Süper olmuş canım ellerine sağlık :)Kızlar eşime süprizim nasl Eki Görüntüle 1669855
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper olmuş canım ellerine sağlık :)Kızlar eşime süprizim nasl Eki Görüntüle 1669855
Maşallah benim kızım bu aralar uyuyor canım ya ben daha olmadım valla olmamakta kötü yakız cidden seninki gece de uyumuyo :) ayy şaka biyana da kızlar siz regl oldunuzmuuu
Amin canım inş kutladık bitti bu kadar işte bide erkekler şöyle romantik olsalar ölürler:)doğum günün kutlu olsun canım
Allah seni ve aileni her dünya musibetinden ve ahiret azabından korusun inşallah
tabii bizi ve tüm inananları da
Süpriz yaptım ama eşimi tırmalayıp durdum sen bana yapmadın ama bak bem sana nasılda yaptım işte sen hödüksün ne anlarsın diye yapmasam daha iyiydi adama:)Süper olmuş canım ellerine sağlık :)
Senin kızın iyi maşallah ya bebek dediğin olması gereken o da bizimkiler bi tuhaf:) gece emiyo mu prensesMaşallah benim kızım bu aralar uyuyor canım ya ben daha olmadım valla olmamakta kötü ya
ya benim 2. yi yapmak gibi niyetim geldi tekrardan.cidi ciddi yani.kız varya eşime sölesen eminim istemez
bİzimkide uyuyo uzuuun aralıklarla ama son 3 4 gündür gece çok feci ağlıyo ya.nasıl desem meme bulmak için bile hemen katıla katıla ağlıyo.yani bişeyi yok biliyorum.çok kötü huy edindide nasıl vazgeçircem bilmiyorumMaşallah benim kızım bu aralar uyuyor canım ya ben daha olmadım valla olmamakta kötü ya
yaa canım ne kadar güzel dua etmişin.çok anlamlı, çok içten, bide sanki tam ihtiyacım olan şeyleri yazmışın.beni tanıyo gibi.Rabbim seni, sevdiklerini sevdiği kullarından etsin inşallah.çok duygulandım ay yoksa hamilemiyimdoğum günün kutlu olsun canım
Allah seni ve aileni her dünya musibetinden ve ahiret azabından korusun inşallah
tabii bizi ve tüm inananları da
Benimki de istemiyordu canım ilk söylediğimde bile ÖYLE BİR İHTİMAL YOK YAAAA demiştiya benim 2. yi yapmak gibi niyetim geldi tekrardan.cidi ciddi yani.kız varya eşime sölesen eminim istemez
bİzimkide uyuyo uzuuun aralıklarla ama son 3 4 gündür gece çok feci ağlıyo ya.nasıl desem meme bulmak için bile hemen katıla katıla ağlıyo.yani bişeyi yok biliyorum.çok kötü huy edindide nasıl vazgeçircem bilmiyorum
yaa canım ne kadar güzel dua etmişin.çok anlamlı, çok içten, bide sanki tam ihtiyacım olan şeyleri yazmışın.beni tanıyo gibi.Rabbim seni, sevdiklerini sevdiği kullarından etsin inşallah.çok duygulandım ay yoksa hamilemiyim
Ahahah işte biz kadınlar böyleyiz. Ama güzel bir sürpriz olmuştur eşineSüpriz yaptım ama eşimi tırmalayıp durdum sen bana yapmadın ama bak bem sana nasılda yaptım işte sen hödüksün ne anlarsın diye yapmasam daha iyiydi adama:)
bu jestinle bidahakine sana çok güzel bi süpriz var benceeeSüpriz yaptım ama eşimi tırmalayıp durdum sen bana yapmadın ama bak bem sana nasılda yaptım işte sen hödüksün ne anlarsın diye yapmasam daha iyiydi adama:)
Erkek milleti kız o zamana kadar unutur :)bu jestinle bidahakine sana çok güzel bi süpriz var benceee
ayh hadi yaa.süper lafmışş benimkide HAYIR OLAMAAAAAZZZ falan der kesiinBenimki de istemiyordu canım ilk söylediğimde bile ÖYLE BİR İHTİMAL YOK YAAAA demişti
He ya bak diyoki sen bana hiç hediye almıyosun süpriz yapmıyosun ben yapıyom deyince e yarın gidecezya sana deri mont alacaz ya diyo ben buna hödük demeyimde ne deyim süpriz anlayısı bu adamda:)Erkek milleti kız o zamana kadar unutur :)
Bende tövbe tövbe o ne demek öyle dedim :) şimdi benden çok istiyor. Yarın doktora gideceğiz inşallah bakalım minik yavrunun cinsiyeti neymiş :)ayh hadi yaa.süper lafmışş benimkide HAYIR OLAMAAAAAZZZ falan der kesiin
Ayyy nehir hepsi aynı bunların ya. Benim doğum günüm geçeli baya oldu. Benim ayakkabılarımı çalmışlardı kapıdan bende çok üzülmüştüm hayatımda giydiğim en rahat ayakkabıydı ta üniversiteden kalmaydı. Eşimde sağolsun gitmiş akşama kadar o ayakkabıdan aramış bulamamış. En son d&r dan ben severim diye yetişkinler için boyama kitaplarından almış. Birkaç gün sonra aşkım bana ne hediye alacaksın dedim. Kitap aldım ya kızım dedi 200 liralık ayakkabıyı almayı göze alıp 10 liralık kitapla eve gelen bir adamlada ben evliyimHe ya bak diyoki sen bana hiç hediye almıyosun süpriz yapmıyosun ben yapıyom deyince e yarın gidecezya sana deri mont alacaz ya diyo ben buna hödük demeyimde ne deyim süpriz anlayısı bu adamda:)
Haha süpermiş hediye almamışmı almış ama dimi :)Ayyy nehir hepsi aynı bunların ya. Benim doğum günüm geçeli baya oldu. Benim ayakkabılarımı çalmışlardı kapıdan bende çok üzülmüştüm hayatımda giydiğim en rahat ayakkabıydı ta üniversiteden kalmaydı. Eşimde sağolsun gitmiş akşama kadar o ayakkabıdan aramış bulamamış. En son d&r dan ben severim diye yetişkinler için boyama kitaplarından almış. Birkaç gün sonra aşkım bana ne hediye alacaksın dedim. Kitap aldım ya kızım dedi 200 liralık ayakkabıyı almayı göze alıp 10 liralık kitapla eve gelen bir adamlada ben evliyim
Dönünce hemen yaz meraktan çatlarım eşim hep der ne meraklısın kızımda öyle emerken biri bişey konuşsun döner bakar tekrar emer tekrar döner bakar biri gelsin kim diye bakar anası kılıklı diyor eşim hepBende tövbe tövbe o ne demek öyle dedim :) şimdi benden çok istiyor. Yarın doktora gideceğiz inşallah bakalım minik yavrunun cinsiyeti neymiş :)
Bak sen cadıya :)Dönünce hemen yaz meraktan çatlarım eşim hep der ne meraklısın kızımda öyle emerken biri bişey konuşsun döner bakar tekrar emer tekrar döner bakar biri gelsin kim diye bakar anası kılıklı diyor eşim hep
:) bunlar para falan değilde süpriz yapmayı bilmiyolar çok duygusuzlar ya arada bi hediye al derim kendin beğen diyo o zaman ne anlamı var ben kendimde paramla alırlm diyorum gene aynı umudu kestim ben:) nişanlıyken sevgiliyken sürekli işyerine çiçekler hediyeler aman aman beni öyle kandırdı yoksa tam memur olmuştum derdime neydi evlilik kendi paramı yiyemeden pat evlendim al sana evlilik:)Ayyy nehir hepsi aynı bunların ya. Benim doğum günüm geçeli baya oldu. Benim ayakkabılarımı çalmışlardı kapıdan bende çok üzülmüştüm hayatımda giydiğim en rahat ayakkabıydı ta üniversiteden kalmaydı. Eşimde sağolsun gitmiş akşama kadar o ayakkabıdan aramış bulamamış. En son d&r dan ben severim diye yetişkinler için boyama kitaplarından almış. Birkaç gün sonra aşkım bana ne hediye alacaksın dedim. Kitap aldım ya kızım dedi 200 liralık ayakkabıyı almayı göze alıp 10 liralık kitapla eve gelen bir adamlada ben evliyim