Canım benim de çok dengesiz bu aralar bir gün 105 çıktı tokluğum ertesi gün 140 nasıl bu kadar değişebiliyor anlamadım. İnşallah insüline gerek kalmaz. Hiçbir şey yemezsen ama daha da dengesizleşiyor haberin olsun. Sen gene diyetini yap. İnşallah normal değerlere çekebiliriz şu şekerlerigünaydın kızlar;
3 gündür gribim, bir yandan şeker bir yandan hastalık..
şekerim iyice düzensizleşti. açlık şekerimi hala düşüremedim. sabah 107 çıktı tokluk 166. cuma kontrolüm var. doktor ne dicek bilmiyorum ama insülin fikrine kendimi hazırlıyorum. hiç bir şey yemiyorum diyebilirim.(zararlı)
meyve yiyince yükseldiği için onu bile çıkardım. normal günlük öğünlerimle bile dengesiz. bakalım hayırlısı..
günaydın kızlar;
şekerim iyice düzensizleşti. açlık şekerimi hala düşüremedim. sabah 107 çıktı tokluk 166. cuma kontrolüm var. doktor ne dicek bilmiyorum ama insülin fikrine kendimi hazırlıyorum. hiç bir şey yemiyorum diyebilirim.(zararlı)
meyve yiyince yükseldiği için onu bile çıkardım. normal günlük öğünlerimle bile dengesiz. bakalım hayırlısı..
Günaydın kızlar. Benim iki gündür açlık şekerim yüksek geliyor çok moralim bozuk şu an( dün 96 gelmişti bugün 102 geldi. Tokluk değerlerim normal çıkıyor ama sabahki açlık yükselmeye başladı bu da beni endişelendiriyor. Haftaya Perşembe günü endokrinden randevum var bakalım ne diyecek doktor. Allah hepimize şifa versin inşallah
Sana da verselermiş aslında iyi olurmuş şeker ölçüm cihazı. En azından çıktı mı düştü mü anlaşılırdı. Ona göre de bir beslenme programı verilirdi. Ben de elma armut yemekten elma armut oldum yani. Canım sütlü tatlı istiyor benim de bazen ama maalesef. Allah sağlığımızı eski haline getirsin de inşallah yeriz gene. Ben internette araştırdım biraz gebelik şekeri yüksekse neler olurmuş diye Allah korusun kontrol altına alınamazsa erken doğum riski varmış bu çok korkutuyor benikızlar inşallah düzelir değerleriniz,.. siz ne güzel ölçüyorsunuz ne alemdesiniz biliyorsunuz. bana cihaz da vermediler sadece 1. saatim yüksek diye. meyveye karpuza hasret kaldım, rüyalarıma giriyor kavun karpuz. vücuduma şeker girmediği için halsizim , mecalim yok. keyifsizim depresyondayım((((((((
arkadaşım 35 haftalık gebe. onun 100lükte 1.ve 2. saati yüksek çıkmıştı. ona da cihaz verildi.2aydır ölçümleri güzel. haftada 1 kez sütlü tatlı yeme hakkı bile varbenim sütlü tatlıda falan gözüm yok. bir dilim karpuz istiyorum sadece. ama değerlerim ne alemde bilemediğim için yiyemiyorum (
şimdi tokluğuma baktım 145 çıktı. 140 sınırını aştık maalesef
günaydın kızlar;
Canım benim de çok dengesiz bu aralar bir gün 105 çıktı tokluğum ertesi gün 140 nasıl bu kadar değişebiliyor anlamadım. İnşallah insüline gerek kalmaz. Hiçbir şey yemezsen ama daha da dengesizleşiyor haberin olsun. Sen gene diyetini yap. İnşallah normal değerlere çekebiliriz şu şekerleri
yürüyüş falan yapıyormusun merak ettim.
DİYETİMİ YAPIYORUM. BEN MEYVEYİ YADA İÇİNDE ŞEKER OLAN BİLİMUM HERŞEYİ KESTİM. SABAH ÖĞLE AKŞAM YAPICAM ARTIK. ÇÜNKÜ ŞEKERİM DENGESİZ. BİDE BUNU DENİCEM. DÜN SABAH KAHVALTISINDAN SONRA BİŞEY YEMEDİM. ÖĞLEN AÇLIĞIM 81.
GRİBİM YAPAMIYORUM. BIRAK YÜRÜYÜŞÜ GEREKMEDİKÇE YERİMDEN KALKMIYOURM. GRİBİMDE ÇOK FENA
merhaba hanımlar. ben de 50 lik test yaptırdım üst sınır 170 benim 177 çıktı. doktor diyetisyenle konuş dedi gittim ağır bi diyet verdi uyamıyorum ben zaten tatlı hiç yemem. diyette meyve az ve yerken mutlaka yoğurt ve cevizle yemek gerekiyomuş şekeri yükseltmemesi için. özellikle ekmek olayına dayanamıyorum hiç sevmiyorum tam buğday ekmeği falan aç geziyorum sizce şekerim vahim durumda mı yani gerekli mi böyle bi diyet???
yok üst sınır 170 yazıyo herkeste aynı değil bi de bana tekrar ölçüm yaptır da demedi doktorum bir ay sonra sadece açlığa bakarız dedi. ciddi olsa hergün ölçtür falan demezmiydi burdakilere genelde öyle demişlerbenim 50likte 154 çıktı ve diyet verildi. 50likte üst sınır 140 . 170 değil. bu durumda seninki sınırı çok geçmiş.
http://www.tupbebek.com/makaleler/h...ikte-sekerli-su-testi-glikoz-yukleme-testleri
yok üst sınır 170 yazıyo herkeste aynı değil bi de bana tekrar ölçüm yaptır da demedi doktorum bir ay sonra sadece açlığa bakarız dedi. ciddi olsa hergün ölçtür falan demezmiydi burdakilere genelde öyle demişler
Benim test sonucumda aralık 120-170 yazıyo hiçbişey anlamadım tekrar yükleme de yapmıcakmış bir ay sonra kontrole gelince aç gelirsin sade kan verirsin dedi ne yapsam acaba50 gr şeker için sınır 140 canım. bu kişiden kişiye değişmez. bana da diyet verildi ama hergün ölçtür denmedi. 10 gün sonra tekrar yükleme yapılacak dedi. sen kendi dr ne diyorsa ona uy bence.
kızlar benim 50 lik yüksek çıkmıştı 100 lük yapıldı onun değerleri açlık 87, 1. saat 166, 2.saat 144, 3. saat 92 çıktı doktor normal dedi. sizce nasıl ?
Valla canım ben de hiç şekerli bir şey yemiyorum günde 1 tane elma ya da armut yiyorum sadece onun dışında şekerli tek bir şey koymuyorum ağzıma. Benim sabahları yüksek çıkıyor. Mesela Öğlen tokluğum 110 geldi. Bilemiyorum ne etkiliyor sabah hayırlısı bakalımcanım benimde değerim açlık 83 tokluk 109 çıktı açıkçası diyet uygulamıyorum ama çikolata vs kesinlikle iki gündür yemiyorum şimdilik normal bakalım böle gider ben bi tane bile şekerli bişi yesem fırlıyor o yüzden 2 ay sıkcam artık dişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?