2014 Aralık Anneleri

Allah razı olsun canım
ay ben de duygulandım şimdi, gözlerim doldu :)

Haha süpermiş hediye almamışmı almış ama dimi :)
Yani aldı mı aldı bir de yemeğe götürdü işte laf aramızda yemeğide ben organize ettim :)
Çatlarım zaten yazmazsam :) benim oğlumda öyle yaa meraklı melahat bence oğlak burcunun özelliği
Demek ki bizim adamları nikah bozmuş yaaa önceden ne sürprizler ne sürprizler daha evleneli bir kere çiçek aldı bir tane de doğumda aldı işte. Doğum yaptığım gün bile beni sinir etmişti hastanede bak yine aklıma geldi :)

Bi ikimiz zaten çıldrıyorum ya iki saat uykuya hasretim milletinki sabaha kadar uyuyo sabahı geçtim 11 e kadarda devam ediyo benimki yarım saat
Beenimki de tam 1 saat uyudu. O uyurken beende mutfağı falan topladım işlerimi hallettim tam yatmak üzereyken uyandı. Sallasamda uyumuyor. Şu an 3.müzde salonda oturuyoruz

iyi geceler hanimlar.Allah size sabir versin.gecen hafta kizim bebek arabasindan dusdu kafasi catlamis. simdi iy dr tekrar kafasini vurmasin dedi .ama kizimi bi yerde saklamak ne mumkun duvara tirmaniyor kafasini kasten duvara koselere vuruyor.birde iki gundur kizim ilk adimlarini atmaya basladi))

benim buyuk kizimda geceleri cok aglardi.hos halada 4yasinda gece burseye uyansa deli gibi aglar.kucuyumde Allah bana acidi geceni uyuyor.sabahlari cok mizmiz ve haraketli.bir dk yerinde durmuyor.

Kıyamam çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah beterinden saklasın..

N Nehir-derin2 nehir ya gece gece eşimle gülme kriine girdik süper dadıyı açtık onu izliyoruz. Amaaan bu kadının yaptıklarını biz bile yaparız be diye kendi kendimizi teselli ediyoruz :) herşeyi çocukları ağlatarak yapıyor ya sinir oldum dadıya

İyi yola getiriyo ama bizde mi çağırsal eve napsak özellikle ikimiz bizim eşkiyaların hakkından o gelir:)

Canım çok geçmiş olsun ya kıyamam nası içim gitti nasıl ağlamıştır Allah beterinden saklasın ama o meleklere bişey olmasın ya hiç dayanamıyorm

Sabaha kadar hiç uyumadık yarım saate 10 dk bi ağladı emmek istyo desem emmedi çoğunda baktım ateşi falanda yok neden yapıyo bunu anlamıyorm hiç dinlenemiyorz anne olmak çok yorucu hele de benim gibi uyumayan bi oğlunuz varsa onun için ikinciyi istermiyim hiç bilmiyorm

Benim eşim hamile olduğunu oğrendiginde almıştı demiştim bide doğum yaptıgımda alır tamam daha goremem demiştim ama doğum yaptıgımda alamadı çok aramış çiçekçi bulamamış hastanenin oralarda karda yağıyordu hak verdim yani ama geçenlerde yine aldı çiçek beni arkadaşımdan almaya gelirken elinde çiçekle gelmiş hayırdır dedim şaşırdım yani

Çok geçmiş olsun canım benim kızımda yataktan düşmüştü ama işte ben baktım her yerine bişey yok diye götürmedim sonra öğrendim ki bebeklerin kafatasları çatlıyormuş duştuklerinde yumuşak olduğu için önemli olan kanamamasıymış zaten kanamadıgı zaman kendi kendine kaynıyormuş o zaman bilmiyordum işte şimdi gunduzleri yer yatağı yaptım ona yatak odamızda orda yatırıyorum çok üzüldüm gerçekten ben kızımı duştugunu gordugumde başımdan aşağı kaynar sular dokulmuştu hemen kucağıma aldım anlayabiliyorum seni inşallah yakın zamanda.iyileşir

Acaba diyorum benim oğlum 10 aylık değil mi yada kala kala% 10 luk kısımda mı kaldım:)

Eklentiler

• image.png
    446,8 KB · Görüntüleme: 41
ya canım ben seni şu son günlerde anlıyorum.çünkü agzında pamukçuk çıkmş dedim ya, öyle mızmızki, hiç sorun yapmadıgı şeylere katıla katıla aglama başlıyo.bişeyi istese ona bile ağlıcak.hadi benimkinin yarası var, ay seni düşünemiyorum ki.vala Allahh çok savır
askitotomsu kız biz birbirimizi ağlatcaz sonunda galiba @ththt canım minikimiz kızmıymış erkekmi, haber ver tamammı.bana kız doğuyo ama bakalım, Allah hayırlısını nasip etsin

Acaba diyorum benim oğlum 10 aylık değil mi yada kala kala% 10 luk kısımda mı kaldım:)
Hahaha alemsin kız valla sana çok üzülüyorum anlattıgın kadarıyla çok zor durumun benimki 2 saatte uyandıgı zaman deli oluyorum senin yerinde olmak istemezdim geçenlerde anneme diyorumkş bir sitede arkadaşlarım var çoğunun erkek anlatıyorlar diyorum erkek çocuklardan soğudum anne ya diyorum hiç istemiyorum erkek olsun yani diyorum

Benimde içimden kız geçiyor hadi hayırlısı.inşallah kız olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…