- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
ben zaten ihtimal bile vermedim. sebebi nedir die araştırayım size sorayım dedim. daha önce hamilelik belirtisi diyen vardı ama bnde imkansız bu olay. ama demek ki hepimizde varmış. sadece ben ovulasyon testi için bardağa yapınca farkettim hepsi bu.
hamile kalmayı çok isteyenler bazen kendine bahaneler arıyor ya; bu da onlardan biri sanırım.
tamamen yanlış varsayımlar kızlar. bunu ispat etmiş oldukk :))
kasık ağrısı da hamilelik belirtisi değil bunu da geçen ay ispat ettim. :))
Kızlar bi stede okudum kadın diyor ki kola kapagı kadar koydım köprmedi az daha döktüm köpırdü az daha döktüm tastı :)) camasır suyunun oranıylada alakalı olabilir en dogrusu kan testi bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen ya burda okudukça ay bu belırti var bende hamileyim bu belirti yok değilim modunda yaşıyorum bikaç aydır nisanda kimyasal gebelik yaşadım o ay hiçbişey anlamamıştım bu ay iyice çıldırdım herşeye bi anlam vermeye çalışıyorumbat 3 ağustos benim ama geçse de sabredicem kararlıyım 10 gün geçmeden test filan yapmıycam benim çok düzenli değil çünkü streseten de gecikebilir bu ay hüsrana ugramak istemiyorum sonra
Hadi ver kız rahatla :-D kimseye deme ama bide negatifse soruyorlar daha da gıcık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah'ımmmm bana zamanından önce test yapmama gücü verr amiiin :))
Kiz benim de bira gibi kopurdu bi hafta var bata acaba hamismiyim :-D is yerinde zor şartlarda deney yaptım.
Canım inşallah gebesindir.ovu testinde ne zaman gördün benim 7 gün var ovu testi gosterir mi acep
O zaman ben 2-3 gun kala yapiyim canım boşa harcamiyim testleri saol kuzum ;-)
Ama daha varmış 2-3 gün kala demedin mi canım ayniyiz benimde 1 hafta var