2014 Aralık Anneleri

Aynen kesinlikle bende kimsenin yanında altını açmıyorum özellikle erkeklerin yanında eşimde kızıyor zaten bende kız çocuklarını erkeklerin o şekilde sevmesine çok karşıyım

Benim kızın öyleydi şükür şu 3 gündür gece 2 kere kalkıyor ondan öncesinde son 2 aydır yarım saatte bir 10 dakikada bir devamlı kalkıyordu bir baktık diş çıkarmışız son bir k gündür iyiyiz

Bende açmıyorum canım sadece babası ve ben varken bazende annem açıyor işte o kadar. Bilhassa kız çocuklarımıza daha çok dikkat etmeliyiz insanlar artık o kadar kötü niyetli ki
Aynen eşimin arkadaşları falan öyle çok seviyorlar ki ben hemen kucaklarından alıyorum yalnız bırakıp onlarla mutfağa gidemiyorum

Canım benim oğlumda öyle hiç yemiyo ona yaptığım özel şeyleri yemiyo bizim yemeklerimizden yiyo ama bende tek yesinde diye veriyorum valla ne yalan söyleyim annem dün patates oturtması yapmıştı baya yedi ondan uykusuna gelince benimkide gece kırk kere kalkıyo

Slm cnm. Şurdan başlım gunduz doymuyo bebişin gece cok sık ondan uyanabılır. Yada diş sıkıntısı vardır
Kızımda haşlanmış yumurtayı pek sevmıyo. Omlet yapıyorum onu sevıyo. Omletıde yumurtann sarısı içinr peynir dereotu. Bazen yeşil sogan maydanoz sürekli çeşitlendrip yapıyorum. Sabah omlet. Bebe biskuvılı ıhlamur. Bunun yerıne bazen meyve suyu. Peynir ve domates var. Arada kaşar salatalık rendesı falan.
Corbaları muhallebı kıvamnda yapıyorum genelde sulu degıl. Mutlaka her yemegınde kıyma yada tavuk oluyo. Mesela bıgun tavuklu tarhana yaptm şehrıyede kattım. Bazen bır kase yıyo bazen bır ıkı kaşık.
Bizim beslenmemiz kahvaltı. Oglen meyve. Sonra ana yemek. Sonra yogurt yemezse meyvw. Yatmaya bır saat kala az muhallebı. Aralarda emıyo zaten. Herşeyi verıyorum ben. Bazen kendı yemegını degıl benmkınden istıyo onu yedırıyorum. Baharat tuz cok az kullanıyorum zaten. Drda bal yumurta beyazı dışında herseyı yıyebılır artık dedı

Maşallah seninki kase yiyomuş benimki hiç yemiyo öyle yemeyen çocuk çok zor

y
herkes kendince cevaplıcaktır eminim.ben ek gıda konusunda çok kasmışım ilk zamanlar kendimi niye yemiyo şu kadar yemesi lazım, aman öğürmesin derken stres küpü olmşum.ama hiç zorlamadım agızna zorla vermedim.demek istedigim aslında ne kadar yiyosa o yanına kar zaten.kendne bi ölçü koyup illa bunu yemeli dersen, gereksiz stres yaşarsn bence.büyüdüler ama yinede alışma sürecindeler bence.benimkinn yediklerini söliyim hemen.sabah 4 dilim salatalık, keçi peyniri çeyrek, az ıhlamur bazen, bazen bi çimdik yumurta sarısı ama sevmiyo.öğlen çorba.bi kase tarhanayı yiyo sarımsaklı soganlı, yoğrt crbası da sevdi.ikndi 1kase yoğrt özllkle manda yoğrdnu sevdi, meyve bi erik ve armut sevdi, yemek olarak karışık püre vermişimdir en son.yediklerimden vermiyoru. zaten emiyo hala.düşünnce bunlar yetr de artar bile bence.hergün fix kagvaltı ve yoğrt.diğerleri bazen aksıyo.balık yedirdim bide 1 kere :)) ay uzattıım, canım bebeişinin kilosunda saglksal bi sorunu yoksa enmeyide reddetmiyosa, zaman ver, sende sabırlı ol inşallah.illaki yicekler demi ama

kızlar yüksek lisans olmadı üzülüp üzülmemek arasındayım.olsaydıda bebişler çok zor olcaktı demi ama,der ve avururum kendimiii

kızlar alt dişlerin yanındaki dişimiz çıkmııışşş.ay patladgını falan hiç görmedim bilee.7.dişimiz oldu.ay çoj korkuyorum çürücek diyee

yemek yiyolar ya.dişlerde henüz fırçalanmıyo.düşünsene tatlı yemeye başladıgı.ınlardan korkuyorum işte ne bilimm
Canım nette bebek dişlerı temizlıgı tekniklerı var bır oku istersen. Gecenlerde drnk gelmiştm. Hayrlı olsun buarada bızde daha 1 bile yok

Cnm benim de iki aydır yarım saatte bir on dakikada bir kalkıyor ondan öncesinde gece sadece iki üç kere kalkıyordu.inşallah tekrar düzene girer.aslında dört tane dişi çıktı başka diş çıkaracak heralde.uykusuzluk bazen çok zorluyor beni.meme olmadan asla uyumuyor zaten.

Bugün kendim için sağlık ocağına gittim. Oğlumun dişlerinide söyledim hala yok diye. Kilosunu boyunu sordu. Demir eksikliğide sebep olabilir kan testi yaptır dedi ben demir ilacını hiç kullanmadım kabız yaptı diye ((

Demekki tek benim kızım değil gece çok kalkan.inşallah geçiçidir bebeklerimizin çok kalkması.canım benim kızım da senin oğlun gibi ona özel hazırladığım şeyleri yemiyor.çok zorlamıyorum ben de. sekiz aydan sonra bazı yasaklılar dışında herseyi verebiliyoruz galiba.hatta internette sekizbuçuk aydan sonra dolma,bulgur,makarna bile verebilirsiniz diyordu.oyüzden sizin ev yemeklerinizden verilmesinin bir sakıncası yoktur bence de.

Hangisini kullandırıyorlardı canım demir için sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…