2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

merhaba arkadaşlar yaklaşık iki yıldır sessizce buradaki yorumları okuyorum yeni üye oldum fakat hep dualarımdasınız rabbim bütün evlat arzusu içinde olan kullarına sağlıklı hayırlı evlatlatlar nasip eylesin.bende üç yıldır hamile olmayı bekliyorum geçtiğimiz kasım ayı hamile olduğumu öğrendim ancak kimyasal gebelikmiş düşükle neticelendi unutmayalım ki buda bir imtihan rabbim sabredip kazananlardan eylesin hepimizi mübarek cuma saati yazıyorum hepinizi çok iyi anlıyorum

Bence var bunda bir isaret.. ya cok gerdin kendini tarihin oynadi (tercih etmedigimiz sebep) ya daaa bebiiisss :KK66:
Allah hepimize hayirlisiyla hayirli zamanlarda versin bebisleri.. saglikli sihhatli bebisler ve anneler olalim da...

Biz de.hastaneye de verdik kani o aksam sonuclanacak bakalim.. yani hep olmaz gibi dusunuyordum cok kaptirmamak icin.. ama aile hekimi oyle gibi falan dedi heyecanlandirdi bizi.. bakalim sonumuz ne olacak.. hayirlisi olsun insallah... :rolleyes:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirlisiysa tutar insallah canim benim. Hemen haberdar et bizleri de :)

merhaba arkadaşlar yaklaşık iki yıldır sessizce buradaki yorumları okuyorum yeni üye oldum fakat hep dualarımdasınız rabbim bütün evlat arzusu içinde olan kullarına sağlıklı hayırlı evlatlatlar nasip eylesin.bende üç yıldır hamile olmayı bekliyorum geçtiğimiz kasım ayı hamile olduğumu öğrendim ancak kimyasal gebelikmiş düşükle neticelendi unutmayalım ki buda bir imtihan rabbim sabredip kazananlardan eylesin hepimizi mübarek cuma saati yazıyorum hepinizi çok iyi anlıyorum

Amin canim ins.
Bende dualarimda hep; bu bi sinavsa ins sinavi gecmisimdir hayirli bir evlat ver diyorum. Ins bu ay olucak. Cok umitliyim.
Rabbim izin verirse eger bu ay bizi sevincli bi haber bekliyooo :))

Canim. Benimde boyle cikti ve kanda negatifti ikisininde ayni koyulukta olmasi gerekiyormus...hani cok kaptirma diye soyluyorum

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

canım sen haklı çıktın dün akşam adet oldum.malesef.dr gittim bugün.adetin 4.günü klomene başlıyorum artık.daha önce klomenle hamile kaldım ama boş keseden kürtaj oldum.4 ay oldu doğal deneyelim dedik bi kaç ay ama olmadı.inşalaah gene olur.

inşaAllah hepimiz bu ay güzel haberler alırız bende bu ay ovulasyon testi ve pre seed kullanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun siz ne kadardır bekliyorsunuz?

Kızlar adetim baya koyu renkli siyah gibi soğan kürü mü temizledi acaba

Amin canim ins.
Bende dualarimda hep; bu bi sinavsa ins sinavi gecmisimdir hayirli bir evlat ver diyorum. Ins bu ay olucak. Cok umitliyim.

siz ne kadardır bekliyorsunuz canım ilkmi olacak inşllh

Amin canim ins.

soğan küründen sonra normal beklediğin günündemi oldun canım miktarı azmı

Kizlaaar sonuc 1 nedir sonuc 2 nedir anlamadim ama negatif anladigim kadariyla.. kismet, hayirlisi.. ne yapalim :KK43:

Eklentiler

• $1407495963436.jpg
    $1407495963436.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 47
Adet olmama 6gün var geçen ay kesin gibi hisettim birgün erken adet olmuştum belirtiler bu ay yokk yine olmadı galiba ümitsizim ilişkiyide bıraktım zaten 24günde adet oldum erken yumyrtluyorum die düşünüorum artık olmuştur herald kızlar tez zamanda gelsin bebişler çünkü iş yerindede sıkıntılar varrr pfffffff bunaldım

negatif canım :KK50: 0,30 çıkmış sonucun bende dün aldım sonucumu 0,34 tü negatif :KK14: maalesef

Kismet diyelim ne yapalim.. eylul topiginse görüşürüz artik.. gerci daha vakit var sayilir ama kismet..

Adet olmama 6gün var geçen ay kesin gibi hisettim birgün erken adet olmuştum belirtiler bu ay yokk yine olmadı galiba ümitsizim ilişkiyide bıraktım zaten 24günde adet oldum erken yumyrtluyorum die düşünüorum artık olmuştur herald kızlar tez zamanda gelsin bebişler çünkü iş yerindede sıkıntılar varrr pfffffff bunaldım

Canim hic oyle dusunme... ne zaman nasip olacagi belli mi olur... hatirli zamanda gelsin annesini de hic uzmesin :)

Amin canim ins.

siz ne kadardır bekliyorsunuz canım ilkmi olacak inşllh

Evet benim ilk. 3aydir deniyoruz biz.
Daha az diceksin ama insan nedenini bilmedigi icin uzuluyo. Esimde bnde doktora gittik baktirdik. Problem yok dedi doktor. Sogan kuru yaptim. Bu ay incir kuru de yapiyrm. Havuc suyu da iciyrm. Bu ay olucak inaniyrm :)) insallah

Kizlaaar sonuc 1 nedir sonuc 2 nedir anlamadim ama negatif anladigim kadariyla.. kismet, hayirlisi.. ne yapalim :KK43:

Sagdaki normal degerler kriterine gore negatif gibi anladim canim ben.

Evet benim ilk. 3aydir deniyoruz biz.
Daha az diceksin ama insan nedenini bilmedigi icin uzuluyo. Esimde bnde doktora gittik baktirdik. Problem yok dedi doktor. Sogan kuru yaptim. Bu ay incir kuru de yapiyrm. Havuc suyu da iciyrm. Bu ay olucak inaniyrm :)) insallah

canım havuç suyunu sıkıp içiyorsun dimi kaynatıp değil . bide tutunması için içiliyor sanırım bende bu ay başlıcam nasip olursa

X