- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Kork bencede:) gündüz sürekli dibdibeyiz 5 dk bıraksam ağlıyo gecede yarım saate bi uyanıyo bide nası ağlıyo çok diş çıkarıyoruz heralde ondan canım ya birazda huy emmeye alıştıda sürekli istyo diş olayıda şuan 7. Çıkarıyo ayda iki tane çıkarıyo oda çok zorluyo bak üsttem 3. Patladı bu hafta şimdide yanındaki kabarmış patladı patlayacakHahaha ah canım ya iyi bu aralar gece uyuyor Allaha şükür ya valla özellikle senin için üzülüyorum senin anlattıklarını duyunca çocuk yapmaya korkuyorum ya ikincisi öyle olursa naparım ben diyesoğudum ikinci çocuktan
Çok zor ya bi tanıdığım var çocuğu 1 yaşında hamileymiş yanlışlıkla olmuş hemde üstüne üstlük ikizmiş :) kazanın böylesiKork bencede:) gündüz sürekli dibdibeyiz 5 dk bıraksam ağlıyo gecede yarım saate bi uyanıyo bide nası ağlıyo çok diş çıkarıyoruz heralde ondan canım ya birazda huy emmeye alıştıda sürekli istyo diş olayıda şuan 7. Çıkarıyo ayda iki tane çıkarıyo oda çok zorluyo bak üsttem 3. Patladı bu hafta şimdide yanındaki kabarmış patladı patlayacak
Hadi ya günlerdir uyumak ne mümkün :) uyuyo dediniz he arkamdan bazı gece öyle bir uyuyorki sabah 8 buçuğa kadar ay o zaman uyansada zorlanmıyorum yani :) kızıma taytlar aldım bugün kışlıkM minigim34 sen burda yokken ne çok çınlattık kulaklarını bir bilsen kesin uyudu kaldı günlerdir uyuyordur diye
A aysenur1298 yok kız ne uyuması yine 3-4 kere uyandı. Bir de sünnete gittik bugün uyutamadım çocuğu orda.
N Nehir-derin2 bizşm arabamız yok 900 liramız cebimize kaldı yine çok zenginiz beee
Ahahah napalım sen gelmeyince kesin uykudan kalkmıyor dedikHadi ya günlerdir uyumak ne mümkün :) uyuyo dediniz he arkamdan bazı gece öyle bir uyuyorki sabah 8 buçuğa kadar ay o zaman uyansada zorlanmıyorum yani :) kızıma taytlar aldım bugün kışlık
Aynen ya kızlar size bişey sorcam ya biraz utanıyorum ama korkuyorum da eşimle ilişkiden sonra bende lekelenme oldu bir gün falan ya neden olabilir kiAhahah napalım sen gelmeyince kesin uykudan kalkmıyor dedikmaşallah canım işte bir günleri bir günlerini tutmuyor bu bebişlerin..
Adet olmaya başladın mı canımAynen ya kızlar size bişey sorcam ya biraz utanıyorum ama korkuyorum da eşimle ilişkiden sonra bende lekelenme oldu bir gün falan ya neden olabilir ki
Yok canım hiç olmadım valla hamile falan kalırım diyede korkuyorumAdet olmaya başladın mı canım
Çok geçmiş olsun canım bebekler düştükleri zaman kafa tasları çatlıyor tabi kanamaması önemli içerden kendi kendine kaynıyor kustumu canım düşünce yada gözlerinde kayma falan hareketlerini takip et 2 saat uyutmaKızlar oğlum yataktan düştü ya kendimi çok kötü hissediyorum ve benim bazam normalde daha da yüksek canım nasıl skknof dr götürmedim bi sıkntı yoktur diye götürsemiydim aklım çıktı
Yok canım kusmadı çok şükür bi değişiklik yok dışarı mont almaya çıktık baya dolandık hiç uykusu falan gelmedi netten baktımda uyku hali falan olurmuş ama korkuyorm yinedeÇok geçmiş olsun canım bebekler düştükleri zaman kafa tasları çatlıyor tabi kanamaması önemli içerden kendi kendine kaynıyor kustumu canım düşünce yada gözlerinde kayma falan hareketlerini takip et 2 saat uyutma
Geçmiş olsun canım çok ağlıyosa yani canı yanıyosa (olurya Allah esirgesin biyeri kırılır felan) götür dr yoksa bişeyi yoktur.Kızlar oğlum yataktan düştü ya kendimi çok kötü hissediyorum ve benim bazam normalde daha da yüksek canım nasıl skknof dr götürmedim bi sıkntı yoktur diye götürsemiydim aklım çıktı
Bende korkuyorum aynı durumdan hatta midemde bulanıyo ama belki psikolojiktir.Yok canım hiç olmadım valla hamile falan kalırım diyede korkuyorum
Ay bende elim ayağım boşaldı ne büyük bi korku aklım çıktıGeçmiş olsun canım çok ağlıyosa yani canı yanıyosa (olurya Allah esirgesin biyeri kırılır felan) götür dr yoksa bişeyi yoktur.
benimkide 2 hafta önce düştü oturup birlikte ağladık bi saat elim ayağım boşaldı tansiyonum çıktı Allahım acılarını göstermesin kıyamam göz yaşlarına onların.
Bende öyleydim adet oldum adete yakın bulanıyo bende korkuyorum ve büyük konuşmayımda bende şuan istemiyormBende korkuyorum aynı durumdan hatta midemde bulanıyo ama belki psikolojiktir.
Ben ikinci istemiyoooom....
Bi test alıp yapsam rahatlıycam.
Ay bende elim ayağım boşaldı ne büyük bi korku aklım çıktıbide eşim evdeydi o daha panik benden bişey yok diyom anlamıyo ağladı ağladı kucağıma aldım sakinledi başkada ağlamadı şükür
Bende kv toplantısındaydım maaile ordaydılar yani :) Çocuk düşer düşmez oooo o oda tıka basa doldu ben zaten panik onlar benden panik üfff birilerinin sakin olması ve mümkünse kimsenin soru sormaması lazım aklım çıktı çıldırmadım iyki bide kucağımdan almaya çalışıyolar keşke delirip hepsini bi benzetseydimBende öyleydim adet oldum adete yakın bulanıyo bende korkuyorum ve büyük konuşmayımda bende şuan istemiyorm
cok gecmis olsun.kusma gozlerde sasilik.yuzde morarma yoksa. sorun yok.iki hafta önce benim kizimda arabasindan düsmüüsdü.kafasini cok kotu carpmisdi yumrugum kadar sis vardi.tomoqrafi cekildi.kucuk catlak vardi.dr yukarida dediklerim olmadiysa hicbir sorun olmayacagini soyledi.Kızlar oğlum yataktan düştü ya kendimi çok kötü hissediyorum ve benim bazam normalde daha da yüksek canım nasıl skknof dr götürmedim bi sıkntı yoktur diye götürsemiydim aklım çıktı
Yok çok şükür öyle belirtiler yok ama insanın aklı çıkıyoo nası dikkat etmedim o kadarda yastık yorgan koydum etrafınacok gecmis olsun.kusma gozlerde sasilik.yuzde morarma yoksa. sorun yok.iki hafta önce benim kizimda arabasindan düsmüüsdü.kafasini cok kotu carpmisdi yumrugum kadar sis vardi.tomoqrafi cekildi.kucuk catlak vardi.dr yukarida dediklerim olmadiysa hicbir sorun olmayacagini soyledi.
Bakamadık canım oğlum düşünce unuttuk hatta sadece ihtyacımız monttu o u aldık geridöndük ama o kadar yüksek alamayız gibi canım ya bizim paramız yok:)N Nehir-derin2 oto koltuğunu ne yaptınız biz koala marka vardı babymallda onu beğendik kraft mukabili am döşemesi kraftınkinden daha güzel izofiksli fiyatıda 800 flandı ama hemen alamayız 1 2 ay ablamın eski koltuğunu kullanıcaz inş.