- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
canım bazılarının dişi çok zorluyomş ya kıyamam.Allah yardım etsin de çıkarsın incilerini hemen inşallah.Dağına göre duman demişler canım. Öyle de olsa bi şekilde idare edecektik :) ben bu gece nöbetçiyim sanırım yine uyku yok bize
Ateşi falan yok canım. Diş ağrıaında çocuklar nasıl davranıyor bilmiyorum ama mesela yarım saat hiç ağlamıyor gayet sakin sonra birden bire çığlık atarak ağlamaya başlıyor elleriyle saçını falan çekiyor. 10 dk kadar ağlayıp sakinleşiyor.canım bazılarının dişi çok zorluyomş ya kıyamam.Allah yardım etsin de çıkarsın incilerini hemen inşallah.
Bizimki beşiğinde yatıyor hemen yan odamızda kapılarıda açık tabi odaların ama önceden böyle değildi sonradan oldu tabi tekrar düzene girmeye başladı şükürler olsun bir yeri ağrısa anne hisseder işte bir gece ağlıyor ama bir yeri ağrıyor anladım sustu uyudu ertesi gün bir daha gozunu açmıyor bile o kadar çok ağlıyor goturdul hastaneye idrar yolu enfeksiyonu çıktıkızlar benim bilgilş olgunu düşündgm bi abim kuzenim var.bana süt yetiyosa 2yaşına kadr bişey vermesende olur dedi.yeme alşknlığı kznmasîı dışnda, besin ihtiyacı karşılanr dedi.annemde de oldgmdan sütüm arttı.anladımki tekrrdan tek frmül aç kalmamakbunu dra danışmak isterim ama öyle belli bi çocuk dr umz da yokki.bu arada gece uyanmalarından bahsetmişinz çokça.bu sorunu yaşayan arkadaşlar bebişlerinizle mi yatıyosunuz.ayrı yatak mı ayrı oda mı nasıl ??eger belli bi hastalık rahatszlktan diilse bunlar önm teşkil edebilir
Kulaklarını çekiştirirlermiş canım ağrıdan elleriyle saçını falanda çekermiş çabucak çıkarsa bariAteşi falan yok canım. Diş ağrıaında çocuklar nasıl davranıyor bilmiyorum ama mesela yarım saat hiç ağlamıyor gayet sakin sonra birden bire çığlık atarak ağlamaya başlıyor elleriyle saçını falan çekiyor. 10 dk kadar ağlayıp sakinleşiyor.
nasıl oldu şimdi canım iyimi daha.valla aklıma da bişi gelmiyoki.müziği açıp hoplatıp zıplatrdım heralde keyiflensin diye.yada sevdigi bişey varsa, tv izler mi meselaKızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım vardediğim gibi görünürde hiç bi belirti yok ateş vs. Karnıda tok yeni yemek yedirdim üstüne bir de emzirdim ama susmuyor bi türlü sürekli ağlıyor derdini anlayamadım bi türlü. Ayağımda sallamaya çalışıyorum geri geri atıyor kendini. Sizce ağrı kesici şurup mu vereyim doktora mı götüreyim çok çaresizim
nasıl oldu şimdi canım iyimi daha.valla aklıma da bişi gelmiyoki.müziği açıp hoplatıp zıplatrdım heralde keyiflensin diye.yada sevdigi bişey varsa, tv izler mi meselaKızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım vardediğim gibi görünürde hiç bi belirti yok ateş vs. Karnıda tok yeni yemek yedirdim üstüne bir de emzirdim ama susmuyor bi türlü sürekli ağlıyor derdini anlayamadım bi türlü. Ayağımda sallamaya çalışıyorum geri geri atıyor kendini. Sizce ağrı kesici şurup mu vereyim doktora mı götüreyim çok çaresizim
Keyif aldığı hiç bişeyi yapmıyor canım. Kucakta hiç uyumazdı. Sarıldı bana bende birax sağa sola salladım uyudu öyle tam yerine yatırırken yine uyandı. Üzüm yiyor şimdi o biraz oyaladı sanki hoşuna gittinasıl oldu şimdi canım iyimi daha.valla aklıma da bişi gelmiyoki.müziği açıp hoplatıp zıplatrdım heralde keyiflensin diye.yada sevdigi bişey varsa, tv izler mi mesela
ayy canım ya, agrısı olan bebekler memeye kucaga daha çok sarılırmış.diş işte etkiliyo illaki.sevndim. iyi olmasına.ama üzüme dikkat et yeni okudum bgzına kaçabilcek meyvelerdenmiş vende yarıya bölüp veriyorumKeyif aldığı hiç bişeyi yapmıyor canım. Kucakta hiç uyumazdı. Sarıldı bana bende birax sağa sola salladım uyudu öyle tam yerine yatırırken yine uyandı. Üzüm yiyor şimdi o biraz oyaladı sanki hoşuna gitti
Kendin tutarak yedirdim canım. Bu arada istanbul u sel bastı resmen nasıl yağmur yağıyor yağmuru falan izledik daha iyi gibi Allah'a şükürayy canım ya, agrısı olan bebekler memeye kucaga daha çok sarılırmış.diş işte etkiliyo illaki.sevndim. iyi olmasına.ama üzüme dikkat et yeni okudum bgzına kaçabilcek meyvelerdenmiş vende yarıya bölüp veriyorum
Bir yeri ağrıyor olabilir benim kızımda bir kere öyle oldu susmuyordu götürdük hastaneye orda bile ortalığı yıktı idrar yolları enfeksiyonu çıktı ağrı yapıyormuş ihmal etme yinede belli ki ağrısı varKızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım vardediğim gibi görünürde hiç bi belirti yok ateş vs. Karnıda tok yeni yemek yedirdim üstüne bir de emzirdim ama susmuyor bi türlü sürekli ağlıyor derdini anlayamadım bi türlü. Ayağımda sallamaya çalışıyorum geri geri atıyor kendini. Sizce ağrı kesici şurup mu vereyim doktora mı götüreyim çok çaresizim
Çok solgun görünüyor canım ya. Yarın da böyle olursa giderim heralde doktoraBir yeri ağrıyor olabilir benim kızımda bir kere öyle oldu susmuyordu götürdük hastaneye orda bile ortalığı yıktı idrar yolları enfeksiyonu çıktı ağrı yapıyormuş ihmal etme yinede belli ki ağrısı var
Aynı bizi anlatmışsın canım yaİyi akşamlar arkadaşlar. Bızde fenalardayız. Kızım iştahsız. Herşeyı itirazsız yıyen kızım bır kaşık için saatlerce on takla atıyorum. Hiçbişeyden memnun olmuyo. Otursa aglıyo yatsa kalksa kucakta her şekılde aglıyo. Sürekli ilgi oyun evde dolaştırmamı istıyo. Gece cok sık uyanıyo. Öyle youldmkı şu bırkaç gumfe. EŞim sagolsun gece o bakıyo azda olsa uyuyorum bazen. Agzından yemegı cıkarmayı ögrendı agzını zar zor açıyo ondada dışaro cıkartıyo. Şaşırdm napıcamı. Sinirlerim cok yıprandıya
Bizimki de öyle önceden kaşıgını gördüğü zaman hemen heycanlanırdı şimdi ağzının ucuyla bakıyor beğenmezse açmıyor ağzını bende napacağımı şaşırdım nerdeyse hiç bişeyi yemiyorİyi akşamlar arkadaşlar. Bızde fenalardayız. Kızım iştahsız. Herşeyı itirazsız yıyen kızım bır kaşık için saatlerce on takla atıyorum. Hiçbişeyden memnun olmuyo. Otursa aglıyo yatsa kalksa kucakta her şekılde aglıyo. Sürekli ilgi oyun evde dolaştırmamı istıyo. Gece cok sık uyanıyo. Öyle youldmkı şu bırkaç gumfe. EŞim sagolsun gece o bakıyo azda olsa uyuyorum bazen. Agzından yemegı cıkarmayı ögrendı agzını zar zor açıyo ondada dışaro cıkartıyo. Şaşırdm napıcamı. Sinirlerim cok yıprandıya
Canm cocuk olunca kendını unutuyosun mlsf.ben bu sene tatile cesaret edemedm valla. Bır kere pikniğe gıttık oyle zor gectıkı. kızım buyumeden bidaha gıtmıceme yemin ederek döndüm.Kızlar canım sıkkın ya bebekli olmak ne zormuş bi haftadır tatildeyim ama hiç bişey anlamadım desem yeri var oğlumun tüm düzeni bozuldu biraz huysuz oldu yemiyodu zaten artık hiç yemiyo az bişey mama denedik bugün tahıllı olanlardan muhallebi tarzında tabiki kustu heryeri batırdı sadece anne sütü istyo napacam ben ya moralim bozuk e çocuk hasta diyosun hiç çıkamıyosun evden ve artık bırakıp gidince bize trip yapıyo hiç yüzümüze bakmıyo eşimle bunu anladık oturduk başında valla of of daraldım
Aynen öyle valla canım tek gitmeye cesaretim yoktu zatende annemgille gittik abim eşi falanda vardı bakıyolar saolsunlar ama aklım sürekli onda ve anlıyo bırakıp gidince anne diye ağlıyo işimiz çok zor bi büyüselerdiCanm cocuk olunca kendını unutuyosun mlsf.ben bu sene tatile cesaret edemedm valla. Bır kere pikniğe gıttık oyle zor gectıkı. kızım buyumeden bidaha gıtmıceme yemin ederek döndüm.
Çok solgun görünüyor canım ya. Yarın da böyle olursa giderim heralde doktora
Aynı bizi anlatmışsın canım ya2 gecedir hiç aralıksız 3 saat uyumadım. Benim oğlumda verdiğim şeyleri ağzında biriktiriyor öyle çıkarıyor. Meyvesini falan hiç yarım bırakmazdı şimdi bitirmiyor