2014 Aralık Anneleri

Gece boyu deliksiz uyuyan varmıdır ya benimkide en az 3 kere uyanır ama normal diye düşünmüştüm ben.
Tabi diş çıkacaksa 45 dl bi kalkarız o başka.
Valla ben tüm gece uyuyan bebek duydum ne güzel demi bizim canavarlarda anca bizi üzüyolar ya

Benim durum içler acısı valla 2 saat uykuya hasretim deliksiz onu bile uyuyamıyorm çıldıracam artık gece oturdum ağladım artık ama ne çare girdik bu yola dönüşü yok:) dün bi kadın gördüm annemle elinde iki tane küçük bide hamile 3. Ye annem diyoki millet gamsız mı ne şuna bak biz bitanenin içinden çıkamadk diyo öyle büyütüyolar düşsede umrunda değil bizde pamuklara sarıyoruz ama ne fayda oy oy

Cinsiyetten mi acaba bilmiyorumda benimki gibi bi bebek görmedim ben ya değişik geliyo sürekli ağzımda bi laf diyorumki bebe dediğin bi uyur nası bi çocuksun diye bağrış çağrış evde:) bide sürkli mızır mızır kahvaltı hazırlatmadı bana sinirim tepeme çıktı örümcekte viyakviyak bağrıyo sinir oldum

Çok merak ettim şu yaramazı bak bilmiyorum ama erkek anneleri olarak anlattıklarınızı görünce erkekler daha yaramaz gibi görünüyor

kızlar selam. şu aralar harıl harıl oto koltuğu bakıyorum. siz hangi marka aldınız? araştırdınız mı? Isofıx' li olması şart diye düşünüyorum okuduklarıma göre.

kızlar selam. şu aralar harıl harıl oto koltuğu bakıyorum. siz hangi marka aldınız? araştırdınız mı? Isofıx' li olması şart diye düşünüyorum okuduklarıma göre.
Cbx atom kullanıyorum 2 aydır çok memnunuz.çogunda isofix olayı var arabanızda yoksa sonradan monte ettirebiliyorsunuz.

Bende merak ediyorm ne alsam pusetesığmıuo artık

canım benimkide sığmıyor artık. birde dışarı bakmak istiyor canı sıkılyor çocuğun. zaten 9 kilodan sonra pusetlerin anlamı kalmıyormuş. güvenli olmuyorlarmış. baş boyun destekleri olmadığı için. yatmıyorlar ya artık küçüklükleri gibi.

e canım mümkün değil ki öbür türlü çok çocuk.biyerde ipin ucunu kaçırırsın illaki.bana da eşimin taraftan birine gtmiştik, bana çok pimpiriklisin dediçünkü heryere tırmanıyo, bende tetik halde hep.bırak düşsün diyo, aglar diyorum, ağlamadan ciğrrleri açılmaz dedibende açılcak kadar agladı dedim.dedikleri kötü niyetten deil, çok iyi biri hatta.ama bende böyleyim napıyım.çünkü çok tecrübe ettim çocugu sn yalnız bırakmamalıyım diye, ay heleki 3 4 yaşlarında çocukla asla yalnız bırakmamak lazım.oyuncak bebek niyetine oynuyolar adeta.korku benimkisi işte kızlar bu arada oğlum yürüyooo, 8 adımda koltuga ulaşabildi.nası paytak paytak ama yaa

Maşallah kızuma tabiki siz abimizsiniz:)

Benimki oturmuyo bile hiç sevmiyo ya ağlıyoya arabada bide koltuğu demeyelim:)

Benimki oturmuyo bile hiç sevmiyo ya ağlıyoya arabada bide koltuğu demeyelim:)
evet benimki de oturmuyor artık. çünkü alçak kalıyor canları sıkılıyor. oto koltuğu yüksek olduğu için dışarısını görüyorlar ve canları sıkılmıyor. bi de oto koltuğu büyük olduğu için daha rahat ediyorlar tabi.

Maşallah kızuma tabiki siz abimizsiniz:)
evet biz büyüğüz :)))saol teyzesi. ikız büyüyolar ya.yakında konuşmaya da başlıcaklar.senin paşa napıyo, valla benimki sana yetişicek galiba.eskiden emziridim yatırırdım kalırdı.şuan aynısını yapıyom dedim ağladı güya.yine kucagımdabaya yapıştık

otokoltuğu şuan en ideaiı galiba.bizdede yok ama olması gerek, emniyet için yani.

ay ben yine koltuğa yapuşuk kaldım kızlar ya.çok da işim var, ah bu işler ne zaman biticek acabaaa.ay kendime bi progeam yaomam lazım diye düşünürken nette bişey buldum, tamda ihtiyacım olan şey.işleri dalan günlere bölmüş, gün gün yemek hatta oyun listesi bile yapmış bi hayırsever anne uygulıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…