- 3 Ağustos 2013
- 60
- 21
-
- Konu Sahibi xsxeker pembe
Teşekkür ederim canım inşallah haberler güzel olur hadi bakalım hayırlısıAaaaçok sevindim şekerim bende bugün gittim doktora 14mm di perşembe günü yumurtam şimdi 16mm olmuş p.tesi büyle giderse çatlatcaz dedi bakalım
Kesecik oluşmuştur inşallah.Randevu dönüşü haberlerini bekliyoruz. :)İnşallah güzel haberlerle sonuçlanır canım bende bugün doktor randevum var bakalım nasılmış
Teşekkür ederim canım inşallah haberler güzel olur hadi bakalım hayırlısı
Oluşmasını umut ediorum çünkü 3 gün önce evde idrar testi yaptım koyu çizgi gördüm 2 aydırda adet olmuorum kist var çok küçük demişti doktor 20 gün önceKesecik oluşmuştur inşallah.Randevu dönüşü haberlerini bekliyoruz. :)
Oluşmasını umut ediorum çünkü 3 gün önce evde idrar testi yaptım koyu çizgi gördüm 2 aydırda adet olmuorum kist var çok küçük demişti doktor 20 gün önce
Bu hafta çatlatma haftası anlaşılan :)))
Çok teşekkür ederim canım inşallah ben öncelikle sağlıktan yanayım ama çoğunluk hep erkek olucak diyorlar_Hayat İrem Eylül geliyor sanki içime doğdu :) Ne diyelim tebrikler Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah GÜZEL HABERLER GELMEYE BAŞLADI HADİ BAKALIM GRUP :)