- 3 Ağustos 2013
- 60
- 21
-
- Konu Sahibi xsxeker pembe
Allah tamamına erdirsin canım.Genç anne olmak çok güzel birşey.Ben oğlumu kucağıma aldığımda 23 yaşındaydım.İlk sene her doktora götürdüğümde annesi nerde annesi gelsin diyorlardı.Nasıl sinir oluyordum.Bu sene bile oğlumun okulunda arkadaşları beni ablası sandılar çok güldük oğlumla.Şimdi ikinci bir bebişim daha olsun istiyorum.Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin.Herkes şaşırıyor çok erken diyorlar bende cevap olarak hayat yaşamak için çok kısa diyorum gülüyorlar :) benim bebeklere çocuklara düşkünlüğüm ve becerim çoktur eşimde aynı şekilde oyüzden erken olsun dedik
Çok teşekür ederim canım eminimki erken anne olmak dahada kefli bi durum Allah isteyen herkese nasip etsinAllah tamamına erdirsin canım.Genç anne olmak çok güzel birşey.Ben oğlumu kucağıma aldığımda 23 yaşındaydım.İlk sene her doktora götürdüğümde annesi nerde annesi gelsin diyorlardı.Nasıl sinir oluyordum.Bu sene bile oğlumun okulunda arkadaşları beni ablası sandılar çok güldük oğlumla.Şimdi ikinci bir bebişim daha olsun istiyorum.Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin.