- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
benimde içim gidiyo ya, çok sabır lazım bize çoookBen bu ara gerginim bide uykusuzluk bende bağırıyorum tutamıyorum sınra özürde dilesem içim gidiyo
valla tuvaletlerden toplayanları biliyorumBenimkini de yok canım benimki biraz ayakta duruyor yıkılıyor hemen :) valla demi şimdi gene iyiyz biraz yuruyunce nerelerden toplarız
daha terlikle atış yapıcaz demi du bakimmmOff kızlar bende bağırıyorum yaa yeter artık bıktım biraz huzur ver diyesonrada gidip öpüp kokluyorum aman napiyim yaa annelerimizde bize bağırıyorlardı
Güdümlü anne terliğidaha terlikle atış yapıcaz demi du bakimmma
Ay kız bende öyle bağırıyorum iş yaptırmıyor bana bazen gece özellikle uyumayınca bağırıyorum sonra üzülüyorum öpüp öpüp kokluyorum hele kucağımda uyuyunca allahım ben bu meleğe nasıl bağırıyorum ya diyorumOff kızlar bende bağırıyorum yaa yeter artık bıktım biraz huzur ver diyesonrada gidip öpüp kokluyorum aman napiyim yaa annelerimizde bize bağırıyorlardı
Ama ama ama onlarda hakediyorlarAy kız bende öyle bağırıyorum iş yaptırmıyor bana bazen gece özellikle uyumayınca bağırıyorum sonra üzülüyorum öpüp öpüp kokluyorum hele kucağımda uyuyunca allahım ben bu meleğe nasıl bağırıyorum ya diyorum
Bende inanmam ben bile bağrıyosam daha da kimseye inanmamAma ama ama onlarda hakediyorlarben çocuğuma hiç bağırmıyorum diyen anneyede ben inanmam zaten..
Hoşgeldin canım. Doğymgününde dağıtmak için ne yaptıracaksın ben resimli magnet istiyordum ama sanırım vazgeçiyorum sende ne fikirler varSlm kızlar. Bız aralık annelerı degılde uykusuz anneler olalım ya. Benmkıde buara gece vok sık uyanıyo saatlerce uyumuyo heh uyudu dıyoum sabah 6 da kalkıyo. Diş geliyo yıne galıba. Bayadır gıremedım gecmişide pek okuyamadım. İyisinizdir inşallahh. . Dogum gunu hazrlıklarına başladm nerde ne yaptırıcagıma karr verdım. Benden haberler böyle. He buarada bende bagırıyorum. Bazen gece tam yattım uyucam uyanıyo ozaman turamıyırum kendımı napim sonra gönlünü alıyorum:))
Eşim hiç bağırmıyor o yüzden bana kızıyor musun diyorum anneler döver de sever de diyorBende inanmam ben bile bağrıyosam daha da kimseye inanmam
onların sesi olmasa evlerimizin hali noluurr..ay herkes bagırıyo demekki.bende bi rahatladum hohoyyt :)Hoşgeldin canım. Doğymgününde dağıtmak için ne yaptıracaksın ben resimli magnet istiyordum ama sanırım vazgeçiyorum sende ne fikirler var
Eşim hiç bağırmıyor o yüzden bana kızıyor musun diyorum anneler döver de sever de diyorherkes çocuğuna bağırdığına göre derin bir nefes alabiliriz :) bu konuyla ilgili bişey anlatacağım size. Bir tanıdık var bu sene evlendi kendisi 30 yaşında (yani küçük de değil) ablasının da bir oğlu var. Ablasıyla bana diyor ki siz çocuk bakmaktan anlamıyorsunuz ikinizde bakamıyorsunuz çünkü biz bağırıyormuşuz. Ablasının oğluda 3 yaşını geçti birkaç kere vurmuş annesi yaramazlık yapıyor diye bana diyor ki sende döversin az büyüse :) bende canım benim çocuk bakmak o kadar kolaysa korunmayı bırak çocuk yap dedim bu yaştan sonra kafam çocuk sesini kaldırmaz diyor
doğumgünü hazırlığı napıyosun canım.bende başlasam aslında ancakki yetişirdi.eve bi kap yemek yapcam diye mutfak darma duman olunca haliyle tabi :)Slm kızlar. Bız aralık annelerı degılde uykusuz anneler olalım ya. Benmkıde buara gece vok sık uyanıyo saatlerce uyumuyo heh uyudu dıyoum sabah 6 da kalkıyo. Diş geliyo yıne galıba. Bayadır gıremedım gecmişide pek okuyamadım. İyisinizdir inşallahh. . Dogum gunu hazrlıklarına başladm nerde ne yaptırıcagıma karr verdım. Benden haberler böyle. He buarada bende bagırıyorum. Bazen gece tam yattım uyucam uyanıyo ozaman turamıyırum kendımı napim sonra gönlünü alıyorum:))
Ah canım bizde oyleydik Allaha şukur biz kaç gündür iyiyiz biz kız anneleri olarak sanırım biraz daha iyiyiz ay neydi o sürekli uyanmalar ağlamalar gece üst damakları fena şişmiş inşallah çıkar bir an önce doğum günü yapınca fotoğrafları bekleriz artıkSlm kızlar. Bız aralık annelerı degılde uykusuz anneler olalım ya. Benmkıde buara gece vok sık uyanıyo saatlerce uyumuyo heh uyudu dıyoum sabah 6 da kalkıyo. Diş geliyo yıne galıba. Bayadır gıremedım gecmişide pek okuyamadım. İyisinizdir inşallahh. . Dogum gunu hazrlıklarına başladm nerde ne yaptırıcagıma karr verdım. Benden haberler böyle. He buarada bende bagırıyorum. Bazen gece tam yattım uyucam uyanıyo ozaman turamıyırum kendımı napim sonra gönlünü alıyorum:))
Magnet kolonya şişesı. Bebişlerede resımlı şeker canm. Afiş vs de yaptırıyorumHoşgeldin canım. Doğymgününde dağıtmak için ne yaptıracaksın ben resimli magnet istiyordum ama sanırım vazgeçiyorum sende ne fikirler var
Eşim hiç bağırmıyor o yüzden bana kızıyor musun diyorum anneler döver de sever de diyorherkes çocuğuna bağırdığına göre derin bir nefes alabiliriz :) bu konuyla ilgili bişey anlatacağım size. Bir tanıdık var bu sene evlendi kendisi 30 yaşında (yani küçük de değil) ablasının da bir oğlu var. Ablasıyla bana diyor ki siz çocuk bakmaktan anlamıyorsunuz ikinizde bakamıyorsunuz çünkü biz bağırıyormuşuz. Ablasının oğluda 3 yaşını geçti birkaç kere vurmuş annesi yaramazlık yapıyor diye bana diyor ki sende döversin az büyüse :) bende canım benim çocuk bakmak o kadar kolaysa korunmayı bırak çocuk yap dedim bu yaştan sonra kafam çocuk sesini kaldırmaz diyor
Aynen canm rahatz cok şükür. Tün anneler olsun inş rahat. Benmkı 23 ünde dogum gunu en son doganlardanz. Şimdiden yaptırıcaklarımı sectım. Dizayn falan yapıcak olanla fıkırleşip yapıcaz yavas yavaşAh canım bizde oyleydik Allaha şukur biz kaç gündür iyiyiz biz kız anneleri olarak sanırım biraz daha iyiyiz ay neydi o sürekli uyanmalar ağlamalar gece üst damakları fena şişmiş inşallah çıkar bir an önce doğum günü yapınca fotoğrafları bekleriz artık
Yaptıkça foto gösterirsin artık bize canım. Bende yavaş yavaş araştırmalara başlayım en iyisi. Bizimde 27sinde bizde sonlardayız :)Aynen canm rahatz cok şükür. Tün anneler olsun inş rahat. Benmkı 23 ünde dogum gunu en son doganlardanz. Şimdiden yaptırıcaklarımı sectım. Dizayn falan yapıcak olanla fıkırleşip yapıcaz yavas yavaş
Tabı canım atarım. Instagramda neşedolukalpler var oraya yaptırıyorum. İşte tabak çatal bardak için stıckerler. İsimli bayrak. Afiş. Resımlı kürdanlar. Kolonya şişesi magnet. CubuK şeker. Kızima mını mause konseptli tütü elbise. Bana tişört. Üzerinde hiranın annişi yazıcak falan:) pasta cupcake bır şeklinde kurabıye sonra eşimi bır eminönüne gondericem tabaklar süsler ivır zıvır için böyle.Ya
Yaptıkça foto gösterirsin artık bize canım. Bende yavaş yavaş araştırmalara başlayım en iyisi. Bizimde 27sinde bizde sonlardayız :)
Ayy ne güzel hazırlanmışsın inşallah gönlünce olur canım. Bende dün gördüm bizim buraya süs püs ıvır zıvır satan bir dükkan açılmış gidip bir gezmek istiyorum pahalıysa bile fikir açısından iyi olur gider eminönünden alırız :)Tabı canım atarım. Instagramda neşedolukalpler var oraya yaptırıyorum. İşte tabak çatal bardak için stıckerler. İsimli bayrak. Afiş. Resımlı kürdanlar. Kolonya şişesi magnet. CubuK şeker. Kızima mını mause konseptli tütü elbise. Bana tişört. Üzerinde hiranın annişi yazıcak falan:) pasta cupcake bır şeklinde kurabıye sonra eşimi bır eminönüne gondericem tabaklar süsler ivır zıvır için böyle.
Hayırdır niye ateşlendi canım dişten falan mıM minigim34 A aysenur1298
Allah yokluklarını acılarını göstermesin bize inşallah.. Akşam akşam yine çok ateşlendi ya eşim de yok ama annem var biraz düşürdük ateşini ama çok korkuyorum
nasıl oldu şimdi canım. miniğim de sormuş da dişten mi acaba.sen uykusuzsuzndur ozaman.gece bizimkide fenaydı.ilk yaşadık adeta.sürekli meme istedi, memeyi verincede iğne batıemıştan beter agladıda durdu.anlamadım gece, sabah bi baktım alt dudagında pamukçuk olmuş ya, onun acısına ememedi demekki.internette ilaçla geçer diyo ama sizde varmı bi yöntemM minigim34 A aysenur1298
Allah yokluklarını acılarını göstermesin bize inşallah.. Akşam akşam yine çok ateşlendi ya eşim de yok ama annem var biraz düşürdük ateşini ama çok korkuyorum
Karbonatlı suyla sil cnmnasıl oldu şimdi canım. miniğim de sormuş da dişten mi acaba.sen uykusuzsuzndur ozaman.gece bizimkide fenaydı.ilk yaşadık adeta.sürekli meme istedi, memeyi verincede iğne batıemıştan beter agladıda durdu.anlamadım gece, sabah bi baktım alt dudagında pamukçuk olmuş ya, onun acısına ememedi demekki.internette ilaçla geçer diyo ama sizde varmı bi yöntem