y
herkes kendince cevaplıcaktır eminim.ben ek gıda konusunda çok kasmışım ilk zamanlar kendimi niye yemiyo şu kadar yemesi lazım, aman öğürmesin derken stres küpü olmşum.ama hiç zorlamadım agızna zorla vermedim.demek istedigim aslında ne kadar yiyosa o yanına kar zaten.kendne bi ölçü koyup illa bunu yemeli dersen, gereksiz stres yaşarsn bence.büyüdüler ama yinede alışma sürecindeler bence.benimkinn yediklerini söliyim hemen.sabah 4 dilim salatalık, keçi peyniri çeyrek, az ıhlamur bazen, bazen bi çimdik yumurta sarısı ama sevmiyo.öğlen çorba.bi kase tarhanayı yiyo sarımsaklı soganlı, yoğrt crbası da sevdi.ikndi 1kase yoğrt özllkle manda yoğrdnu sevdi, meyve bi erik ve armut sevdi, yemek olarak karışık püre vermişimdir en son.yediklerimden vermiyoru. zaten emiyo hala.düşünnce bunlar yetr de artar bile bence.hergün fix kagvaltı ve yoğrt.diğerleri bazen aksıyo.balık yedirdim bide 1 kere :)) ay uzattıım, canım bebeişinin kilosunda saglksal bi sorunu yoksa enmeyide reddetmiyosa, zaman ver, sende sabırlı ol inşallah.illaki yicekler demi ama