2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

Benim de sekiz haftalikti ablam hemen kaldi onun da dokuz haftalık ti kalbi durdu hadi inşallah sende oylesindir ama dinlenseydin biraz ben alto ay ara verdim. Yaptim oda beş haftalik düştü
canm zaten kçüktü ara vermek sitemedm olacağı varsa oluyor ztn.. ablanın belirtileri nelerdi hatırlıo msn pekiii. kaç gün beklemiş ben sabırsızlanıorm artk yarn 40 olck

bu arada ben 2 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı ama diğer yönde çıktı olması gerekn yerin tam tersinde :) anlamadım bende ama 2 3 gün daha bklicem

canm zaten kçüktü ara vermek sitemedm olacağı varsa oluyor ztn.. ablanın belirtileri nelerdi hatırlıo msn pekiii. kaç gün beklemiş ben sabırsızlanıorm artk yarn 40 olck
Hemen cikti ablam da tansiyon düşüklüğü vardi rahatsizlandi tedavi olacaktı ama korunmadigi için test istemiş orada cikmisti

Kizlaaarrr.
size ne demistim pozitif dusunun pozitif olsun.
ben bu ay cok umitliydim veeeeee
HAMILEYIMMM :) bugun kan testi yaptirdim. Daha cok yeni ama 5gun sonra gel keseyi gorelim dedi doktor.
rabbim tum olmayanlara versin ins.
ama beni taniyanlar hatirlar belki. Bu ay cikmadan iyi haberleri alicam demistim rabbime sukurr :))

Aaa çok sevindim Rabbim bize de nasip etsin kan da mi cikti kacinci gününde anlat sana Rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Çok sevindim canım bende sizi merak ediyordum kimse yok ortalıkta :) sağlıkla kucağına al inşallah canım :)

Canimm hayirli ugurlu olsun saglikla mutlulukla kavusun insallah
Tebrik ederim

Aaaaa
Aaaaa kardeleniimm hayırlı olsunn cook sevindimmm. Allah sağlıkla kucağına versin. Arkadaşım hatırlar misin bilmem de ben seni ariyordum forumda :) buraya girmek sindi aklıma geldi cook.sevindim. bu arada bende hamileyiimm:) yakın.tarihlerde anne olcaz desene:) nasılsın neler hissediyorsun. Belirtiler nasil hcg.nasil.cikti kuzum

Kızlaaar en iyi siz bilirsiniz test yapmaya korkuyorum dördüncü ayımız ve ilk defa bu kadar ümitlendim.
Adetle ilgili tüm belirtilerim vardı. 24ü hastalanacağım. Ama dün 22snde akşam küçük koyu kahve yapışkan bir sıvı geldi hala devamı yok. Ve ağrılarım da yok o geldiğinden beri. Hiç olmamıştı böyle bir şey.

Tebrik ederim hayırlı olsun. Darısı hayırlısıyla, sağlıkla bizlere inş

İnşallah hamilesindir canim

kızlar merhaba
temmuz ayı 29-30-31 ve ağustos 1 de regl oldum.regl bittikten sonra düzenli olarak ilişkide bulunduk.20 ağustos ta gebelik şüphesi ile hastaneye gittim fakat 6 aydırda heray kist ağrısı çektiğim için o olabilinmi diyede düşündüm fakat bu ağrılar çok farklıydı kasıkta rahim bölümünde ağrı oyulma gibi,belde ağrı ve şişkinliğim vardı.doktor ultrasonda baktı fakat yumurtalıklarım normal boyutundaydı ultrasonda birşey göremeyince kanda gebelik testi için randevu verdi 21 ağustosta test yapıldı dün sonuçlarını aldım fakat BETA-HCG hormonum <0.1 çıktı yani gebe değilim.regl günüme 4 gün var.internette araştırmalarıma göre bazı kadınların regl döneminde veya geçikmesinde bu hormonun birden artarak testte çıktığı söyleniyor.ağrılarım hala devam etmekte.yani hamileliğim varsa bile ancak 15 günlük olabilir ve testlerde çıkmama olasılığı varmı? başına gelenler varsa beni aydınlatabilir mi?

Yok gibi canim psikolojik de olabiliyor bu regl bekle gelmezsse yaptir test bir daha idrar da cikmayip kanda çikan ,kanda cikmayip idrar da çikan var yani vücut nazil hissetirirse

Yok gibi canim psikolojik de olabiliyor bu regl bekle gelmezsse yaptir test bir daha idrar da cikmayip kanda çikan ,kanda cikmayip idrar da çikan var yani vücut nazil hissetirirse
2 öncesinde de idrar testi yaptırdım negatif çıktı. fakat hamileysem bile dediğim gibi yani daha 15 günlük bile olmayabilir çok küçük olabilir ve kanda çıkar yada çıkmaz hiçbir fikrim yok

Kizlaaar yardim edinnn
Son adet tarihim 12 temmuz henüz kirmizilari gormedim idrar testi yaptim bugün ondan da bisy anlamadm şunu bana yorumlayabilirmisiniz düşünmekten ölücem artikk dosyayi yukleyemiyorum.. negatif cizgi belirdi ve üzerinde yatay bir cizgi var + isaretine dönüştü. Bu arada test kaset bebe time

Yok gibi canim psikolojik de olabiliyor bu regl bekle gelmezsse yaptir test bir daha idrar da cikmayip kanda çikan ,kanda cikmayip idrar da çikan var yani vücut nazil hissetirirs
Yüklemeye calis resmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…