- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Valla ben tüm gece uyuyan bebek duydum ne güzel demi bizim canavarlarda anca bizi üzüyolar yaGece boyu deliksiz uyuyan varmıdır ya benimkide en az 3 kere uyanır ama normal diye düşünmüştüm ben.
Tabi diş çıkacaksa 45 dl bi kalkarız o başka.
Benim durum içler acısı valla 2 saat uykuya hasretim deliksiz onu bile uyuyamıyorm çıldıracam artık gece oturdum ağladım artık ama ne çare girdik bu yola dönüşü yok:) dün bi kadın gördüm annemle elinde iki tane küçük bide hamile 3. Ye annem diyoki millet gamsız mı ne şuna bak biz bitanenin içinden çıkamadk diyo öyle büyütüyolar düşsede umrunda değil bizde pamuklara sarıyoruz ama ne fayda oy oyya canım ben seni şu son günlerde anlıyorum.çünkü agzında pamukçuk çıkmş dedim ya, öyle mızmızki, hiç sorun yapmadıgı şeylere katıla katıla aglama başlıyo.bişeyi istese ona bile ağlıcak.hadi benimkinin yarası var, ay seni düşünemiyorum ki.vala Allahh çok savır
@askitotomsu kız biz birbirimizi ağlatcaz sonunda galiba@ththt canım minikimiz kızmıymış erkekmi, haber ver tamammı.bana kız doğuyo ama bakalım, Allah hayırlısını nasip etsin
Cinsiyetten mi acaba bilmiyorumda benimki gibi bi bebek görmedim ben ya değişik geliyo sürekli ağzımda bi laf diyorumki bebe dediğin bi uyur nası bi çocuksun diye bağrış çağrış evde:) bide sürkli mızır mızır kahvaltı hazırlatmadı bana sinirim tepeme çıktı örümcekte viyakviyak bağrıyo sinir oldumHahaha alemsin kız valla sana çok üzülüyorum anlattıgın kadarıyla çok zor durumun benimki 2 saatte uyandıgı zaman deli oluyorum senin yerinde olmak istemezdim geçenlerde anneme diyorumkş bir sitede arkadaşlarım var çoğunun erkek anlatıyorlar diyorum erkek çocuklardan soğudum anne ya diyorum hiç istemiyorum erkek olsun yani diyorum
Çok merak ettim şu yaramazı bak bilmiyorum ama erkek anneleri olarak anlattıklarınızı görünce erkekler daha yaramaz gibi görünüyorCinsiyetten mi acaba bilmiyorumda benimki gibi bi bebek görmedim ben ya değişik geliyo sürekli ağzımda bi laf diyorumki bebe dediğin bi uyur nası bi çocuksun diye bağrış çağrış evde:) bide sürkli mızır mızır kahvaltı hazırlatmadı bana sinirim tepeme çıktı örümcekte viyakviyak bağrıyo sinir oldum
Bende merak ediyorm ne alsam pusetesığmıuo artıkkızlar selam. şu aralar harıl harıl oto koltuğu bakıyorum. siz hangi marka aldınız? araştırdınız mı? Isofıx' li olması şart diye düşünüyorum okuduklarıma göre.
Cbx atom kullanıyorum 2 aydır çok memnunuz.çogunda isofix olayı var arabanızda yoksa sonradan monte ettirebiliyorsunuz.kızlar selam. şu aralar harıl harıl oto koltuğu bakıyorum. siz hangi marka aldınız? araştırdınız mı? Isofıx' li olması şart diye düşünüyorum okuduklarıma göre.
Artık pusette durmazlar oto koltugu en iyisi. Rahat ediyo bebişlerBende merak ediyorm ne alsam pusetesığmıuo artık
Ne kadara aldınız bide kac kgArtık pusette durmazlar oto koltugu en iyisi. Rahat ediyo bebişler
Bende merak ediyorm ne alsam pusetesığmıuo artık
e canım mümkün değil ki öbür türlü çok çocuk.biyerde ipin ucunu kaçırırsın illaki.bana da eşimin taraftan birine gtmiştik, bana çok pimpiriklisin dediBenim durum içler acısı valla 2 saat uykuya hasretim deliksiz onu bile uyuyamıyorm çıldıracam artık gece oturdum ağladım artık ama ne çare girdik bu yola dönüşü yok:) dün bi kadın gördüm annemle elinde iki tane küçük bide hamile 3. Ye annem diyoki millet gamsız mı ne şuna bak biz bitanenin içinden çıkamadk diyo öyle büyütüyolar düşsede umrunda değil bizde pamuklara sarıyoruz ama ne fayda oy oy
Maşallah kızuma tabiki siz abimizsiniz:)e canım mümkün değil ki öbür türlü çok çocuk.biyerde ipin ucunu kaçırırsın illaki.bana da eşimin taraftan birine gtmiştik, bana çok pimpiriklisin dediçünkü heryere tırmanıyo, bende tetik halde hep.bırak düşsün diyo, aglar diyorum, ağlamadan ciğrrleri açılmaz dedi bende açılcak kadar agladı dedim.dedikleri kötü niyetten deil, çok iyi biri hatta.ama bende böyleyim napıyım.çünkü çok tecrübe ettim çocugu sn yalnız bırakmamalıyım diye, ay heleki 3 4 yaşlarında çocukla asla yalnız bırakmamak lazım.oyuncak bebek niyetine oynuyolar adeta.korku benimkisi işte kızlar bu arada oğlum yürüyooo, 8 adımda koltuga ulaşabildi.nası paytak paytak ama yaa
Benimki oturmuyo bile hiç sevmiyo ya ağlıyoya arabada bide koltuğu demeyelim:)canım benimkide sığmıyor artık. birde dışarı bakmak istiyor canı sıkılyor çocuğun. zaten 9 kilodan sonra pusetlerin anlamı kalmıyormuş. güvenli olmuyorlarmış. baş boyun destekleri olmadığı için. yatmıyorlar ya artık küçüklükleri gibi.
evet benimki de oturmuyor artık. çünkü alçak kalıyor canları sıkılıyor. oto koltuğu yüksek olduğu için dışarısını görüyorlar ve canları sıkılmıyor. bi de oto koltuğu büyük olduğu için daha rahat ediyorlar tabi.Benimki oturmuyo bile hiç sevmiyo ya ağlıyoya arabada bide koltuğu demeyelim:)
evet biz büyüğüz :)))saol teyzesi. ikız büyüyolar ya.yakında konuşmaya da başlıcaklar.senin paşa napıyo, valla benimki sana yetişicek galiba.eskiden emziridim yatırırdım kalırdı.şuan aynısını yapıyom dedim ağladı güya.yine kucagımdaMaşallah kızuma tabiki siz abimizsiniz:)
otokoltuğu şuan en ideaiı galiba.bizdede yok ama olması gerek, emniyet için yani.evet benimki de oturmuyor artık. çünkü alçak kalıyor canları sıkılıyor. oto koltuğu yüksek olduğu için dışarısını görüyorlar ve canları sıkılmıyor. bi de oto koltuğu büyük olduğu için daha rahat ediyorlar tabi.
9-36 kg çarpışma testinde ödüllüymüş birde gögüs desteği bebeği koruyor. 930 tl bu fiyat artışlarının olacagı söylentisinin çıktıgı dönemde babymallden aldım.Ne kadara aldınız bide kac kg
canım ben senin dediğin modeli bulamadım. link atabilir misin?9-36 kg çarpışma testinde ödüllüymüş birde gögüs desteği bebeği koruyor. 930 tl bu fiyat artışlarının olacagı söylentisinin çıktıgı dönemde babymallden aldım.