2014 Aralık Anneleri

M minigim34 bak böyle yazıp durma bu gidişle N Nehir-derin2 ile ben sana gelip çocuklarımızı kapına bırakıp kaçıp gideceğiz
Hahaha eşim hemen kabul eder çocukları ya ben diyorum nasıl bırakıyorlar çocukları nasıl vicdan diyorum eşim diyorki ben bulsam alır bakarım kızıma kardeş olur diyor kız bende inanıyorum hamilelikte stresin agresifligin bebeğe yansıdıgını hatta annem sinirlenme bebeğinde öyle olur falan derdi hatta arkadaşımın biri hamileyken çok ağlarmış diyor ağlak bişey oldu anası gibi diyordu

Kızlar merhaba 2015 ocak doğumlu bir oğlum var.35 haftalık doğdu.göz yaşı tıkanıklıgı var masaj yapıyoruz daha geçmedi.doktor 1 yaşına kadar yapacaksın masaj açılmazsa kücük bir operasyonla çaçagız dedi sizde böyle bir durm yaşayan varmı.açıldımı ne kadar sürede açıldı.1 yaş yaklaştı kotkmaya başladım

geçmiş olsun canım, bende masajın iyi geliceğini biliyorum ama öyle bi durum yaşamadım canım ya.inşallah operasyondan önce geçer gerek kalmaz.Allah şifa versin yavruna

Demek ki ben çpk agresifmişim
Kızlar ya kızımın kıyafetlerinde lekeler var nasıl çıkar ya geçen gün kustu yine çıkmamış ya
Ben buraya leke çıkarmak için oksijen sulu bir tarif koymuştum ama kendim hala deneyemedim tel. De kayıtlı olması lazım bulunca atarım yine canım

Ya kızlar ven çok tembelim sanırım hiö iş bitiremiyorum ya 2 gündür mutfak siliyorum hala bitmedi ya

Kızlar ya kızımın kıyafetlerinde lekeler var nasıl çıkar ya geçen gün kustu yine çıkmamış ya
ya benim de kusma lekesi değilde kaka lekesi var.illa her kakada taşıyo.zıbını 2 alt çamaşırı da kenarlardan batıyo.ay valla sularda yok.çitilemessem asla çıkmıyo.kızlar bide ben normal deterjana geçiyim dedim.ay kazık gibi yapıyo giysileri, tumuşatıcı kullanmadıgımdan mı acaba.ama oğlumun deterjanı yumuşacık yapıyo.bide yeni bişey keşfettim, sabun cevizi diye.heetürlü temizlikte kullanılıyomuş.deneyen bilen varmı

kız o tembellikten diil, yarım kalıyo durmadan nasıl bitsin.bide iyce tenizliyosan hiç bitmazz
Ya iyice temizlemeye çalışıyorum çünkü hafrasonu sınavım var temizlikten bütün kavanozları boşalttım bardakları çamaşır suyuna bastırdım. Bugün bulaşık makinesi hiç durmadan çalışıyor :)
Daha camlar silinecek cuma günü de misafir geliyor

oo sen derin derin temizliğe girişmişin :) sonavın iyi geçicek eminim

cümlenin sonuna doğru sıfatım maşallah sana kızzz.asıl senin bize gaz vermen lazım.takait taksit yapıyoem ben ancak
Yok canım ilk kez yaptım oğlumla başbaşa :) ben süpürdüm sildim oda yanımda dolandı izliyo falan aman napıyım evde vakit geçmiyo bari böyle geçiriyim:)

Yok canım ilk kez yaptım oğlumla başbaşa :) ben süpürdüm sildim oda yanımda dolandı izliyo falan aman napıyım evde vakit geçmiyo bari böyle geçiriyim:)
Kız nehir oğlumla yaptım yazmışsın ya ben süpürdüm yazısını okuyunca arkasından oğlum sildi yazacaksın sandım ahahahah benim ki ne kadar tembel diyecektim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…