- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
aynen canım artık kimseye sohbet etmeye bile gitmiyorum hep aynı sorular offf sanki isteyince hemen oluyo
Kizlar batim 3 ağustos yani bu pazar bi belirti değişik bişey hisseden varmiiii
Canim bnce cok erken test yapmissin ya bellide olmaz bnce umitsiz olma.bn iki gunde bi yapamadim o gunlerde ya o yüzden umutsuzum bnde bakalm.o gunde doğum gunum bakalım nolcakkelebek benim de batım aynı gün geçen ay adetten sonrasını ovulasyon testi ile geçirdim 2 günde 1 de denedik dün akşam ve bu sabah evde test yaptım negatifzaten mide bulantısı dışında vücudmda bi değişiklik yok hiç, umutsuzum yani yine olmadı galiba
ya kızılar bat den 4-5 gün önce yapılan test güvenilirmi deneyen var mı aranızdaa?
Canim bnce cok erken test yapmissin ya bellide olmaz bnce umitsiz olma.bn iki gunde bi yapamadim o gunlerde ya o yüzden umutsuzum bnde bakalm.o gunde doğum gunum bakalım nolcak
Cok stresliyim ya nolcak nolcak die bekliyorum
Ahaha tatlım bnde şimdi gördüm seni napiyosun belirtiler ne alemde kaynana gitti mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buyuklerin yanindayken olur boyle seyler takma kafana..cocuklar oyle buyuyo merak etme evine gecince eski duzenine donersin. Cocugunda bugunlerini unutur...
ay inşallah en güzel doğumgünü hediyesi olur sana .burda okuyorum genelde belirti var herkeste benim hiçbişeyim yok bi de test negatif olunca çok üzüldüm aglıyorum sürekli bat den oncde test yapıp çift çizgi gören var mı kii
Bu 1 haftadr hep 1 kisi fazla gibi hareket ediyorz tüm ailece hemde farkında olmadan . Kp fitre vermis hepimiz adına 6 tane vermesi gerek 7 kişi verdim o an farkında olmadan dedi kv hemen var bundada bi celiski diye imalı imalı bize baktı ne kadar o an sinir olsamda hosuma gitti sonra esim ikidebir karnımla konsyo sonra napıyorm ben ya sacmaladım yine diyo vs vs hayırlısı bakalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzum bendede birti yok neden uzuyorsun kendini kuzum,bat tan once test yapma bekle 3gun daha sik.disini
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
ben psikolojimi bozdum bu konuyla aklımı başka seye veremiyorum bi türlü ne yediğim içtiğimden bişey anlıyorum ne gezip tozduğumdan
geçen ay adetimde normalden kısa sürdü sonra 2 gün kahverengimsi az bi akıntım oldu kimyam bozulmaya basladı artık iyice
Ayy canım yaa inşallah bu yüzdendir. Bu kadar erken olmaz belirti diyolar ama işte bekliyoruz napalım sen kan vermeyi mi düşündün canım bence erken ya verme daha şöyle 3 gün kala ver
Aa 7 kisilik vermisler demek var bir hayir diyelim olsun insallah....bende hic bir belirti yok ama olsun sikilmayin
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Ha bel ve sırt ağrım da var. Nolur bişey diyin.