• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 aralık anneleri şeker yüklemesi yüksek çıkanlar

şeker ölçüm cihazı kullanıyorum.

• Ankete Katılan
    16
hanimlar merhaba. ben de gecen hafta 75 gr lik yukleme yaptirdim bugun doktora gosterdim bir deger yuksek ve diyabet teshisi koydu. sali gunu de diyetisyen randevum var. sekerimi olcmemi soyledi ama 1. tokluk ve 2. tokluk seklinde bu ne demek bilen var mi

CANIM SABAH ÖĞLE AKŞAM

SABAH AÇ 1 SAAT SONRA TOK
ÖĞLE AÇ 1 SAAT SONRA TOK
AKŞAM AÇ 1 SAAT SONRA TOK ŞEKERİNİ ÖLÇMENİ İSTEMİŞ SANIRIM. SANA ŞEKER ÖLÇME ALETİ YAZDI MI?

CANIM SABAH ÖĞLE AKŞAM

SABAH AÇ 1 SAAT SONRA TOK
ÖĞLE AÇ 1 SAAT SONRA TOK
AKŞAM AÇ 1 SAAT SONRA TOK ŞEKERİNİ ÖLÇMENİ İSTEMİŞ SANIRIM. SANA ŞEKER ÖLÇME ALETİ YAZDI MI?

YADA 1 SAAT VE 2 SAAT SONRAKİ DEĞERLERİNİ İSTEMİŞ. SENİ YANLIL YÖNLENDİRMEYEYİM BENCE DOKTORUNA SOR.

aquacheck diye bir alet yazmis canim. 1. saat tokluk ve 2. saat tokluk dedi. ben ilk lokmayi aldiktan 1 saat ve 2 saat sonra mi demek oluyor bu
CANIM BENİM DE ŞEKER ÖLÇÜM CİHAZIM VAR. BEN YEMEĞE BAŞLAMADAN AÇLIK ÖLÇÜYORUM, YEMEKTEN 1 SAAT SONRA TOKLUK. BENİM DOKTORUM BU ŞEKİLDE İSTEDİ.

hanimlar merhaba. ben de gecen hafta 75 gr lik yukleme yaptirdim bugun doktora gosterdim bir deger yuksek ve diyabet teshisi koydu. sali gunu de diyetisyen randevum var. sekerimi olcmemi soyledi ama 1. tokluk ve 2. tokluk seklinde bu ne demek bilen var mi
geçmiş olsun öncelikle. ben de ölçüyorum şekerimi her gün. öncelikle sabah aç karna ölçmen gerek. 1 tokluk ve 2. tokluk dediği 1.saat ve 2.saat olabilir bence. ama bi ara sor istersen doktoruna

CANIM BENİM DE ŞEKER ÖLÇÜM CİHAZIM VAR. BEN YEMEĞE BAŞLAMADAN AÇLIK ÖLÇÜYORUM, YEMEKTEN 1 SAAT SONRA TOKLUK. BENİM DOKTORUM BU ŞEKİLDE İSTEDİ.
Benim de doktorum bu şekilde istedi.Ama sadece sabahları bakıyorum ben diğer öğünlerde bakmıyorum. bakmam gerekir miydi bilmiorum. neyse yarın gideceğim zaten sorarım

Günaydın bayanlar. Sabah açlık şekerim 90 geldi. bi saat sonra da tokluğuma bakacağım iyi bir şey gelir inşallah. Sizlerin nasıl gidiyor?

günaydınnn..
benim ölçüm cihazım yok. kahvaltımı yazayım
sabah7 de yaptım.
1 dilim tb ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
domates
1 bardak süt.

Tokluğum 123 geldi şimdi baktım. Nasıl sizce kızlar? Yarın doktor ne diyecek bakalım

Tokluğum 123 geldi şimdi baktım. Nasıl sizce kızlar? Yarın doktor ne diyecek bakalım
NORMAL DEĞERLERDE CANIM. BENİM BUGÜN 2.GÜNÜM. AÇLIĞIM 142 TOKLUĞUM 232.
HALA ÇOK YÜKSEK :(
DÜZENE GİRSİN DİYE BEKLİYORUM. SENİN KAÇINCI GÜNÜNDÜ

ÖĞLEN

1 TABAK BARBUNYA
YARIM KASE ÇORBA
4 DİLİM DOMATES
4 DİLİM SALATALIK
1 TABAK YOĞURT
1,5 DİLİM T.BUĞDAY EKMEĞİ

ÖĞLEN AÇLIK: 95
TOKLUK: 134

SABAHLARI DA BU ÖLÇÜDE ÇIKSA RAHAT Bİ NEFES ALACAĞIM.

sabah7 de kahvaltı yaptım.
1 dilim tb ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
domates
1 bardak süt

10.30 ara öğün 6 fındık-2 ceviz-6 badem-1 bardak süt

12,15 öğle yemeği
1 kase mercimek çorbası
yemekte döner vardı etini aldım sadece
zeytinyağlı yeşil fasulye
salata
2 kaşık yoğurt
yemek üzerine 40 dakika yürüyüş

14.00 1 ayran ve minnacık bir elma

16.00 2 erik yarım şeftali

19.00 tarhana çorbası yeşil mercimek yemeği salata ayran düşünüyorum.

22.00 gibi de yarım saat yürüyüş hedefim.

merhaba hanımlar bugün açlık tokluk şekerine bakıldı bana da 77- 147 çıktı pazartesi 100ml şeker yüklemesi yapılacak ona göre diyet ya da insülin dedi doktorum :KK12:

NORMAL DEĞERLERDE CANIM. BENİM BUGÜN 2.GÜNÜM. AÇLIĞIM 142 TOKLUĞUM 232.
HALA ÇOK YÜKSEK :KK43:
DÜZENE GİRSİN DİYE BEKLİYORUM. SENİN KAÇINCI GÜNÜNDÜ
Benim yarın 1 hafta olacak tam. Bugün diyetisyene gittim kontrole değerlerimi beğendi diyete devam dedi. 10 gün sonra flan da endokrine gideceğim. Senin de inşallah normal değerlere döner canım

ÖĞLEN

1 TABAK BARBUNYA
YARIM KASE ÇORBA
4 DİLİM DOMATES
4 DİLİM SALATALIK
1 TABAK YOĞURT
1,5 DİLİM T.BUĞDAY EKMEĞİ

ÖĞLEN AÇLIK: 95
TOKLUK: 134

SABAHLARI DA BU ÖLÇÜDE ÇIKSA RAHAT Bİ NEFES ALACAĞIM.
Güzel çıkmış canım şekerin. Böyle devam eder inşallah.

slm kızlar.26 haftalık gebeyim.cuma gübü 5o lik şeker yuklemesi sonucum açlık 78,yüklemeden sonra 158 çıktı.salı günü 75 lik yükleme yapılacak tekrar.52 kilo ile başladım hamileliğe,şu an 60 kiloyum.bebeğim de 850 gr. ikinci yüklemede kesin tanı konuyormuş,inşallah çıkmaz diye dua ediyorum.çıkarsa da insülüne bari gerek kalmasa diyorum.diyete katlanırım,sonuçta bebeğim daha önemli tabi ki.allah hepimize şifa versin,sağlıklı ve de hayırlı doğumlar olsun inşallah...

slm kızlar.26 haftalık gebeyim.cuma gübü 5o lik şeker yuklemesi sonucum açlık 78,yüklemeden sonra 158 çıktı.salı günü 75 lik yükleme yapılacak tekrar.52 kilo ile başladım hamileliğe,şu an 60 kiloyum.bebeğim de 850 gr. ikinci yüklemede kesin tanı konuyormuş,inşallah çıkmaz diye dua ediyorum.çıkarsa da insülüne bari gerek kalmasa diyorum.diyete katlanırım,sonuçta bebeğim daha önemli tabi ki.allah hepimize şifa versin,sağlıklı ve de hayırlı doğumlar olsun inşallah...
İnşallah yüksek çıkmaz canım. Ama çıkarsa da telaşlanma diyetle düzene giriyor büyük ölçüde. Sonuçtan haberdar et bizi

günaydın nasıl gidiyor arkadaşlar diyet..
ben diyetisyenin verdiği listeye uymuyorum. bana haftada 3 yumurtayı geçme dedi misal, ben 7-8 tane yiyorum:) kendi bildiğimi okuyorum. zaten öncesinde de pilav makarna börek tatlı kızartma vs yemiyordum, ekmeğim de tam buğdaydı. öğünlerim diyet gibiydi. sadece meyveyi günde 10-15 porsiyon yiyordum, şimdi 2 porsiyona düştü. o 2 porsiyon da 1 elma ve 1 şeftali. benim derdim muz kavun karpuz üzüm türü meyve imiş galiba.
haftada 2 kilo alırken, diyetisyene gidip meyveyi 2 porsiyona indireli 13 günde hiç almadım.

Günaydın herkese. Bugün tetanos aşımın 2. dozunu oldum geldim. Sabah erkenden sağlık ocağına gidince kahvaltımın saati ertelendi biraz o yüzden de açlık şekerim95 çıktı genelde 90 civarı olurdu. Biraz önce de kahvaltımı yaptım bakalım tokluğum kaç gelecek. Hayırlısı

Günaydın herkese. Bugün tetanos aşımın 2. dozunu oldum geldim. Sabah erkenden sağlık ocağına gidince kahvaltımın saati ertelendi biraz o yüzden de açlık şekerim95 çıktı genelde 90 civarı olurdu. Biraz önce de kahvaltımı yaptım bakalım tokluğum kaç gelecek. Hayırlısı

aç kalınca yükseliyor mu canım şeker?

Back