2014 Aralık Anneleri

Anammm karşılaşacakmıştık:) bizde antareste mont baktk CA dan beden kalmayınca Ankamallden aldık 6 gibi ordaydkk baskın yapaydım sana:) hayrlı olsn canım bebekle alışveriş zor ama alıştı benimki biraz biraz
hadi yaa :) valla bilseydim asıl ben sana yapardım baskın :KK70:biz baya 9a kadar ordaydık ya, bizimki insanları çok sevdiğinden, ne oldum delisine döndü rrsmen:KK70:ay ama okadar geç yattı yoruldu falan, yinede çok erken kalktık.bide ben 3 te yattım:cool:

Vay vay vay eşini öven bayan :) ören bayan gibi oldu :)
haha ören bayan :KK70:kız geçen noldu, dışardaydım işte, biri dediki ayına göre uzun sanki falan.öylemi dedim bende.ay demesinmi;babasının boyu uzun heralde ordan gelmiştir :KK70:malum adam beni biraz bodur görünce tabi hahahaa

haha ören bayan :KK70:kız geçen noldu, dışardaydım işte, biri dediki ayına göre uzun sanki falan.öylemi dedim bende.ay demesinmi;babasının boyu uzun heralde ordan gelmiştir :KK70:malum adam beni biraz bodur görünce tabi hahahaa
Ahahahhaha :KK70: bodur tavuk her daim piliçtir bebeğim :))

M minigim34 sen bundan sonra dikkatli ol canım bence daha adet sayılmaz o ama tedbiri elden bırakmamak lazım.. Bu şarkı benden foruma gelsin '' ben yandım eller yanmasın '' :KK70:
Hahaha işte öyle lekelenme oldu diye korktum ben hamile olabilir miyim acaba diye :KK70: kız telefonum dondu bataryasıda telefona yapışık çıkmıyor şarjın bitmesini bekledim anca bitti bide fullemiştim şarjı eşimde çok aramış aşağı komşuya indim oda evde yokmuş arayayım diye ama eşin anlamış yine telefonun dondu demi yazmış :KK70:

haha sorma bizdede fena dalga konusu oldu.yani eşim baya bi üzülmüştü bu duruma.neden benden geçmiyo diye.oğluma da habire yandın sen diyip duruyodu :KK70: ama şimdi bende bi babasının zekasını alson isterdim yalan yok:cool:
Benim öğretmen arkadaşımda söylemişti çocuklar zekalarını tamamen anneden alırmış babanın bir katkısı yokmuş geçen sene ispatlanmış :KK70:

Kızlar ben evde çok sıkılıyorum siz nasıl vakit geçiriyosunuz daralıyorm artkk kış geldi bide:KK43: çıkıyodum ne güzel dışarılara artık evdeyiz

Benim öğretmen arkadaşımda söylemişti çocuklar zekalarını tamamen anneden alırmış babanın bir katkısı yokmuş geçen sene ispatlanmış :KK70:
Güzeeeel bunu duyduğum iyi oldu. Elimde bilimsel verilerle sinir edebilirim o zaman sevgili kocacığımı :) gerçi benim eşim bu konuda hiç sinir olmuyor. Çocukların sana benzemesini sorun edecek olsam zaten seninle evlenmezdim diyor

Kimseler yok kızlar bebekler mi huysuz:)
Kimseler yok kızlar bebekler mi huysuz:)
Kızımı banyo yaptırdım uyuttum canım bugün sorma ya koltuğumu batırdı eline bisküvi verdin otursun yesin diye otururmu hiç kalkmış koltuğun üstünde ezmiş biskuviyi yapış yapış olmuş halıyada yapmış çok yoruyor beni düşecek diye korkuyorum yanında oturuyorum hep

Güzeeeel bunu duyduğum iyi oldu. Elimde bilimsel verilerle sinir edebilirim o zaman sevgili kocacığımı :) gerçi benim eşim bu konuda hiç sinir olmuyor. Çocukların sana benzemesini sorun edecek olsam zaten seninle evlenmezdim diyor
e yani sevilmez mi onlar ya can onlar can eşime diyorum ki bazen içime geri sokasın geliyor o kadar çok seviyorum diyorum benim kızımı bana benzetiyorlardı şimdi hep eşime benzetiyorlar ya

Kızımı banyo yaptırdım uyuttum canım bugün sorma ya koltuğumu batırdı eline bisküvi verdin otursun yesin diye otururmu hiç kalkmış koltuğun üstünde ezmiş biskuviyi yapış yapış olmuş halıyada yapmış çok yoruyor beni düşecek diye korkuyorum yanında oturuyorum hep
sorma ya benim halı da baya bi battı valla.bunlar heryere sürmeyi çok seviyolar vallaa:KK49:

X