canım benim yüklemeler şöyle idi:
açlık 80
50lik yükleme 154.
açlık 84
100lük 1.saat 186
2.saat 140 küsür
3.saat 102
diyetisyene git dedi. cihaz vermedi dr.
diyetisyen bana farklı bir şey demedi. işte googleda gebelik şekeri yazınca herkesin edinebileceği bir liste.
bana dedi ki haftada 3 kez yumurta. (ben gebeyim her gün yerim diyetisyeni iplemedim)
günde 1 süt 1 ayran 1 yoğurt. fazlası yok dedi ( sabah süt gece süt öğlen ayran akşam yoğurt yiyorum. benim dişlerim felaket kanıyor kalsiyum açığım var)
meyve günde iki porsiyon. birisi öğleden önceki ara öğünde, diğeri öğleden sonraki ara öğünde. yanında illaki 1 su bardağı ayran ya da yoğurtla. (meyveye uyuyorum ama yanında ayran yoğurt yok. )
ceviz badem yediğim gün kahvaltıda zeytin yasak. ( her sabah mutlaka 5 fındık 5 badem 2 ceviz yiyorum. 5 de zeytin)
her öğlen yemekten sonra yarım saat ve her akşam yemekten sonra 40 dakika yürüyeceksin dedi. ben çalışıyorum. 2,5 yaşında oğlum var ilgilenmem gereken. akşam yemeğinden 1-2 sonra zaten uyuyor çocuk. tüm gün beni göremeyen çocuğu bırakıp nasıl yürümeye gideyim hocam dedim. ağaçtan mı topladın o çocuğu babası baksın 1 saat dedi.
akşam yürüyemiyrum ama her öğlen 40 dakika tempolu yürüyorum.
velhasılı kadının verdiği listeyi attım gitti. beni mahveden kavun karpuz üzüm dut ve haftada 2-3 dondurma idi. zaten pilav makarna börek vs yemiyordum.
ağustos ayında 4 kilo almışken, eylülü -1 ile kapatıyorum hayırlısıyla. ama şekerim ne halde bilmiyorum cihazım yok. 10 gün sonra kontrole gel demişti dr, 13 gün oldu gidemedim, işlerim çok yoğun. haftaya salı gidicem inşallah. kontrolde şu şekilde olacakmış. yanıma kahvaltımı alıp hastaneye aç gidip kan vericekmişim. sonra kahvaltımı edip 1 saat sonra kan verecekmişim.