2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

Bugün kendi kendime dedim ki ben hamileysem ve bu göğüs acısı tüm hamilelik boyunca sürerse napicam benn.. soruma senden cvp bulacakmisim cnm sağolasın :)

Inşallah olmazsın cnm benim göğüsler fena acıyor bu ay bende de tutmadı sanırım pooooff

Olacagim sanirimgoguslerilkkez sisti ce aciyor hafif hafif siiyor demeliyim sanirim....olmadi.yine olsun eylul guzeldir severim.kendisini azicik.dogum gunum mevcutta icinde

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bu arada bende eylül doğumluyum cnm belki de doğum günümüzde bir sürpriz yaşarız

Kizlar hadisohbet sayfamizi acalim....

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Ayyy ben de hep oyle diyorum valla.. bi yandan da olsa ya keske diyorum 😍

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kırmızıları gören arkadaslar üzülmeyin vakti saati yazılı ne zaman gelir bilemeyiz ki rabbim daha fazla aratmadan mucizenizi getirsin ins adet oluyorum galiba diyen hanımlar unutmayın adet sancısı gibi agrı cekmekte gebelik belirtisi daha haala umut var demektir benim gibi gün sayan arkadaslar hakkımızda hayırlısı olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen vakti gelmeden sen kendini yirtsan da olmaz sabırla beklemeliyiz umudu yitirmeden.ceycey canım sen haftasonu erkenden niye kalktin kocani işe mi gonderdin kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…