Zaten yarım saatte hazırlanıp gittiim canım çok uykusuzdum. A aysenur1298 seninle muhabbet ettiğimiz gece var ya biz yatalım dedikten yarım saat sonra haber geldiAllah rahmet eylesin canım tabi zor olmuştur bide iki bebek var
Kaç saatlik yola gittinz canımZaten yarım saatte hazırlanıp gittiim canım çok uykusuzdum. A aysenur1298 seninle muhabbet ettiğimiz gece var ya biz yatalım dedikten yarım saat sonra haber geldi
Canım normalde o kadar sürmemesi gerekiyordu ama aracı kullanan tanıdığımız çok yavaş gitti 9 saatte gittikKaç saatlik yola gittinz canım
Ay iyi dayanmışsın ama gitmesende olmaz e orda oğlun nası durdu maşallah yani oda iyi dayanmışCanım normalde o kadar sürmemesi gerekiyordu ama aracı kullanan tanıdığımız çok yavaş gitti 9 saatte gittik
Canım hiç bırakamadım ki kucağımdan zaten çok kalabalıktı oğlumda çok mızmızdı. Hala daha kollarım ve bacaklarım ağrıyorAy iyi dayanmışsın ama gitmesende olmaz e orda oğlun nası durdu maşallah yani oda iyi dayanmış
basin sagolsun canim, mekani cennet olsun.Kızlar ben geldim 2 gündür yoktum annanemi kaybettik. O yüzden memlekete gidip geldik. Çocukla araba yolculuğu ne kadar zor oluyormuş uçakla çok rahat oluyordu. Mahvoldum 2 gündür..
N Nehir-derin2 canım o konforlu salıncakta bile uyumadıysa daha da uğraşma keşke ben yatabilsem şimdi onda
Annende gelemez başka yardım edeninde yok tüh ya keşke dinlenebilsenCanım hiç bırakamadım ki kucağımdan zaten çok kalabalıktı oğlumda çok mızmızdı. Hala daha kollarım ve bacaklarım ağrıyor
Annem kaldı canım orda.. Napalım artık oğluş gündüzleri uyudukça dinlenmeye çalışıyorum hamilelikte artık yormaya başladı beni. Senin küçük sıpa o salıncakta nasıl uyumadı yaaaAnnende gelemez başka yardım edeninde yok tüh ya keşke dinlenebilsen
Kendini paraladı nası ağladı al diye ayağımda uyudu ama :)Annem kaldı canım orda.. Napalım artık oğluş gündüzleri uyudukça dinlenmeye çalışıyorum hamilelikte artık yormaya başladı beni. Senin küçük sıpa o salıncakta nasıl uyumadı yaaa
son konuşmamız oldu zaten o canım ya, bende nerdesin diye merak ettim.Rabbim mekanını nur cennet eysin inşallah.fırsat bulursam bi kuran okumak isterim.size de sabırlar versin canım.annecine de.zor bişeyZaten yarım saatte hazırlanıp gittiim canım çok uykusuzdum. A aysenur1298 seninle muhabbet ettiğimiz gece var ya biz yatalım dedikten yarım saat sonra haber geldi
korktu mu acaba yaa, sen içine oturup sallansan bu sefer giretim diye ağlar.kesinn bak:)Kendini paraladı nası ağladı al diye ayağımda uyudu ama :)
aman neyinden korkacak uyuzluğuna yapıyo kız:) benimki cins diyomya salıncakta almıştık onada binmedi sinir ediyo beni ya :) senin eşkiya nasıl ikinci için durum nası gidiyo var mı bi icraat bal T ththt doğuracak bile:)korktu mu acaba yaa, sen içine oturup sallansan bu sefer giretim diye ağlar.kesinn bak:)
Canım hiç bırakamadım ki kucağımdan zaten çok kalabalıktı oğlumda çok mızmızdı. Hala daha kollarım ve bacaklarım ağrıyor
ayy ben kocama dedimki 2.yi istiyorum.o da bu canavarla baş edebildin 2.yi mi istiyosn dedi.evet dedim bende
Allah sana da güç kuvvet versin.böyle durumlarda illaki daha fazla yoruluyo insan.ama artık şumu kabul ettim ben heralde.annelerin şu döneminde dinlenmeye çok da fırsatı yok.10 ay geçti ama ancak işte dank etti :)))N Nehir-derin2 kızz karnım burnumda doğurdum doğurucam hemen sizde yapjn birer taneayy aklıma ne geldi sancım geldiğinde evde yalnızdım bende buraya yazmıştım :) bu sefer ki sancılarımıda yazarım inşallah %:)
Senin tosbağa az değil heee kız olması lazımmış bu kadar nazla
A aysenur1298 Allah razı olsun canım benim ben daha hiç bişey okuyamadım valla annem olmayınca babamların yemeklerinide ben yapıyorum..
canım sen baya bitirmişin hazırlıkları nerdeyse.büyük bi parti olcak :)))Slm kızlar dogum gunu afiş ve stıckerlar ufaktan hazır paylaşmak istedım sizinle daha yazılar falan degişicek cok îşi var. Kıyafetımızınde sıparışını verdık
Magnet ve afişimizin kabataslak hali
25 30 kişi falan olucak canm kıyafetlerımızın siparişinide verdım. Zaman var diye insanlar rahat daha özenli çalışıyo. Bu ıvırı zıvırı halledim sadece masa ev süsleme ikramlar kalsın Sadece bunları düşünürüm rahatca en azındancanım sen baya bitirmişin hazırlıkları nerdeyse.büyük bi parti olcak :)))