Halıyı yeni yıkamaya vermiştim he seviyorlar demeki canga reklamı var ya dağıtmayı seviyor diyor ya annesi bizimkilerde öyle iştesorma ya benim halı da baya bi battı valla.bunlar heryere sürmeyi çok seviyolar vallaa
dağıtmak için hertürlü bahaneleri var :) bizim halınında yıkanmaya ihtiyacı var.ayyy bide bizim 3 gün suyumuz olmıcakmış ya.şokHalıyı yeni yıkamaya vermiştim he seviyorlar demeki canga reklamı var ya dağıtmayı seviyor diyor ya annesi bizimkilerde öyle işteders çalışırken dağıtıyor onu anlıyorum ama çalışmazkende dağıtıyor işte onu anlamıyorum demekki dağınık seviyor diyor ya
Huhu kızlar ben geldimmm. Eşim yok anneciğim geldi yanıma. Oğlumda uyuyunca bizde dertleştik biraz canım anamla :) herkesin bebişi uyudu sanırım bugün benim ki çok koşturdu çok yoruldu :)
Oh ana kız ne güzelde sohbet edersinz güzel olur :) eşin hep böyle çalışıyo mu gece zor olur yaHuhu kızlar ben geldimmm. Eşim yok anneciğim geldi yanıma. Oğlumda uyuyunca bizde dertleştik biraz canım anamla :) herkesin bebişi uyudu sanırım bugün benim ki çok koşturdu çok yoruldu :)
Halıyı yıkasak ne olur yine batıyor bide memnun edemiyorum kızı ayakta tutuyor yine mızıranıyor ne istiyorsa artıkdağıtmak için hertürlü bahaneleri var :) bizim halınında yıkanmaya ihtiyacı var.ayyy bide bizim 3 gün suyumuz olmıcakmış ya.şokbenim tüm gün elim sudan çıkmazken nasıl idare edicez bakalım.ay bu arada oğluma nazarım değdi.yine rüyasında efkarlı şeyler görüyo, iç çeke çeke bi hal oldu.ben de konuşuyorum sesli.susuyo yine başlıyo sabaha kadar süermese bariii
çarşaf sermek en iyisi galiba :) benim aldğım bu önlük su geçiriyo lekeleniyo hep su gibi ya.sinir oldumHalıyı yıkasak ne olur yine batıyor bide memnun edemiyorum kızı ayakta tutuyor yine mızıranıyor ne istiyorsa artık
Maalesef canım tabii her gece değil ama ayda 3-4 gece bazen daha fazla. Daha önce yazmıştım buraya belki görmüşsündür. Bazen aynı ülkede bile olamıyoruz haber bile alamıyorumOh ana kız ne güzelde sohbet edersinz güzel olur :) eşin hep böyle çalışıyo mu gece zor olur ya
Ayy canım kıyamam sana ama annemin morali bozuk hala toparlanamadıanne kız muhabbet hee, kıskandım şimdi.bizimkide 7de uyandı resmen.çokmyorgunumnyaaa
hayırdır ya, neden morali bozukAyy canım kıyamam sana ama annemin morali bozuk hala toparlanamadı
Çarşaf denedim ben çekiyor onu eliyle topluyor bırakmıyor onudaçarşaf sermek en iyisi galiba :) benim aldğım bu önlük su geçiriyo lekeleniyo hep su gibi ya.sinir oldum
Evet canım yüzü gülse bile içten içe çok üzgün gözlerinden anlıyorum. Annem konusunu açtıkça ben konuyu değiştiriyorum hep
Evet canım yüzü gülse bile içten içe çok üzgün gözlerinden anlıyorum. Annem konusunu açtıkça ben konuyu değiştiriyorum hepyaşın kaç olursa olsun annesiz kalmak çok kötü ama anneme de diyorum küçücük yaşta annesiz kalanlar ne yapsın
Öyle canım ama doğum gibi ölüm de hayatın bir parçası işte. Rabbim güzel ömürler güzel ölümler versin hepimize inşallah..ya canım aklımdan çıkmış valla.saçma soru oldu benmki.Allah sabır versin tekrardan.tesellisi zor bi konu.ben olsam annemi nasıl idare ederim bilmiyorum hiç
Saol canım bakıyım bi kadın dayanışmask ya iyki varsınız canlar:)N Nehir-derin2 kız tv de gördüm unnado da oto koltuğu 359 liraya düşmüş aklıma geldin
Ay sen böyle deyince yaptığım bi salaklık aklıma geldi işe yeni başladım çevre ediniyoruz işte yemekhanede bi arkdasın ark var iyi kız sohbet ediyoruz eşimle yeni tanışmışız anneler günü annelere hediye aldık yolladık bi mutluyumki sonra kıza dedim sen ne aldın annene falan siz ne yaptınz kız demesin mi benim annem öldü sadece her sene gibi kızkardeşimle mezarına gittik of düşün beni içim buz oldu ne aptalım demi sanki bana kaldıEvet canım yüzü gülse bile içten içe çok üzgün gözlerinden anlıyorum. Annem konusunu açtıkça ben konuyu değiştiriyorum hepyaşın kaç olursa olsun annesiz kalmak çok kötü ama anneme de diyorum küçücük yaşta annesiz kalanlar ne yapsın
Annen yakın heralde gidip alsaydın kız kıyamam benimkide hemen masumlasıyo kuzum bizimki babaya düşkün gel diyo bide eliyle gelgel yapıyo sadece babayaÖyle canım ama doğum gibi ölüm de hayatın bir parçası işte. Rabbim güzel ömürler güzel ölümler versin hepimize inşallah..
Kızlar ne dicem size ya benim kv kp falan gelecek. O yüzden bebişimi anneme bıraktım kendim buzdolabını falan silmem gerekiyordu. Annem aradı ağlıyor diye. Oğlum telefonu aldı eline benim sesimi duydukça ıhhh ıhhhh diyortam hazırlandım gidiyordum annem tekrar aradı uyudu gelme diye. Çok üzüldüm yaaa küçük balım benim gel diyor resmen bana