2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

Kimyasal gebelik nazil oluo arkadaslar
Kimyasal gebelik döllenen yumurtanın saglikli ve tam gelişerek rahime ulasamamasi hayirli düşük diye adlandilir çünkü RABBİMoyle mükemmel bir şey yaratmis ki sagliksiz olan yumurta bir hafta ongun sonra kanama ile atiliyor iste bu tabi testler pozitif gözüküyor arkadasim

didem17st: 36539302 .!.:
Ayni sorun bendede var canim. Herkes ama herkes etrafimda hamile kaliyor. Allahim affetsin kiskandigimdan degil vallahi ama uzuldugumden agliyor sinirleniyorum. Bende dusunmucem takmicam olmazsa olmaz diyorum ama adet gunu yaklasinca acabalar basliyor. Carsamba gunu de benim adet olmam lazim. Gecen hafta sancik vardi gogus uclarim agriyordu bu hafta tik yok. Sonra adet olucagim gun gene basliyor sancilarim. Eskiden 4 gun oncesinden hissederdim simdi artik emin olamiyorum. Hic agri magri yok goguslerde tik yok. Galiba psikolojikmen vicudumda degisti. Rabbim gonlumuze gore hayirlisini versin. Insallah hayirli haberlerini aliriz bu ay. Ben bu ay tarcin corek otu bal karisimini denicem bakim ise yaricakmi bende..
Canim nbr adet gunun yarin dimi ne durumdasin? Bende de bi hafta öncesi belirti olurdu artık olmuo kurtajdan sonra bi gun once yada olmadan o gün kasiklarim ağrıyor o kadar. Kendimizi dinleye dinleye herseyi kafamiza takiyoruz herseyi hamilelik belirtisi diyoruz hayırlısı bakalım bna yaz merak ettim

:):)Benim yarin bakalim ne olacak ama ben 26 temmuz da kimyasal gebelik geçirdim 40gun uzayabilirmis

Rabbim hayırlısını versin herkese içinde bizlerede. dün eşimin sonuçlarını aldık :/ sanırım biraz ğraştıracak bizi. bana tam açıklama yapmadı ama neofortil diye bi ilaç kullanmasını tavsiye etmiş. bende adet olmayı bekliyorum. sonuçlara rağmen bi umut var içimde :KK43: :KK43: :KK43:

Rabbim hayırlısını versin herkese içinde bizlerede. dün eşimin sonuçlarını aldık :/ sanırım biraz ğraştıracak bizi. bana tam açıklama yapmadı ama neofortil diye bi ilaç kullanmasını tavsiye etmiş. bende adet olmayı bekliyorum. sonuçlara rağmen bi umut var içimde :KK43: :KK43: :KK43:
Yani negatif mi sonuç canim neden erken yaptirdin

Mrh kizlar
Bekarken hic dikkat etmedim adetten once kasiklarim agriyormuydu die. Ama evlendikten sonra adetime 10gun kala kasiklarim agriyor goguslerimde agri var ve cok karnim acikiyor bu 3.deneme ayim. Suan batima 8gun var yine ayni durumlari yasiyorum bundan dolayida hamilelikmi adet belirtisimi anlayamiyorum. Heray ayni heyecani hissediyoruma ama sonuc yine husran test bile yapmak istemiyorum ama beklemekte cok sikici :KK43:

X