2014 Aralık Anneleri

nasıl oldu şimdi canım. miniğim de sormuş da dişten mi acaba.sen uykusuzsuzndur ozaman.gece bizimkide fenaydı.ilk yaşadık adeta.sürekli meme istedi, memeyi verincede iğne batıemıştan beter agladıda durdu.anlamadım gece, sabah bi baktım alt dudagında pamukçuk olmuş ya, onun acısına ememedi demekki.internette ilaçla geçer diyo ama sizde varmı bi yöntem
Doğduğunda olmuştu benim kızımın ağzının içi karbonatlı suyla silmiştim ben bide ilaç vermişti doktor

A aysenur1298 M minigim34 ben geldim ancak müsait olabildim kızlar. Sanırım diş için ateşlendi. Mesela yüzü yanıyor çocuğun vücudu buz gibi oluyor. Yada tam tersi yüzü normal vücudu ateşleniyor falan. Bir de ateşleniyor ateş düşürücü veriyorum yarım saat sonra gülüyor oynuyor hiç bişeyi yok. Çok tuhaf bir gece geçirdik yani :KK70: şimdi iyiyiz Allaha şükür

A aysenur1298 M minigim34 ben geldim ancak müsait olabildim kızlar. Sanırım diş için ateşlendi. Mesela yüzü yanıyor çocuğun vücudu buz gibi oluyor. Yada tam tersi yüzü normal vücudu ateşleniyor falan. Bir de ateşleniyor ateş düşürücü veriyorum yarım saat sonra gülüyor oynuyor hiç bişeyi yok. Çok tuhaf bir gece geçirdik yani :KK70: şimdi iyiyiz Allaha şükür
çok zor bi geceymiş.bende uyuyamadım diye içimden hayıflanıyorum.şuan susturdum o canavarı :KK48:iyi olmanıza sevindim.bende bizimkine karbonat sürdüm.bi pamukçuk bile mahvetti oğluşumu.neysr hava böyle giderse uyansın dışarı çıkarcam.neşelenir inşallah. saolun N Nehir-derin2 M minigim34 canlarım :KK15:

Bizimde bir kere öyle olmuştu kafası yanıyordu kızımın bende fitil vermiştim gece bu arada gazete okudum calpol ayda bir kez kullanıldıgında bile %70 astıma yol açıyormuş yurtdışında falan yasaklanmış

çok zor bi geceymiş.bende uyuyamadım diye içimden hayıflanıyorum.şuan susturdum o canavarı :KK48:iyi olmanıza sevindim.bende bizimkine karbonat sürdüm.bi pamukçuk bile mahvetti oğluşumu.neysr hava böyle giderse uyansın dışarı çıkarcam.neşelenir inşallah. saolun N Nehir-derin2 M minigim34 canlarım :KK15:
Bizde akşam kayınvalidemlere gidicez yarında annemlere gidicez

Bizimde bir kere öyle olmuştu kafası yanıyordu kızımın bende fitil vermiştim gece bu arada gazete okudum calpol ayda bir kez kullanıldıgında bile %70 astıma yol açıyormuş yurtdışında falan yasaklanmış
Ben hiç calpol almadım canım. Eşimin memleketinde doktor pedifen le peditus vermişti onlar iyi geliyor diye onlardan kullanıyorum. İlk bebeklik dönemlerinde de paranox s fitil kullanmıştık. Hala var evde ama uzun zamandır fitil kullanmadım. Pedifenle peditusu da hiç araştırmadım açıkçası yan etkileri neler bilmiyorum

Ben hiç calpol almadım canım. Eşimin memleketinde doktor pedifen le peditus vermişti onlar iyi geliyor diye onlardan kullanıyorum. İlk bebeklik dönemlerinde de paranox s fitil kullanmıştık. Hala var evde ama uzun zamandır fitil kullanmadım. Pedifenle peditusu da hiç araştırmadım açıkçası yan etkileri neler bilmiyorum
Bana sağlık ocağından minoset şurup vermişlerdi ağrı kesici ateş düşürücü olarak peditus var paraberon mudur nedir öyle bi şurupda var grip olduğunda doktor vermişti fitil bendede var kızımın ilaçlarını topladım bir poşet tam yok yol yani

Bana sağlık ocağından minoset şurup vermişlerdi ağrı kesici ateş düşürücü olarak peditus var paraberon mudur nedir öyle bi şurupda var grip olduğunda doktor vermişti fitil bendede var kızımın ilaçlarını topladım bir poşet tam yok yol yani
Valla ya işimiz gücümüz yok ilaç ismi ezberliyoruz :) inşallah hiç hasta olmasınlarda hiç kullanmayalım..
Kıxlar menenjıt aşısını yaptırıcakmsnz ben bu hafta ilk dozu yaptırıcam
Canım benim mecburen yaptırmak gerekiyor sanırım eşim sürekli yurtdışına çıktığı için doktorumuza danıştım. O da afrikaya falan sık gidiyorsa yaptırın ama 1 yaşından sonra yapalım dedi. O yüzden bekliyorum. Gerçi eşiminde var menenjit aşısı ama sorun olur mu bilmiyorum riske atmak istemiyoruz

Selam güzeller.. Bağırma konusu açılmış yaa ben de bağırıyorum itiraf edeyim sonra da pişmanlıktan ölüyorum özür dileyip sarılıyorum ama yapmasak iyi:KK43: . Bugün de tavan yaptık her şeye ağlıyor kahvaltıda başladı yumurtanın sarısını yemiyor üstüne başına her yere sıvadı onu resmen baktı ben çıldırıcam eşim aldı bahçeye kaçırdı alp i son çare:) ne bileyim insan dayanamıyor sanırım bi yerde.. Uzaklaşmak lazım çok çileden çıkınca galiba..

Selam güzeller.. Bağırma konusu açılmış yaa ben de bağırıyorum itiraf edeyim sonra da pişmanlıktan ölüyorum özür dileyip sarılıyorum ama yapmasak iyi:KK43: . Bugün de tavan yaptık her şeye ağlıyor kahvaltıda başladı yumurtanın sarısını yemiyor üstüne başına her yere sıvadı onu resmen baktı ben çıldırıcam eşim aldı bahçeye kaçırdı alp i son çare:) ne bileyim insan dayanamıyor sanırım bi yerde.. Uzaklaşmak lazım çok çileden çıkınca galiba..
Üzülme üzülme hepimiz bağırıyoruz o yüzden rahatladık :) yumurta pisliğini benim oğlumda çok yapıyor saçına bile sürüyor (saçları güçlensin diye sanırım :KK70:) bende yumurtayı yerim ama bi yere döküldüğü zaman kokusu beni mahvediyor temizleyene kadar içim dışıma çıkıyor :KK43:

Kızlar arada itiraf günleri yapalım bari hepimiz çocuklara bağırdığımızı söyleyip rahatladık :KK70: ben arada eşimede söyleniyorum o başka odadayken sonrada kapıdan kontrol ediyorum duyup duymadığını :KK70: :KK47:

Kızlar arada itiraf günleri yapalım bari hepimiz çocuklara bağırdığımızı söyleyip rahatladık :KK70: ben arada eşimede söyleniyorum o başka odadayken sonrada kapıdan kontrol ediyorum duyup duymadığını :KK70: :KK47:
Hahaha ben direk yüzüne soyluyorum duymazsada gidip yanına soyluyorum

Haha iyiymişya. Bızım evde asla bırbırıne hakaret etmek yoktur. Nebılım salak vs falan. Ben arada arkasından sesizce mal dıyorum ve o bunu hiç bilmıyo duymadı. Duysa cok kırılır ama napim bazen bişeyı bınkere anlatıyorum jeton cok gec düşüyo. En sinir oldugum şeydır bişeyı defalarca anlatıpta karşımdakinin bön bön suratıma bakması. Mesela mu menenjit aşısını bır yasından önce vurulursa ıkı doz olcak birazda pahalı tabıkı. Bır yaşında olursa tek olucak. Bunu eşime telde iki kere anlattım cvp olarak eve gelınce anlatrsın oldu:))

Banada menenjıt aşısıyla ilgılı dr allah korusun iki ay içinde olmıcanı nerden bılıyosunda bır yaşında yaptrcaksn dedı. Benmde kafamı karıştrdı. Dıyorum zaten kış geldı sayılır. cok dışarıda cıkmıcak bır yaşınımı beklesem bende

Bizimki gaddardır biraz hiç uzulmez dediklerime sinirle söylediğimi bilir çünkü
Bende hiç romantik olmadığı için yada arada bana pot kırdığı için öküzsün diyorum yada hödük napıyım tutamıyorum kendimi hakediyo ama ciddi söylesem gebertr beni:)

Kızlar çok tatlısınız ya bugün giremedim misafirim var çok güldüm geçmişi okuyunca iyki varsınız canlar:)

Bu arada canlarım benim uykuma bi çare nolur ölüyorum uykusuzluktan yarım saate uyanıyo gece boyu ve hay çocuk isteyen aklıma tükürüyüm yaşım daha 24 ne vardı acele edecek diye kendime söyleniyorum oğlumu çok seviyorum ama dayanamıyorum bu kadar zor bi çocuk görmedim gün boyu ne uyur ne mızmız hali geçer hiç durmuyo kafayı yiycem zayıfladım gitti herkes ooo diyo bilmiyolar evde bi canavarla uğraşıyorum:) annemde halime acıyo ben sana demedim mi iki üç sene gez hayatını yaşa diye diyo of offf:)

X