- 15 Mart 2013
- 512
- 108
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Ceycey yapacak mısın bugün test yoksa dayanacak mısın :) ooff inşallah hamileyizdirr
Kızlar bu kasık ağrısı Nasıl bişey benim hic agrimaz o yüzden bilmiyorum ama şimdi böyle bir sizlama var bu o mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım benim sen gitmedin mi teste
Süper olur kendinizden bahsedin ev hanimi misiz calisiyonuz mu mesela demi
Kızlar sat 13 temmuz 20 snde temizlendim 24/25 ve 28 de ilişki oldu bat 8 agustos adetime 8 gün varken kan testi yaptırsam bugün belli olur mu icimdeki sesi susturamıyırum sanki tuttuu bu ay
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba seninle sat aynı ne durumdasın şuan merak ettim umarım içinde ki ses doğru söylüyordur
Hamileysekmi kopuruyormus
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Canım benim batıma 7 gün kaldı işte suan hic bi test yapmadım bendeki durumlar da belim cok agrıyor kasıklarmda ara ara sızı oluyor idrar rengim su tüketmedgm halde koyu bazen bas dönmem oluyor pskoljkte olablr aslında emin deglm umarım bu topikte gebe olmayan kalmaz sende durumlar nedir
Yerim seniiiinnnn varsayimlari curutusunu
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
canim ben onu gecen ay denedim kopurmedi negicede hamile pldugumu ovrendim ama kisa surdu kimyasalmisevet canım hamilelerin köpürüyormuş :))
Kiz benim de bira gibi kopurdu bi hafta var bata acaba hamismiyim :-D is yerinde zor şartlarda deney yaptım.