- 9 Eylül 2009
- 6.005
- 237
- 173
- 38
Kahvaltı zamanım 1,5 saat geçti o yüzden dengesizleşiyor ya yükseliyor ya düşüyor en azından bende öyle oluyor. Düzenli saatinde yersem bir sorun yok amaaç kalınca yükseliyor mu canım şeker?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvaltı zamanım 1,5 saat geçti o yüzden dengesizleşiyor ya yükseliyor ya düşüyor en azından bende öyle oluyor. Düzenli saatinde yersem bir sorun yok amaaç kalınca yükseliyor mu canım şeker?
Kaç çıkıyor mesela canım? Tabiki de güvenilir aletler diyabet hastaları da kullanıyor sonuçta.kızlar ben geçende de yazmıştım 75 gr yüklemede tokluk 2. saat yüksek çıktı sadece. doktor şeker ölçüm aletiyle tokluk 1. ve 2. saati ölçmemi istedi. ben 3 gündür ölçüyorum daha diyetisyene gitmediğim için yediklerime dikkat de etmiyorum hep düşük çıkıyor. bu testlerin güvenirliği nedir bilen var mı
Evet canım yüksek çıkmış biraz değerler. Muhtemelen diyetisyen sana bir diyet verecek ve şeker ölçme aletiyle açlık tokluk değerlerine bakmanı not almanı isteyecek. İnşallah düzelir geçmiş olsunSelam kızlar,
Maalesef benim de yüksek çıktı şekerim. 50.lik yükleme 156 ydi. 100luk de yaptırdım. Açlık 89, 1. Saat 185, 2. Saat 212, 3. Saat 191 çıktı. Yani sadece açlık normal sonra gittikçe yükselmiş. Daha sonuçları doktorumla konuşamadık. Yarın kontrol um. Endokrin uzmanına yönlendirecek ve diyetisyen.
Sağol canım, öyle gözümde buyuyor kii. Keşke bana yediklerine dikkat et dese sadece ben de etsem:) şimdi böyle kurallar, diyet listeleri, ölçümler vs. içimi daraltıyor vallahiEvet canım yüksek çıkmış biraz değerler. Muhtemelen diyetisyen sana bir diyet verecek ve şeker ölçme aletiyle açlık tokluk değerlerine bakmanı not almanı isteyecek. İnşallah düzelir geçmiş olsun
Evet ancak yemek bittikten sonraki 1 saat değil dikkat...yemeğin ilk lokmasını aldıktan 1 saat sonra olacak.sizde tokuluk.u yemekten 1 saat sonra ölçüyorsunuz dimi
Evet ancak yemek bittikten sonraki 1 saat değil dikkat...yemeğin ilk lokmasını aldıktan 1 saat sonra olacak.
Benim de öyle ama bebeklerimiz için yapmak zorundayız canım. yapacak bir şey yokSağol canım, öyle gözümde buyuyor kii. Keşke bana yediklerine dikkat et dese sadece ben de etsem:) şimdi böyle kurallar, diyet listeleri, ölçümler vs. içimi daraltıyor vallahi
Evet canım 1 saat sonrasizde tokuluk.u yemekten 1 saat sonra ölçüyorsunuz dimi
Canım yemeğin ilk lokmasını ağzına attıktan itibaren başlıyor o 1 saat. ondan sonra ölçüceksin yani. ilk lokmayı saat 8de ağzına attıysan ölçümünü saat 9da yapacaksın yanihımm anladım canım ben yemek bittikten snraki süreyi baz alarak ölçtüm 102 çıktı
Canım yemeğin ilk lokmasını ağzına attıktan itibaren başlıyor o 1 saat. ondan sonra ölçüceksin yani. ilk lokmayı saat 8de ağzına attıysan ölçümünü saat 9da yapacaksın yani