• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 aralık anneleri şeker yüklemesi yüksek çıkanlar

şeker ölçüm cihazı kullanıyorum.

• Ankete Katılan
    16
aç kalınca yükseliyor mu canım şeker?
Kahvaltı zamanım 1,5 saat geçti o yüzden dengesizleşiyor ya yükseliyor ya düşüyor en azından bende öyle oluyor. Düzenli saatinde yersem bir sorun yok ama

benimde hafta içi daha düzenli ama haftasonu kahvaltım ara öğünüm şaşıyor. ve haftasonu kahvaltım gecikince halsiz oluyorum gözüm kararıyor. kesin şeker oynuyor. bana cihaz vermediler bilemiyorum ne haldeyim.

kızlar ben geçende de yazmıştım 75 gr yüklemede tokluk 2. saat yüksek çıktı sadece. doktor şeker ölçüm aletiyle tokluk 1. ve 2. saati ölçmemi istedi. ben 3 gündür ölçüyorum daha diyetisyene gitmediğim için yediklerime dikkat de etmiyorum hep düşük çıkıyor. bu testlerin güvenirliği nedir bilen var mı

kızlar ben geçende de yazmıştım 75 gr yüklemede tokluk 2. saat yüksek çıktı sadece. doktor şeker ölçüm aletiyle tokluk 1. ve 2. saati ölçmemi istedi. ben 3 gündür ölçüyorum daha diyetisyene gitmediğim için yediklerime dikkat de etmiyorum hep düşük çıkıyor. bu testlerin güvenirliği nedir bilen var mı
Kaç çıkıyor mesela canım? Tabiki de güvenilir aletler diyabet hastaları da kullanıyor sonuçta.

Günaydın herkese. Bugünkü açlık şekerim 96. KAhvaltım da şöyleydi:
60 gr peynir, 2 ince dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin, 1 yumurta, domates ve salatalık.

ben dünkünü yazayım

sabah 7:30 2kk peynir
1 bardak süt
1 yumruta
1 diilm tb ekmek
domates-salatalık

ara öğün 10:00 fındık ceviz badem ve 1 bardak süt

öğlen 12:00
mantar çorbası
4 köfte
salata
1 dilim tb ekmek
ayran

40 dakika tempolu yürüyüş

ara öğün 14:00 1elma

ara öğün 16:00 1 salatalık

akşam 19:30 balık -salata 1 tb ekmek

gece 12:00 1 bardak süt

tokluk şekerim sabah 140 geldi. bi dengesiz şekerim o_O

Selam kızlar,
Maalesef benim de yüksek çıktı şekerim. 50.lik yükleme 156 ydi. 100luk de yaptırdım. Açlık 89, 1. Saat 185, 2. Saat 212, 3. Saat 191 çıktı. Yani sadece açlık normal sonra gittikçe yükselmiş. Daha sonuçları doktorumla konuşamadık. Yarın kontrol um. Endokrin uzmanına yönlendirecek ve diyetisyen.

Selam kızlar,
Maalesef benim de yüksek çıktı şekerim. 50.lik yükleme 156 ydi. 100luk de yaptırdım. Açlık 89, 1. Saat 185, 2. Saat 212, 3. Saat 191 çıktı. Yani sadece açlık normal sonra gittikçe yükselmiş. Daha sonuçları doktorumla konuşamadık. Yarın kontrol um. Endokrin uzmanına yönlendirecek ve diyetisyen.
Evet canım yüksek çıkmış biraz değerler. Muhtemelen diyetisyen sana bir diyet verecek ve şeker ölçme aletiyle açlık tokluk değerlerine bakmanı not almanı isteyecek. İnşallah düzelir geçmiş olsun

Evet canım yüksek çıkmış biraz değerler. Muhtemelen diyetisyen sana bir diyet verecek ve şeker ölçme aletiyle açlık tokluk değerlerine bakmanı not almanı isteyecek. İnşallah düzelir geçmiş olsun
Sağol canım, öyle gözümde buyuyor kii. Keşke bana yediklerine dikkat et dese sadece ben de etsem:) şimdi böyle kurallar, diyet listeleri, ölçümler vs. içimi daraltıyor vallahi:(

kızlar ben hiç uyamıyorum hergün bişey getiriyorlar işyerime dayanamıyorum götürüyorum 75 gr 178 çıkmıştı

Sağol canım, öyle gözümde buyuyor kii. Keşke bana yediklerine dikkat et dese sadece ben de etsem:) şimdi böyle kurallar, diyet listeleri, ölçümler vs. içimi daraltıyor vallahi:KK43:
Benim de öyle ama bebeklerimiz için yapmak zorundayız canım. yapacak bir şey yok

hımm anladım canım ben yemek bittikten snraki süreyi baz alarak ölçtüm 102 çıktı
Canım yemeğin ilk lokmasını ağzına attıktan itibaren başlıyor o 1 saat. ondan sonra ölçüceksin yani. ilk lokmayı saat 8de ağzına attıysan ölçümünü saat 9da yapacaksın yani

slm kızlar bugün ikinci yüklemem yapıldı ve sonuçlar çok güzel.sorun yok dedi doktor.inşallah sizin de değerleriniz git gide normale döner ve sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi...

günaydın kızlar;

3 gündür gribim, bir yandan şeker bir yandan hastalık..
şekerim iyice düzensizleşti. açlık şekerimi hala düşüremedim. sabah 107 çıktı tokluk 166. cuma kontrolüm var. doktor ne dicek bilmiyorum ama insülin fikrine kendimi hazırlıyorum. hiç bir şey yemiyorum diyebilirim.(zararlı)
meyve yiyince yükseldiği için onu bile çıkardım. normal günlük öğünlerimle bile dengesiz. bakalım hayırlısı..

Back