Annen yakın heralde gidip alsaydın kız kıyamam benimkide hemen masumlasıyo kuzum bizimki babaya düşkün gel diyo bide eliyle gelgel yapıyo sadece babaya[QUOTE/]
Yakın canım ama durmuyor işte sanırım bundan sonra bırakamayacağım
Ayy çok kötü olmuş yaa ama nerden bileceksin işteAy sen böyle deyince yaptığım bi salaklık aklıma geldi işe yeni başladım çevre ediniyoruz işte yemekhanede bi arkdasın ark var iyi kız sohbet ediyoruz eşimle yeni tanışmışız anneler günü annelere hediye aldık yolladık bi mutluyumki sonra kıza dedim sen ne aldın annene falan siz ne yaptınz kız demesin mi benim annem öldü sadece her sene gibi kızkardeşimle mezarına gittik of düşün beni içim buz oldu ne aptalım demi sanki bana kaldı
Boşboğazlık bendeki çok üzülmüştüm yaAyy çok kötü olmuş yaa ama nerden bileceksin işte
Ay kız sen beni görsen bense oyleyim ısırasım geliyor ağzını burnunu eşime diyorum öyle çok seviyorum ki içime geri sokasım geliyor diyorumKızlar ben oğlumu koklayıp duruyorum sıkştırıyorum içim kaynıyo içime sokasım geliyo oğlumda bunalıyo ama öpüyorum annesiyim ben öpebilirim demi:)
Bende öyle diyorum dişlerimi skyorum ona bişey yapmamak için:) eşimde kızıyo ya çocuğu bunaltma diyoAy kız sen beni görsen bense oyleyim ısırasım geliyor ağzını burnunu eşime diyorum öyle çok seviyorum ki içime geri sokasım geliyor diyorum
Aynen artık sıkılıyorlar küçükken gidemiyorlardı bişey yapamıyorlardı şimdi sıkınca kızıyor hemen bunalıyorlarBende öyle diyorum dişlerimi skyorum ona bişey yapmamak için:) eşimde kızıyo ya çocuğu bunaltma diyo
Kızlar ben oğlumu koklayıp duruyorum sıkştırıyorum içim kaynıyo içime sokasım geliyo oğlumda bunalıyo ama öpüyorum annesiyim ben öpebilirim demi:)
Kızlar bende öyleyim ya hatta önce bağırıyorum gündüz huzur vermiyorsun bari gece huzur ver diye sonra da çocuğa sarılmak için bir sıkıyorum ağlıyorAy kız sen beni görsen bense oyleyim ısırasım geliyor ağzını burnunu eşime diyorum öyle çok seviyorum ki içime geri sokasım geliyor diyorum
2 kere öpsem hemen mızmızlanmaya başlıyor yaaAynen artık sıkılıyorlar küçükken gidemiyorlardı bişey yapamıyorlardı şimdi sıkınca kızıyor hemen bunalıyorlar
Öp canım bol bol izin senin:) dünyanın en tatlı bi şeyi yaa deli ettiler mi tam ediyorlar ama sevgileri hicbiseye benzemez ben bugün aşırı dozda sevgiden boguyodum çocuğu ama o da istiyo resmen beni sev diye üstüme atliyo napim dayanamıyorum isiriyorum bileee:)Kızlar ben oğlumu koklayıp duruyorum sıkştırıyorum içim kaynıyo içime sokasım geliyo oğlumda bunalıyo ama öpüyorum annesiyim ben öpebilirim demi:)
Bende öyleyim ya acaba benim olduğu için mi diyorum bazen ama anne bakış açısıdır ya mesela doğum resimlerine bakıyorm biz nasıl sevmişiz ne çirkinmiş heryeri şiş diyorum:)Kızlar ya sevgiden bahsedince aklıma ne geldi şimdi burda ki herkesin çocuğu kendine güzel geliyor ya yani bu hep böyledir dimi ben buna hep çok şaşırmışımdır annelik ne kadar tuhaf dimi :) acaba okula başladıklarında da en akıllı en başarılı çocuk benim ki diye mi düşüneceğiz
Mesela eşim iş dolayısıyla bazen çocuklu ailelerle falan biraraya geliyor eve gelince diyor ki mesela bizim ki kadar bir çocukları vardı çok tatlıydı çocuk diyor. Ben hemen diyorum ki saçmalama bizim ki kadar tatlı olamaz
Iyyy evet ya ilk doğduğunda çok çirkinmiş aslında biz ne kadar güzel diye sevmiştik :)Bende öyleyim ya acaba benim olduğu için mi diyorum bazen ama anne bakış açısıdır ya mesela doğum resimlerine bakıyorm biz nasıl sevmişiz ne çirkinmiş heryeri şiş diyorum:)
Hahaha benim eşim öyle diyemiyor çok rahattım hamileyken son gün bile fosur fosur uyuyordum uykudan sadece wc için uyanıyordum sancım ağrım falan olmadı hiç tekrar normal mi düşünüyorsun canım sen
Benim elimde tatlı bulur bazı çocukları bende öyle derim tabikide kızım daha tatlı der tatlı bulur ama kızı başkaKızlar ya sevgiden bahsedince aklıma ne geldi şimdi burda ki herkesin çocuğu kendine güzel geliyor ya yani bu hep böyledir dimi ben buna hep çok şaşırmışımdır annelik ne kadar tuhaf dimi :) acaba okula başladıklarında da en akıllı en başarılı çocuk benim ki diye mi düşüneceğiz
Mesela eşim iş dolayısıyla bazen çocuklu ailelerle falan biraraya geliyor eve gelince diyor ki mesela bizim ki kadar bir çocukları vardı çok tatlıydı çocuk diyor. Ben hemen diyorum ki saçmalama bizim ki kadar tatlı olamaz
Canım sen öyle deyince ne aklıma geldi bebek anne karnındayken alışıyomuş mesela ben 7 i 10 gece kalkıp işe giderdim oğlum hep 7 de kalkıyo gce gündüz hep bulantım vardı hiç uyuyamazdım sürekli uyanırdım acaba ondan mı sürekli uyanıyo diyorm bi yerde okumuştum hissediyolarmış bebekler anne karnımdayken kız sen maşallahın var benim hamilelikte çileydi gören halime acıyodu çevremde hiç öyle hamile görmedim ki naz yapan bişeyde değildim hep hastanede yattım bulantıdan ayy çocuk deyince kırk kere düşünüyorm:)Hahaha benim eşim öyle diyemiyor çok rahattım hamileyken son gün bile fosur fosur uyuyordum uykudan sadece wc için uyanıyordum sancım ağrım falan olmadı hiç tekrar normal mi düşünüyorsun canım sen
Olabilir canım yok kız bende ne bulantı ne ağrı akşam 9 da yatardım eşim işe gidene kadar o zamanda uyku kaçardım biraz oturur sonra yine yatardım hiç gece ağrıda uyanmadım rahatsız olup uyanmadım hiç son gün bile doğuma giderken akşamdan temizliğimi yaptım öyle gittimCanım sen öyle deyince ne aklıma geldi bebek anne karnındayken alışıyomuş mesela ben 7 i 10 gece kalkıp işe giderdim oğlum hep 7 de kalkıyo gce gündüz hep bulantım vardı hiç uyuyamazdım sürekli uyanırdım acaba ondan mı sürekli uyanıyo diyorm bi yerde okumuştum hissediyolarmış bebekler anne karnımdayken kız sen maşallahın var benim hamilelikte çileydi gören halime acıyodu çevremde hiç öyle hamile görmedim ki naz yapan bişeyde değildim hep hastanede yattım bulantıdan ayy çocuk deyince kırk kere düşünüyorm:)
Vay vay zavallı ben kendime acıdım şimdi:) doğumum zaten 42 de oldu da gitmeden önceki gece gene kusuyodum düşün:) en rahat zamanım anamın evindeki zamanmış ah ah :)Olabilir canım yok kız bende ne bulantı ne ağrı akşam 9 da yatardım eşim işe gidene kadar o zamanda uyku kaçardım biraz oturur sonra yine yatardım hiç gece ağrıda uyanmadım rahatsız olup uyanmadım hiç son gün bile doğuma giderken akşamdan temizliğimi yaptım öyle gittim