŞEEEK :)
Ayy en sinir olduğum şey yaa bende o gğn trip yapıyorum öpmezse :KK70:
Ama bizim babamız yok 2-3 gün :KK43: noralim çok bozuk yaa oğlum gece odaları gezdi durdu sürekli eliyle gel gel yapıyor babasını arıyor :KK43:

T ththt kız cidden felaketmiş kızzz, seferberlik ilan ediyodum kocamla:KK76: ay ben evime geldim dün akşam.toza gömülmüş resmen, süpürdüm öğlene kadar.eşimde öğlen gitti işe, benim canla başla süpürge yaptıgımı görünce, aşkım kokay gelsin, akşama bişey istiyomusun söyle alıyım tamammı falan, lokum gibi konuşuyo:KK70:elimde süpürgeyle gezicem hep.bizimkide gece çok uyandı ya.ay karabibere kıyamam benn.babasonı arıyo demekk.ne zaman gelio babasııı

T ththt kız cidden felaketmiş kızzz, seferberlik ilan ediyodum kocamla:KK76: ay ben evime geldim dün akşam.toza gömülmüş resmen, süpürdüm öğlene kadar.eşimde öğlen gitti işe, benim canla başla süpürge yaptıgımı görünce, aşkım kokay gelsin, akşama bişey istiyomusun söyle alıyım tamammı falan, lokum gibi konuşuyo:KK70:elimde süpürgeyle gezicem hep.bizimkide gece çok uyandı ya.ay karabibere kıyamam benn.babasonı arıyo demekk.ne zaman gelio babasııı
Haha bende ona olan sinirimi ev temizliğiyle çıkardım ama süpürge bize etki etmedi demekki :)

2 gün sonra gelecek :KK43: benim karabiberim uyuyor şimdi bugün vende temizlik yapcam inşallah bizim ki yine biberlik yapmaz :KK70:

Haha bende ona olan sinirimi ev temizliğiyle çıkardım ama süpürge bize etki etmedi demekki :)
ee npaçtınız kocaa haftasonu :) çok gezdiniz demkki ki hiç yazmamış kimseler.ayy ben çok zor ayrıldum biliyonmu kız, babam resmen dağıttı beni ya, sarılıtken vedalaşırken.bu sefer çok naşkaydı.hatta babam ağladı.bende yolda ağladımmm:KK43:

2 gün sonra gelecek :KK43: benim karabiberim uyuyor şimdi bugün vende temizlik yapcam inşallah bizim ki yine biberlik yapmaz :KK70:
kız 5güncük yokkuğuna dayanamıyonmu kocanın bakim:KK68:2gün kalmış neyseki.karabiber uyrkenmi yapcan temizliği.ben beraber yapıyorum bizim zıpırla, uzuyo biraz ama napiiim:KK30:

kız 5güncük yokkuğuna dayanamıyonmu kocanın bakim:KK68:2gün kalmış neyseki.karabiber uyrkenmi yapcan temizliği.ben beraber yapıyorum bizim zıpırla, uzuyo biraz ama napiiim:KK30:
Yok canım o uyurken yapamam tangır tungur ses yapar uyandırırım bebeğimi. Birlikte yapıyoryz bizde :) kız bende üzülüyorum tabii eşim gidince ama dün oğlumun öyle babasını aramasına daha da üzüldüm valla

Kızlar ben geldim ay bu kız beni öldürecek ben mi çok evhamlıyım dun misafirlerimiz vardı valla yat kalk dua et çok uyumlu bir çocuk mızmız değil dediler niye ben bu kadar sabırsızlanıyorum

Yok canım o uyurken yapamam tangır tungur ses yapar uyandırırım bebeğimi. Birlikte yapıyoryz bizde :) kız bende üzülüyorum tabii eşim gidince ama dün oğlumun öyle babasını aramasına daha da üzüldüm valla
ayy üzülünmez mi kız, sen benim dediğime bakma, her türlü mesafe insanı bi buruklaştırıyo illaki.sen naptın evi süpürdünmü bakimm:KK70:bugun genel temizlik günü:21:ne çoook şey var yapılcak yaa.kızz bugun noldu unuttum anlatmayı:)bizim oğlan, merdivenden çıkıcaktı, babası yapma oğlum olmaz vs dedi bi taraftan elini tutuyo çekiyo geriye.bizimkide hemen ağlamaya başladı.eşime dedimki bırak bi sen elleme, bak şimdi çocuğu nasıl uzaklaştırıyorum.her zaman yaptığım şekilde şşşş yapma olum dedim güzelce bikaç defa ve güldü yapmadı:KK37: bide bizimki başkasının şşş cıs yok demesine hiç aldırmıyo.bana bakıp onay alması lazım.ay çok mutlu oldum ama,eşimde bi bozuldu.adam yemek yedigi yeri biliyo, naptın aç mı bıraktın falan diyo hehee:KK73:

Kızlar ben geldim ay bu kız beni öldürecek ben mi çok evhamlıyım dun misafirlerimiz vardı valla yat kalk dua et çok uyumlu bir çocuk mızmız değil dediler niye ben bu kadar sabırsızlanıyorum
kız ne güzel şeyler söylemişler, nazar değrcekler valla, miniği tebrik ediyorum :)) seni üzmüyo işte ohhh

ayy üzülünmez mi kız, sen benim dediğime bakma, her türlü mesafe insanı bi buruklaştırıyo illaki.sen naptın evi süpürdünmü bakimm:KK70:bugun genel temizlik günü:21:ne çoook şey var yapılcak yaa.kızz bugun noldu unuttum anlatmayı:)bizim oğlan, merdivenden çıkıcaktı, babası yapma oğlum olmaz vs dedi bi taraftan elini tutuyo çekiyo geriye.bizimkide hemen ağlamaya başladı.eşime dedimki bırak bi sen elleme, bak şimdi çocuğu nasıl uzaklaştırıyorum.her zaman yaptığım şekilde şşşş yapma olum dedim güzelce bikaç defa ve güldü yapmadı:KK37: bide bizimki başkasının şşş cıs yok demesine hiç aldırmıyo.bana bakıp onay alması lazım.ay çok mutlu oldum ama,eşimde bi bozuldu.adam yemek yedigi yeri biliyo, naptın aç mı bıraktın falan diyo hehee:KK73:
Ahahah en çok biz ilgileniyoruz olsun o kadar da canım dimii :) karabiber de birşey dağıtacağı zaman hemen bana bakıyor acaba kızacak mı diye :KK70:

X