-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Ben de 28 / 29 gunde adet goruyordum 2 gun gecmisti malesef dun gece adet oldum :\ insallah sen olmassin .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
İyi gecelerrr.. artık ağustos a girdik hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberleri ard arda alalım :)
Ben de 28 / 29 gunde adet goruyordum 2 gun gecmisti malesef dun gece adet oldum :\ insallah sen olmassin .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Ya aslinda hic biseyede inanmamaya basladim herkeste farklilik gosterio belirtiler be burda okuya okuya aaa o var bu var kesin hamileyim diyorum bütün belirtiler hep oluyo her ay sanki adetle cok benzio diyolarya ole galiba ayirt edemiyorum ne bilim herseyi hamilelige yoruyorum kafayi yedimsinirlensem bile hamilemiyim diyorum:) senin bat ne zamandı bu arada
Selam kızlar 1 hafta var adetime dun yemek koyarken bir başım döndü tabanları zor bıraktım tezgaha biraz tansiyonum düştü bu acaba belirti midir yaa dün ac ta kalmadim ondan düştü desem.umut ekmegimiz iste :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de 5i :) hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız aynı gün :))
Selam kızlar 1 hafta var adetime dun yemek koyarken bir başım döndü tabanları zor bıraktım tezgaha biraz tansiyonum düştü bu acaba belirti midir yaa dün ac ta kalmadim ondan düştü desem.umut ekmegimiz iste :-D
Aynı seyi yazmak icin geldim bende canım acaip bas döndü aksam bide gece akıntım basladı yumurtlama dönemindeki gibi bir akıntı uykumda cok kötü kabuslar gördüm bana sesler geliyordu karnındakini yasatmycaz diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bekle tatlım sabır göster zor ama kendini oyala inşallah hamissindir ;-)
Tatlım bu kadar çabuk çıkar mı bilemedim ki ama o kadar kopurmesi ilginç :-D bnde demiycem
Ya aslinda hic biseyede inanmamaya basladim herkeste farklilik gosterio belirtiler be burda okuya okuya aaa o var bu var kesin hamileyim diyorum bütün belirtiler hep oluyo her ay sanki adetle cok benzio diyolarya ole galiba ayirt edemiyorum ne bilim herseyi hamilelige yoruyorum kafayi yedimsinirlensem bile hamilemiyim diyorum:) senin bat ne zamandı bu arada
Ceycey de incir kürü yapıyor canım rica edelim bi denesin :-D