- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Maşallah size bebekler bizi çok yoruyo ben kendi adıma eşim öyle çok bakmaz biraz oynatır falan ama oda yetmiyo gerçi tatilde gece hiç uyumadı kalktı eşim baktı yani oynattı falan ama geri kalan herşey benim üstümde uyutma gece kalkma falan bilmiyorum bakalım biz ne zaman düzene gircezuyurken emerken giriyorum bende. T ththt canım dediğin gibi kopamıyorum. bi whatsap bi kk zaten:) ay kızlar bu arada eşim pazar süprüzü yapmış ve bursadan beni almaya gelmiş.ayy çok sevindim.yol boyu da konuştuk.upuzun bi zamandan sonra muhabbet ettik resmen.aramız hep soguk,sıcaklaşır artıj umarım.inşallah hep böyle gideriz
İnş hemen ulaşır sana ailenin yanına falan gitseydin keşke hem hamilesin hem bebek var kucağında tek başına nası yapacaksınTelefon edemiyorum canım maalesef. Benim eşimde iş için sık sık farklı ülkelere gidiyor ama hiç böyle bi sorunumuz olmamıştı. Her şekilde ulaşırdı. Buraya ilk kez gitti. Bir de çok gelişmiş bi ülke değil. O yüzdendir inşallah. Artık onun bize ulaşmssını bekleyeceğiz.
Sabah annemleydim canım. Şimdi oğlumla gezmeye çıktık biraz hava almak için. Akşam yine annemlere giderim. Yalnız kalırsam düşünmekten kafayı yerimİnş hemen ulaşır sana ailenin yanına falan gitseydin keşke hem hamilesin hem bebek var kucağında tek başına nası yapacaksın
Ay çok sevindim canım bak ne güzel mutlu oldunKızlaaaaar eşimle konuşabildik. Facebook messenger falan yasaklı sitelermiş orada o yüzden girememiş. Telefonum yanımda diye tabletimi almamıştım yanıma. Facetine diye bi program var görüntülü konuşma için ordan defalarca aramış. Mail adresime mail atmış. Ama ben mailleri sürekli kontrol etmediğim için görmedim. Bana ulaşabilecek herkese mail atmış. Maili gören beni arıyor :) bildiğiniz seferberlik ilan edilmiş durumdadestekleriniz için çok teşekkür ederim sizede sabah moralim çok bozuktu. İyi ki varsınız canlarım :)
Sağol canım biliyor benim evhamlı olduğumu :) sabahtan beri bütün felaket senaryolarını yazmıştım Allah korusun :)Ay çok sevindim canım bak ne güzel mutlu oldunsenin merak edeceğini tahmin etmiş adam bir an önce ulaşmak istemiş
Iyi şimdi bikaçgün Ateşle uğraştık sürekli diş çıkarıyo evet bende pek yazmasam da genelde okuyorumTeşekkür ederim canımm :) bebişin nasıl? Bi bakıyorsun aralık anneleri 1 günde sayfalarca muhabbet ediyor bi bakıyorsun 2-3 gün kimse bişey yazmıyor. Ama kopamıyorum ben burdan sağolsunlar bütün arkadaşların çok faydası oluyor her konuda :)
canımmm benimmm gözün aydın valla bende çok sevindim..mail bile atmış eşin..face in yasaklı olabilecegi aklımın ucundan geçmezdi valla.tecrübe olsun da bari degişik biyere gittiginiz de mailleşin :)Sağol canım biliyor benim evhamlı olduğumu :) sabahtan beri bütün felaket senaryolarını yazmıştım Allah korusun :)
Ay maşallah bak düşünceliymiş eşin bu arada kal annende ne güzel 3 gün kafanı dinlersin annende bi güzel bakar sen ve bebişlere ohh mis kıskandım:)Kızlaaaaar eşimle konuşabildik. Facebook messenger falan yasaklı sitelermiş orada o yüzden girememiş. Telefonum yanımda diye tabletimi almamıştım yanıma. Facetine diye bi program var görüntülü konuşma için ordan defalarca aramış. Mail adresime mail atmış. Ama ben mailleri sürekli kontrol etmediğim için görmedim. Bana ulaşabilecek herkese mail atmış. Maili gören beni arıyor :) bildiğiniz seferberlik ilan edilmiş durumdadestekleriniz için çok teşekkür ederim sizede sabah moralim çok bozuktu. İyi ki varsınız canlarım :)
Valla benimde aklımdan bile geçmedi. İnternet varsa zaten messengerdan yazar diye düşündüm maili kontrol etmek hiç aklıma gelmedicanımmm benimmm gözün aydın valla bende çok sevindim..mail bile atmış eşin..face in yasaklı olabilecegi aklımın ucundan geçmezdi valla.tecrübe olsun da bari degişik biyere gittiginiz de mailleşin :)
Sağolsun düşüncelidir tabii ben o kadar pimpirikli ve evhamlı bi insanım ki 7 yıldır emek veriyorum bu adama beni merakta bırakma aklımı oynatacak gibi oluyorum diyeAy maşallah bak düşünceliymiş eşin bu arada kal annende ne güzel 3 gün kafanı dinlersin annende bi güzel bakar sen ve bebişlere ohh mis kıskandım:)
Onlar olmasa ne yapacz bilmiyorum oğlum bu gece uyutmadı biz dün uçakla döndük annemgil bugün arabayla dönecekler ve ben şuan sıkıştım bugün nasl gececek diye annem olsaydı hemen çağırmıştım yazık tatil bile yapamadı kadın bebek bakmaktan :)Valla benimde aklımdan bile geçmedi. İnternet varsa zaten messengerdan yazar diye düşündüm maili kontrol etmek hiç aklıma gelmedi
Sağolsun düşüncelidir tabii ben o kadar pimpirikli ve evhamlı bi insanım ki 7 yıldır emek veriyorum bu adama beni merakta bırakma aklımı oynatacak gibi oluyorum diyeaynen canım 2 gecedir annemdeyim ohhh ekmek elden su gölden hesabı :)) biz eşimle nette muhabbet ederken annemde oğluşu uyuttu sağolsun :)
bende 10 gndür annemdeydim ya, bebek kısmı diil de yemek ve temizlk kısmı olmadgndan süperdi.mutfakra ayaklarımı uzatarak oğluşumda kuxagımda anneme çay da versene be anne diyebilmenin keyfii bambaşka bişeymişOnlar olmasa ne yapacz bilmiyorum oğlum bu gece uyutmadı biz dün uçakla döndük annemgil bugün arabayla dönecekler ve ben şuan sıkıştım bugün nasl gececek diye annem olsaydı hemen çağırmıştım yazık tatil bile yapamadı kadın bebek bakmaktan :)
Valla aynen öyle benim oğlan çok çektiriyo bana annem diyoki bakıcıya çift maaşta versen senin oğluna kimse bakmaz çok fena diyo:) sen nasıl yaptın ankaraya alışabildin mi gurbetlik zordur yakında olsa sonuçta arası yok ama yinede zorbende 10 gndür annemdeydim ya, bebek kısmı diil de yemek ve temizlk kısmı olmadgndan süperdi.mutfakra ayaklarımı uzatarak oğluşumda kuxagımda anneme çay da versene be anne diyebilmenin keyfii bambaşka bişeymiş
Hahaha eşimin babaannesi diyor ki gelinine senin oğluna bir saniye bakmam ben diyor benim kızım içinde bak bu kıza bakarım diyo uslu bu diyorValla aynen öyle benim oğlan çok çektiriyo bana annem diyoki bakıcıya çift maaşta versen senin oğluna kimse bakmaz çok fena diyo:) sen nasıl yaptın ankaraya alışabildin mi gurbetlik zordur yakında olsa sonuçta arası yok ama yinede zor
Bilmiyorum canım ama yaptırmak pek mantıklı gelmedi bana..Kızlar bebeklerde grip aşısı oluyor mu acaba
Benim kide inanır mısın babasından bana gelmiyor alıyorum kucağıma babasına kucak açıyo ağlıyor ona gitcem diye babasından kucağından çağırıyorum gel diye babasına sarılıyor nasıl sinirim bozuldu sonrada eşime şaka yapıyorum ben azıcık şöyle uzanayım diyorumKizlaar oğlum bana resmen yapıştı kimseyi istemiyor bas bas bagiriyo.. 15 gundur annemdeyiz herkesle guluyo oynuyor ama hep gözü bende odadan çıkar çıkmaz ağlıyor.. Uzun sure ayrı kaldı babasından şimdi onu da yabancılar ihale bi tek bana kalır diye aklım cikiyor.. Çok Yoruldum ama ben yaa güya annemde dinlenirim diyorum
O zaman kızınıza talibiz Alabilirim oğluma:)Hahaha eşimin babaannesi diyor ki gelinine senin oğluna bir saniye bakmam ben diyor benim kızım içinde bak bu kıza bakarım diyo uslu bu diyor
Sende benim gibi olmuşsun canım ne hayallerle gitmiştim tatile hiç dinlenemeden geri döndüm:)bırakmıyolar artık ben önceden bırakıp kaçıyodum sütünüde bırakıyodum baya gezip kafa dağıtım dönüyodum bikaç saate şimdi bi dk bırakmıyo beni bikaç kez bıraktım trip attı yüzümüze bakmadı anlatıyolar artıkKizlaar oğlum bana resmen yapıştı kimseyi istemiyor bas bas bagiriyo.. 15 gundur annemdeyiz herkesle guluyo oynuyor ama hep gözü bende odadan çıkar çıkmaz ağlıyor.. Uzun sure ayrı kaldı babasından şimdi onu da yabancılar ihale bi tek bana kalır diye aklım cikiyor.. Çok Yoruldum ama ben yaa güya annemde dinlenirim diyorum