- 9 Eylül 2009
- 6.005
- 237
- 173
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sabah ölçüm yapmadım. öğlen ölçüm yapacağım. bu çubukları doktor yazabiliyor herhalde değil mi? bi ayda belirli bir sayısı var mı ki? yarın kontrolüm var yazdırmayı düşünüyorum. ayrıca doktor ne dicek bilmiyorum.
Ben de haftaya Perşembe günü endokrine gideceğim her gün neler yediğimi ve şekerimin kaç geldiğini yazıyorum onu da götüreceğim bakalım ne diyecek. Benim dengesiz gidiyo gibi geliyo bana ama hayırlısı bakalımaynen bende 2 gün ful ölçtüm ama şimdi bugün sadece öğlen yarında sadece akşam ölçücem öle devam edicem haftaya da kontrole gidicem bakalım şimdilik iyi gidiyorum
Ben de haftaya Perşembe günü endokrine gideceğim her gün neler yediğimi ve şekerimin kaç geldiğini yazıyorum onu da götüreceğim bakalım ne diyecek. Benim dengesiz gidiyo gibi geliyo bana ama hayırlısı bakalım
Kızlar Show TV'de Canan Karatay diyo ki gene şeker yüklemesi hamilelerin yaptırması cinayettir bebek için çok zararlıdır. Ee biz şeker yüklemesi yaptırmasaydık eğer nasıl bilecektik bizde gebelik şekeri olduğunu
canan karatay çok kafası çalıştığı için telefon dolandırıcılarına para yedirdi. bunamış.
ahahhahaaaa süpersinnn çok güldüm vallaaaa karatay hocaya kalsak aç gezicez zaten bi ara yumurta bile zararlı demişti :)
yok ya onu ne zaman dedi? gebeler günde 10 yumurta yesin dediğini duydum da yemeyin dediğini duymadım.
canan karatay çok kafası çalıştığı için telefon dolandırıcılarına para yedirdi. bunamış.
Mandalina yasak değil canımkızlar bize muz incir dut üzüm kavun karpuz yasak ok. mandalina yasak mı? nette aradım bulamadım. diyetisyenin kitapçığı da evde.
Hayır benim bir günü bir gününü tutmuyo onu diyorum bir gün açlığım 90 çıkıyo bi gün 102 ya da tokluğum bi gün 105 çıkıyo ertesi gün 140. Yediklerimin aynı olmasına rağmen neden böyle farklı çıkıyo onu anlamıyorumSENİN DENGESİZSE OHOOO BENİM Kİ NE? BEN DAHA SABAH AÇLIĞINI EN AZ 107 GÖRDÜM. 15 DK YA AÇLIK ÖLÇCEM YİNE BAKALIM HAYIRLISI.
Evet öyle diyo. Hamileler günde kaç tane isterlerse o kadar yumurta yiyebilir diyo. ben 1 yumurtayı zor yiyorum her günyok ya onu ne zaman dedi? gebeler günde 10 yumurta yesin dediğini duydum da yemeyin dediğini duymadım.
Evet öyle diyo. Hamileler günde kaç tane isterlerse o kadar yumurta yiyebilir diyo. ben 1 yumurtayı zor yiyorum her gün
Günaydın anneler. Bu konu açıldı ama pek kimse gelmiyor sanki
Benim bugünkü açlık şekerim 87 çıktı yarım saat sonra tokluğumu ölçücem bakalım o ne gelecek.
Sizlerin nasıl gidiyo diyetler, şekerler?
Neden uyamıyorsun canım. Dikkat et ama gene de fazla diyetin dışına çıkmamaya çalış bencegünaydın canım ben akşam ölçücem sadece yazarım :) güzel açlık sonucun diyet dersen pek uyamıyorum açıkçası ama çikolata vs yemiyorum