- 10 Haziran 2014
- 605
- 212
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
ceycey benim de çok feci test yaptırasım var özel bi yerde eşime söylesem gidelim hemen diycek ama ben bi kez böyle acele ettiğimde sonuç pozitifti ama kimyasalmış bitti gitti şimdi de korkudan zor tutuyorum kendimi :2:
Ya aslinda hic biseyede inanmamaya basladim herkeste farklilik gosterio belirtiler be burda okuya okuya aaa o var bu var kesin hamileyim diyorum bütün belirtiler hep oluyo her ay sanki adetle cok benzio diyolarya ole galiba ayirt edemiyorum ne bilim herseyi hamilelige yoruyorum kafayi yedimsinirlensem bile hamilemiyim diyorum:) senin bat ne zamandı bu arada
Inanmayin kizlar asitle bulustugu icin oluyor...ben regli olmaya yuz tutmus vaziyetteyim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
benim de arada sancı giriyo kasıklarıma belim de baya ağrıyo kesin ben de olucam ama midem bulanıyo bi de çok bu niye ki adet belirtisi mi acaba bulantı da
Ben hic ovulasyon testi yapmadim bu ayda oylemi denesem bu arada biraz once adet oldumBen sozz verdim kendime zaten tutcam kendimi çünkü ovulasyon testiyle denedim azönce 2.çizgi nerdeyse yok gibi beklentım sıfır an itibariyle2 güne de kalmaz adet olurum zaten
Sanirim.ben adet oluyorummmm eylule terfi ediyorum
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Kızlar aksam yemeginde ne yedysem istfra ettim afedersnz ve suan hardal renginde akıntım basladı kask agrısyla beraber acaba adetime 1 hafta var adetin habercisimi bu akıntı cünkü benm sadece yumrtlama döneminde bir kac günlük bi akıntım oluyor baska yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla ceycey ne yalan söyliyim bana sen hamileymişsin gibi geliyor.. yani nedense öyle hissediyorum :what:
Bismillahirrahmanirrahim
Bu topik uğur getirsin inş 11 agustos dogum günüm mutlu haberler ile sevindirsin rabbim
20 yasındayım 5 aylık evliyim hamiş olmak istiyorum şuan adetliym diğer batım 8 agustos ins bakalım
İdrar testi yapsam yarın silik te olsa bişeyler cıkarmı acaba
Gel gel guzelim eylule gelll bende kirmizi kart gorme samasindayimda eylul sans getirsin bebegim uzulme ne olur vakti zamani degilmis
Sıkıldım yawüzüldüm işte öf bişey olsun ve hemen hamile olalım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah olmazsın cnmbenim göğüsler fena acıyor bu ay bende de tutmadı sanırım pooooff