2014 Aralık Anneleri

kızlar nabersiniz, biz ankaraya gezmeye geldik.valla bugun 4ten beri dışardayız şimdi dönüyoruz,uyuyakaldı bizimki.oğluşum alışveriş yaptık, en önemlisi monttu aldık şükür :)) siz napıyoonuz bakim

Kızlar oğlum yataktan düştü ya kendimi çok kötü hissediyorum ve benim bazam normalde daha da yüksek canım nasıl skkn of dr götürmedim bi sıkntı yoktur diye götürsemiydim aklım çıktı
bizimkide eskiden fena düşmüştü ya, canım nereye düştü halıyamı yere mi. seni çok iyi anlıyorum, ben çok fena aglamıştım.ama çocuk bu llaaki malesef olabiliyo.ben o zamandan beri yerde yatırıyorum.canını sıkma, önlemini alırsın olur biter.hem artık büyüdüler, kafa üstü düşmediyse, bebekliklerine nazaran daha az haassaslardır diye düşünüyorum

benim koca yolda ist. dan geliyo bende onu bekliyom accayip gerginim dua edin bana stresten uyuyamıyorum haftaya vizeler başlıyo napcam bilemedim...

doğum günü için alışverişmi yaptıııın
nerelere gittin nerelerden ne aldın bakiim.
Meraklı melahat oldum.

ankamall a gittik klasik:) ay doğum günü için süsler püsler satan bi dükkan vardıda şimdi alamayız. ebebeğe girdik.ordan aldım herşeyi.mont ayakkabı naylon uzun kolluönlük,ev patüğü, bide oyuncak aldık.ya montu giydirmek çok zor oldu ama.sizin de öylemi.sen neden stres yapıyon kız.stres yapma, elinden gelsigi kadarını yaparsın inşallah

ohh yeni ciciler maşşallah.
ankamalla girince çıkılmıyo zaten. Parti malzemelerinin olduğu yeri bende gördüm ama hiiiç ilgilenmemiştim şimdiye kadar :) patik bakınmıştım bende geçen hafta ama numaraları olmadı hiç bize pantifler 21 den başlıyo gerçi çokda tavsiye etmiyolar altı derili çorap alayım dedim onlarda bacaklarını sıkıyo 2 3 kat çorapla idare ediyoruz.
bu arada benim kız 2 3 adım tutunmadan atıyo :) artık dışarı ayakkabısda lazım sanırm :) çok heyecanlııııı

kızlar bugün yeğenimi ileri zeka testine götürdük ve çok başarılı çıktı zeka seviyesi yaşının çok üstündeymiş okuldanda onay alırsa özel eğitim alcak sanırım benim kızımda öyle olurmu ki bi yerde aynı genlere sahipler yani

A aysenur1298 bizimde forum istanbulumuz var hiç hava atma yani ankaraya hiç gitmedim ben sadece 2 kere otogarında bekleme yaptım sen klasik ankamall diyince içerlendim bi
Ben bunu beğenmiştim e bebekte ama almamıştım belki yeni modeller gelir diye senin aldığın nasıl kaça aldın bi de. Bende geçen hafta ev ayakkabısı ve panduf aldım :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-08-23-15-34.png
    224,9 KB · Görüntüleme: 38
Ahahah olur inşallah canımmmm. Kaç yaşında yapılıyor bir de nerde yaptırılıyor

Ahahah olur inşallah canımmmm. Kaç yaşında yapılıyor bir de nerde yaptırılıyor
3.sınıfta okulda test yapmışlar test sonucu iyi olan öğrenciler belirlenip özel bi yerde tekrar sınava girdiler yani sınav derken oyun gibi bişiler okuldan bağımsızda yapılabiliyomuş 6 10 yaş arasımı dediler ne işte bakıyolar gerçekten yetenekli olduğuna karar verince her hafta özel faliyetlere katılıyolarmış. yazık ama çocuklara ya bildiğin inekler

Ohooo daha çok var bizim için :) süper zeka olmasa da olur ama aklı fikri yerinde olsun hepsinin inşallah :) kızlar bu arada zeka anneden kalıtımsal olarak geçermiş bunu ilk öğrendiğimde eşime çok takılıyordum ben

kız gidicek başka biyer yok diye klasik dedim.o da 40yılda 1 gittik.ilk defa oğluşumla gittik yani düşün:) biz ev ayakkabısı aldık da yürümesini zorlaştırıyo kız.hiçbiyerde yumuşak çorabımsı yünlü ev ayakkabısı bulamadım.benim polar bi çorap almıştım.ondan ev ayakkabısı gibi bişey yapmayı düşünüyorum. dışarsı içinse tüm ayakkabılar çok sert geldi bana ya. bi tane bez yumuşak bişey buldum ancakki.montu da resimdekini aldık canım.100tl idi.aslında mama sandalyesi de lazımdı ama o bi dahakine kaldı.ebebekte 59 liraya bi mama sandalyesi var, sizce alsammı ya.biraz alçak gibi ama ne biliyim kararsız kaldım

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-09-00-08-52.png
    243,3 KB · Görüntüleme: 29
haha sorma bizdede fena dalga konusu oldu.yani eşim baya bi üzülmüştü bu duruma.neden benden geçmiyo diye.oğluma da habire yandın sen diyip duruyodu ama şimdi bende bi babasının zekasını alson isterdim yalan yok

Bence mama sandalyesi çok kullanışlı birşey benim yok çünkü evim hiç müsait değil en çok içimde kalan şeydir mama sandalyesi ama fiyat çok uygunmuş. Montunuda güle güle giysin paşa. Ev ayakkabısıyla benimkide çok zorlandı. Panduflarıda oyuncak gibi oynamak için çıkarıyor ayağından

Vay vay vay eşini öven bayan :) ören bayan gibi oldu :)

Anammm karşılaşacakmıştık:) bizde antareste mont baktk CA dan beden kalmayınca Ankamallden aldık 6 gibi ordaydkk baskın yapaydım sana:) hayrlı olsn canım bebekle alışveriş zor ama alıştı benimki biraz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…