- 8 Temmuz 2014
- 2.958
- 1.541
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Kızlar herkese hayırlı bayramlar.
Sizlere danışmak istediğim bi konu var lütfen bi el atın
Bugün test yaptım 2. Çizgi resimde gözüktüğü gibi. Eşime daha söylemedim. Kimseye söylemedim. Boşuna ümitlenmek ümitlendirmek istemiyorum.
Bugün 33. Günüm adetimin üstünden 2 gün geçti.
Yine umutsuzca yaptım testi 5 sn içinde çizgi belirdi. Şuan hiç bişey hissedemiyorum sadece ağlıyorum.
Nolur yardım edin. Eki Görüntüle 1204034
cnm nasılsın nasıl gidiyo hamişlik dilerim ağustos ayında bol bol hamişlerimiz olur hayırlısı olsun....Bismillahirrahmanirrahim...
bu ay bütün arkadaşları hamile görmek istiyorum. Uçarı kaçarı yok herkes hamiş olacak. Sağlıkla sıhhatle kucağına alacak.
Öncelikle pozitif oluyoruz bayanlar. Olumsuzlukları aklımızdan atıyoruz. Şunu biliyoruz ki bebeğimiz olacak. RABBİM YARDIMCımız olacak. Yaradanımdan asla ümidinizi kaybetmeyin. Her daim mutlu olun kafanızdan bebek fikrini atın ama iki gunde bir çalışın hatta yumurtlama gunu hergun çalışın.
Umarım bu ay diğer topiklerden daha çok hamiş olur grubumuzda.
hepinize kucak dolusu sevgiler...
Bugün test yaptım 2. Çizgi resimde gözüktüğü gibi. Eşime daha söylemedim. Kimseye söylemedim. Boşuna ümitlenmek ümitlendirmek istemiyorum.
Yine umutsuzca yaptım testi 5 sn içinde çizgi belirdi. Şuan hiç bişey hissedemiyorum sadece ağlıyorum.
Tebrikler hamilesiniz :) adetinizin 2 gün geçtigi bunun kanıtı adetiniz 1 hafta geçtiginde daha cok belirginlesecektir ama bunu beklemeden gidip kan testi verin özelde beklemeden 2 saat icinde ssonıcunuda alırsınız :) bence bu durumu esiniz haricinde kimseyle paylasmayın sonucta sevinenler dısında kıskanıp nazar edeceklerde olacaktır bebeginiz size sıkı sıkı tutunup kalp atıslarını duydugunuz ana kadar esinizden baska kimseyle paylasmayın derim ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ha bu arada idrarinda hamilelik hormonundan (hcg) olmasa o cizgi hic cikmaz. Sadece daha yeni hamilelik oldugu icin hcg degerin dusuktur. Ondan silik cikiyo. 1 hafta sonra yapta gor sen o cizgiyi:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/
Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım adet olucakmış gibi sancım var normal mi peki
Selam canim. Hayirlisi olsun. Hamilesinnnn :)))) bende kan testi verrr hemenn
İnşallah olur canım, ben işte dün bir test yaptım ilk önce ikici çizgiyi göremedim 2 saat sonra cizgi silik bir şekilde belirmişti sen ne dersin acaba hcg olmasa 2 saat sonrada cıkarmı çizgi resmi dün koymuştum diğer sayfaya
Evet gordum canim. Olumlu biseyler yazan vardi ama bence bir test daha yapin derim ben. Sonradan olumluya donecek olsaydi testte oyle yazardi. Ins vardir daha gorunmuyodur. Ama o testi yenile derim ben.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
artık kendimi kandırmicam....bu iş ne hormon ne kan ne ilişki işi...allah bana vermicek bu çocuğu bıraktım artık...
Aaa o nasil kelime kendine gel lutfen tovbe et Allaha isyana giriyor...gelecek.kuzun sadece sirasini bekliyor...benimki de kardelenin ki de cey ceyinkide hatta digerlerininde Allah seni hayirli bi evlat ile mujdelesin
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Slm hatunlar tesi tkrar ettim.negatif ama hala gunum var gecikmedim.nasilsa....ayrica goguslerim.kocaman oldu esim ve kizkardesime gosterdim 😌 dayanamadim.normalmi buyumusmu dedim ikiside evet deiler....cunku benim goguslerim küçücük suan da bildiginiz memelendim gibi...yumrtlamadan hemen sonra oldu...akintim.yogun cok az kldi 5 gun kadar...dilerim hamileyidir luuuutttffeeeeeeeeennnnnnn dua edin kuzular
Aaa o nasil kelime kendine gel lutfen tovbe et Allaha isyana giriyor...gelecek.kuzun sadece sirasini bekliyor...benimki de kardelenin ki de cey ceyinkide hatta digerlerininde Allah seni hayirli bi evlat ile mujdelesin
Kızlar adetime 11 gün var.Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanarak çalıştık :):):) bu sabah kalktığımda acaip bel kasık ağrım batmalarım vardı göğüslerim de şiş ve ucu acıyor.Bunlar yine adet öncesi belirtiler midir yoksa hamişlik olabilir miiiii