-
- Konu Sahibi xsxeker pembe
ne zamandır istiyosun canım inşallah büyümüştür bebişin de hemencecik geliverir :)Yumurta geliştirici ve büyütücü ilaç tatlım yumurtlama yardimci tahliller iyi çıktı ama doktora dedim sabrim kalmadı oda ozaman hizlandiralim dedi yarın bakılacak büyümüş mu die
ne zamandır istiyosun canım inşallah büyümüştür bebişin de hemencecik geliverir :)
Kızlar bugün gittik eşimle 1 tane büyümüş ama çatliycak kadar değil dedi cumartesi tekrar gel bakalım ona göre müdahale ederiz çatlama için solda tek yumurtam var inşallah tutar pek ümitli değilim ama
Hayirlisi olsun canım nasip ten öte yol
yok. Hepimiz OL emrini bekliyoruz
Kizlar yaa.adetim pazar olmasi gerekiyodu hala gelmedi.sali test yaptim tek cizgi cikti.internetten biraz arastirdim progestan adet geciktirebiliyormus. Yaa kafam cok karisik
Olsa idrarda cikardi heralde ya.biraz daha bekliyim diyorum kan icin. Dr verdi. İlk once klomen kullandim.yumurtalarim buyuyup catlayinca adetimin 16.gunu progestana basladim.bebek olursa yerlessin tutunsun diye yardimci oluyormus.bazi hamileler dusuk riskine karsida kullaniyor. Ama adeti geciktiriyormus sanirim.benimde ondan gecikti galibaKan testi yaptir canım en garantisi güzel haberlerini bekliyoruz neden progestan kullanıyorsun
Ayfer88 Bence direk BetaHCG yaptır ben o idrar testlerine hiç güvenmiyorum.Belkide güzel haber gelir :)[/QUOTE
Canim biraz daha bekliyim diyorum ya. ilac geciktirmis olabilir
ben varım canım çooook sevindim RABBİM sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin tebriklerrrrrrrr darısı başımızaaaaaaaaaaaaaa:))Burada daha kimsecikler kalmamış
Çok şükür çift çizgiyi gördüümm
Tebrikler cnm darısı isteyen herkesin başına :) Bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle... Artık Eylül hamilelerine terfi edersin :)Çok şükür çift çizgiyi gördüümm