- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Kızlar bu kasık ağrısı Nasıl bişey benim hic agrimaz o yüzden bilmiyorum ama şimdi böyle bir sizlama var bu o mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızzzlaar şimdi ben diyorum ki gebelik gebelik bu topikte baska bisey konusmuyorz günlerimiz yaklastıkca hic cıkmıyoruz burdan sürekli bebek düsünüyoruz gün icinde neler yaptgmzı nelerle ugrastgmzı yani biz agustoscuların birde muhabbet topigi olsada kafa dagtsak he ne dersiniz kızçeler ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim batıma 7 gün kaldı işte suan hic bi test yapmadım bendeki durumlar da belim cok agrıyor kasıklarmda ara ara sızı oluyor idrar rengim su tüketmedgm halde koyu bazen bas dönmem oluyor pskoljkte olablr aslında emin deglm umarım bu topikte gebe olmayan kalmaz sende durumlar nedir
Hep hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin derim cnm.. kendini üzme nolur bi bakmissin önümüzdeki ay olmuşsun..
Tatlım kendini üzmek yok tamam mı önümüzdeki ayı bekle canım ve kurlerden birini dene gerçekten motive ediyor umutsuzlugu az
altıyor güzelim kısmet canım
Kızlar akşam ki menüyü sayiyim size pizza :-D valla ben tembelim ama işte yoruldum napıyım siz naptiniz
Ayyy canim bnmde 3 agustos dun hesap yaptim 27.gunde olmusum adet ole olursa yarın olabilirim adet ya cumartesi ya pazar olcam iste bugun kasiklarim agrimya basladi sende durum ne? Ben olcam adet bnce ya
Ben esimi ikna edersem aksam özelde kan vercem merakım yüznden yermde duramıyorm
ceycey benim de çok feci test yaptırasım var özel bi yerde eşime söylesem gidelim hemen diycek ama ben bi kez böyle acele ettiğimde sonuç pozitifti ama kimyasalmış bitti gitti şimdi de korkudan zor tutuyorum kendimi :2:
Ben esimi ikna edersem aksam özelde kan vercem merakım yüznden yermde duramıyorm
Allah'ımmmm bana zamanından önce test yapmama gücü verr amiiin :))
Kızlar buraya kötü bişe yazmak istemem ama bugün kan testi yaptırdım meraktan tabi duramadim. Iki gün geçti. Negatif maalesef. Çok Üzgünüm.
Umarım sizler pozitifleri görürsünüz.
evet canım hamilelerin köpürüyormuş :))