2014 Aralık Anneleri

Canm hayırlı olsun bebişe kardeş geliyor desene..bayadır girmiyordum yeni gördüm Aralık annelerinden pek ses çıkmayınca bende Kasım annelerine takılıyorum
Teşekkür ederim canımm :) bebişin nasıl? Bi bakıyorsun aralık anneleri 1 günde sayfalarca muhabbet ediyor bi bakıyorsun 2-3 gün kimse bişey yazmıyor. Ama kopamıyorum ben burdan sağolsunlar bütün arkadaşların çok faydası oluyor her konuda :)

Herkesin aynı anda işi çıkıyo:)ben oğlanı salladığım sıra giriyorum dedikodu yapıp çıkıyorum:)

Herkesin aynı anda işi çıkıyo:)ben oğlanı salladığım sıra giriyorum dedikodu yapıp çıkıyorum:)
uyurken emerken giriyorum bende. T ththt canım dediğin gibi kopamıyorum. bi whatsap bi kk zaten:) ay kızlar bu arada eşim pazar süprüzü yapmış ve bursadan beni almaya gelmiş.ayy çok sevindim.yol boyu da konuştuk.upuzun bi zamandan sonra muhabbet ettik resmen.aramız hep soguk,sıcaklaşır artıj umarım.inşallah hep böyle gideriz

Çok sevindim canım inşallah dahada iyi olur bizimki de bir tuhaflaştı tamam bizim monotonlaştı kızımızla iyi güzel eğleniyoruz beraber bizimki benimlede pek ilgilenmeye başladı uzun zamandır duymadığın sözleri duymaya başladım

ay insan nasıl mutlu oluyo demi güzel söze.uzaklık iyi geldi bize,özellikle bana.reset attım sanki :) bu arada muhabbetimz de asker arkadaşlığından halliceydiiçimizde biriken ne çok şey varmış.az içerlenmemiş o da, sen oğlunla mutlusun beni hayatından soyutladın demesinmi açık açık konuşmak en iysiymiş

Kızlar bişey sorucam. Malum onumuzde bayram var zıyaretler vs derken bebişlerın yemek olayını nasıl yapıcaksnz. En azndan yolda yemelerı için pratık yada hazır onerılerınız varmı

Benım eşimde cok ilgılıdır ama buara sıkıntımız benden bişey isterken rıca ederek istemıyo. Ver yap tut. Benmde en sınır oldugum sey bu. Babam bıle benden bişey isterken verrmısın yaparmsn dıye konuşuruz hep. Ama eşim uzun süredır böyle. Uyarıyorum rıca etmedıgı sürece dınlemıyorum cvp vermıyoru. Bakalm eskı halıne nezamn dönücek beyfendı.

Haha bende eşime diyim bari siz kızımla mutlusunuz diye kız bu cimcime dun babasından bana gelmiyor kucağıma alıyorum babasına kol açıyor ona gitmek için oda alıyor bende şakasına eşime diyorum ki ben şöyle biraz uzanayım diyorum oda kızım annene gitsene niye gitmiyorsun diyor babasının omzuna yatıyor ben çağırıyorum hemen babasına sarılıyor ya sinir oldum dün

bak sen bıcırıga.demkki babası ilgileniyo ne güzei aslında.benmki babayı tanımıcak nerdeyse göremiyoki bırk ilgilnmeyi.bide sizde baba kız faktrü var canım illaki :) çok diil az büyüsün arayı kapatırsınız anne kız :)

Kızlar bugün çok hassasım. Eşim yurt dışına gitti daha önce hiç gitmediği saçma sapan bi yere nereye giderse gitsin beni hiç habersiz bırakmazdı ama netten falan mesaj atmamış benim attıklarımda ulaşmıyor. O kadar moralim bozuk ki. Saçma sapan bi ülke kesin internet yoktur orda diyorum ama içim rahatlamıyor bi türlü. Sizin eşlerle ilgili mesajlarınızı görünce yazmak istedim işte

Valla öyle olacak diyorum iyi böyle bende dinlenirim az diyorum bayramda da 9 gun tatil evdende çıkmaz pek ben yatarım artık diyorum onun tatilini bekliyorum eşimde diyor artık doyamadın şu uykuya diyor

Nereye gitti canım moralini bozma dediğin gibi net falan yoktur yazamamıştır

canım aynı şeklde bende dedimki seni güzel bi dille uyardgm halde şöyle yaptın böule yaptın falan.bana sen öyle sanıyosun dedi :) demkki onlara uslubmz sert geliyo biz güzel bişey yaptğmzı düşünsekte.aslında haklı da ama bizde herzaman pozitif olamayabiliyoruzki.malum gelgitler bu dönemde çok

canım benim yaa, sen duygusallaşmışın birazcuk kocandan ayrı kaldın diye heralde.ne kadarlığına gitti canım.internet buşsun yazar sana hemen eminim.içini ferah tut sen

Nereye gitti canım moralini bozma dediğin gibi net falan yoktur yazamamıştır
Tacikistana gitti canım. Bende net yoktur diye düşünüyorum. Çünkü hiç böyle yapmazdı. İlk kez oluyor
canım benim yaa, sen duygusallaşmışın birazcuk kocandan ayrı kaldın diye heralde.ne kadarlığına gitti canım.internet buşsun yazar sana hemen eminim.içini ferah tut sen
3 gün daha yok canım. Hem duygusalım hemde haber alamamak üzdü beni. Elim kolum bağlı kaldım

aslında 3 gün çok değil ama sen haber alamadgından böyle panik oldun heralde canım ya, benim eşim ara ara 1ay giditodu şehir dışına,zor bişey tabiki anlıuorum.telefon falan edebiliyomusun peki arasan.ulaşrsın inşallah bian önce canım

Telefon edemiyorum canım maalesef. Benim eşimde iş için sık sık farklı ülkelere gidiyor ama hiç böyle bi sorunumuz olmamıştı. Her şekilde ulaşırdı. Buraya ilk kez gitti. Bir de çok gelişmiş bi ülke değil. O yüzdendir inşallah. Artık onun bize ulaşmssını bekleyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…