Şaka bir yana bazen özeniyorum sana bazende diyorum dur daha erken diyorum hem regl olmadım ben nadirende olsa lekelenme tarzında bişeyler oluyor onuda anlamış değilimDur kız gaza gelme hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka bir yana bazen özeniyorum sana bazende diyorum dur daha erken diyorum hem regl olmadım ben nadirende olsa lekelenme tarzında bişeyler oluyor onuda anlamış değilimDur kız gaza gelme hemen
Oğlum mutluyken bende iyi ki oldu diyorum ama yaramazlık yapınca pişman oluyorum mesela akşam akşam beni sinir krizlerine soktuŞaka bir yana bazen özeniyorum sana bazende diyorum dur daha erken diyorum hem regl olmadım ben nadirende olsa lekelenme tarzında bişeyler oluyor onuda anlamış değilim
konuşma sonında, senden iyi haberler bekledim heycanla resmen. T ththt nin dediği gibi sendeki ışık parıl parıl parlıyo canımbencede T ththt karabiberi hastaneye götür.kardeşini kuvagına alırken abisi de sizle olsun.tam bir aile saadetiŞaka bir yana bazen özeniyorum sana bazende diyorum dur daha erken diyorum hem regl olmadım ben nadirende olsa lekelenme tarzında bişeyler oluyor onuda anlamış değilim
naptı yaramaz yiğenim bakimoynamak mı istiyo yoksa halaaOğlum mutluyken bende iyi ki oldu diyorum ama yaramazlık yapınca pişman oluyorum mesela akşam akşam beni sinir krizlerine soktu
İnşallah canım oğluşumda gelsin kardeşini kucağına alsın :)
12buçukta zor uyudu her yerime tekme attınaptı yaramaz yiğenim bakimoynamak mı istiyo yoksa halaa
Canım işte o bazen bendede oluyor mızır mızır olunca yok yok diyorum şimdilik bu kız bana yeter diyorum iki tane olsa naparım ben diyorum bazenOğlum mutluyken bende iyi ki oldu diyorum ama yaramazlık yapınca pişman oluyorum mesela akşam akşam beni sinir krizlerine soktu
Yok kız şaka bir yana kızım durmayınca vazgeçiyorum bide çok uykum gelince vazgeçiyorum seneye inşallah canım ya düşüncemiz o zaman bizim inşallah beraber sendende bekliyorum
Ama şu da bir gerçek ki bence 2.çocuğu ne zaman yaparsan yap ilki kadar rahat olmaz. Şimdi yapsan daha birinciler bebek biraz büyüsün öyle yapıyım desen okul dertleri başlayacak. Şahsen ben planlı hamile kalabilseydim aralarında 3 yaş olsun isterdim.Canım işte o bazen bendede oluyor mızır mızır olunca yok yok diyorum şimdilik bu kız bana yeter diyorum iki tane olsa naparım ben diyorum bazen
ayh evet bebeim, bende yeni doğan bebişimin eliyle foto çekerek, bu furyaya katkıda bulunayım dedimben bile profilimi garipsedim, senin hislerin çok normalanlıyorum srni heheA aysenur1298 kız profil resmi yapmışsın kendimi yabancılarla konuşuyor gibi hissettim
kız sen istemicende kim isticek.yavrun uyuyo, gece emmiyo :) uyansada babası bakıyo; daha aklıma gelse eklicemhatırlayamadım.bakalım ne zaman olcak 2.ler.ben heran bekliorum artıkYok kız şaka bir yana kızım durmayınca vazgeçiyorum bide çok uykum gelince vazgeçiyorum seneye inşallah canım ya düşüncemiz o zaman bizim inşallah beraber sendende bekliyorum
Hahaha kız gece eşim diyor ki bide gece uyanırsa uyutamazsan beni uyandır ben uyuturum diyor işte ben diyorum sizin yerinizde olsam kafayı yerdim ben ya eşim diyor bana ben bakarım kızıma sen ikinciyle ilgilenirsin diyor o küçük daha diyorkız sen istemicende kim isticek.yavrun uyuyo, gece emmiyo :) uyansada babası bakıyo; daha aklıma gelse eklicemhatırlayamadım.bakalım ne zaman olcak 2.ler.ben heran bekliorum artık
Amaaaan yapın gitsin kızlaaaar yaaa ne olacak birlikte büyüyüp giderler. Ben şimdi hesap yapıyorum Allahın izniyle 2017 mart nisan gibi baya bi rahatlamış olacağım inşallah :) bir taşla 2 kuş minnak kuşlar :)kız sen istemicende kim isticek.yavrun uyuyo, gece emmiyo :) uyansada babası bakıyo; daha aklıma gelse eklicemhatırlayamadım.bakalım ne zaman olcak 2.ler.ben heran bekliorum artık
Nehir sen burda yokken ben onların kanına girdim nihahahahhaahKızlar netim yoktu ikinci öi düşünüyonuz anam:)
Ayy onu benim eşimde diyor yaaa ben büyüğe bakarım sen küçüğe diyor hele bir de tuvalete alıştırınca yaşadım diyorHahaha kız gece eşim diyor ki bide gece uyanırsa uyutamazsan beni uyandır ben uyuturum diyor işte ben diyorum sizin yerinizde olsam kafayı yerdim ben ya eşim diyor bana ben bakarım kızıma sen ikinciyle ilgilenirsin diyor o küçük daha diyor
Benimki çok zor bi bebek biliyosunz kızlar seninkide öyle hadi kazayla kardeşi olacakta benim hiç cesaretim yok anam:) acayip korkuyormAyy onu benim eşimde diyor yaaa ben büyüğe bakarım sen küçüğe diyor hele bir de tuvalete alıştırınca yaşadım diyor
Allahın işi işte heralde ben bir daha yapmam diye düşündü kazayla verdi bencede senin biraz beklemen lazım canım aalında benimde öyleydi de nasip işte. Tam rahata kavuşacağım dönemde 2.si geliyor benim. Oğluşumla parklarda bahçelerde koşturmam gereken dönemlerde yeni doğum yapmış olacağım. Kızlar bir de benim avantajım annem 2 sokak altımda oturuyor küçüğün karnını doydurdukran sonra büyüğe vakit ayırabilirim inşallah. Uzun vadeli olarak kv gelecek yardıma doğumdan sonra biraz kalma niyetiBenimki çok zor bi bebek biliyosunz kızlar seninkide öyle hadi kazayla kardeşi olacakta benim hiç cesaretim yok anam:) acayip korkuyorm
İşte o çok güzel annen yakın bi avantaj benimkinide yakından ev bakıyoz yakın ama arabayla gidiliyo bende yürünecek mesafe istyorum bulamadk evler çok pahalı kız bizim yan binada annemin istediği ev var ama babam damatla dipdibe oturmam millet laf eder alamıyoruz senin iyiymiş rahat edersin iyki anneler var yaAllahın işi işte heralde ben bir daha yapmam diye düşündü kazayla verdi bencede senin biraz beklemen lazım canım aalında benimde öyleydi de nasip işte. Tam rahata kavuşacağım dönemde 2.si geliyor benim. Oğluşumla parklarda bahçelerde koşturmam gereken dönemlerde yeni doğum yapmış olacağım. Kızlar bir de benim avantajım annem 2 sokak altımda oturuyor küçüğün karnını doydurdukran sonra büyüğe vakit ayırabilirim inşallah. Uzun vadeli olarak kv gelecek yardıma doğumdan sonra biraz kalma niyeti
Var
Ay bu babalar :) benim eşimin ailesi burda olmadığı için eşim çok istedi yakın oturmayı ben hiç istememiştim dip dibe olmasın diye bir de benim ki gece falan da çalışıyor ya ondan istemişti bebek oluncada rahat ettik. Hava soğuk olunca oğlumu dışarı çıkarmıyoruz annem gelip bizde bakıyorİşte o çok güzel annen yakın bi avantaj benimkinide yakından ev bakıyoz yakın ama arabayla gidiliyo bende yürünecek mesafe istyorum bulamadk evler çok pahalı kız bizim yan binada annemin istediği ev var ama babam damatla dipdibe oturmam millet laf eder alamıyoruz senin iyiymiş rahat edersin iyki anneler var ya