Takı marketlerde var diye biliyorum canım. Iki tane gelin çiçeğim oldu 😊Eki Görüntüle 1145626
Eki Görüntüle 1145627
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saçım kahverengi, güzel olur bence detakı market mi, ben hiç görmedim, sen nereden aldın çok güzelmiş, pembe özellikle çok şirin
saçım kahverengi, güzel olur bence detakı market mi, ben hiç görmedim, sen nereden aldın çok güzelmiş, pembe özellikle çok şirin
kahverengi saça da güzel olur bu model 😊 model güzelmiş cidden 😊 takı market Kırıkkale'de var ama eminim o tarz yerler vardır Ankara'da da. Belki Sincan'da da vardır 😊
Sen nerede oturuyorsun canım takı satan yerlerde oluyor genelde o tarz şeyler. Ve çokta uygun oluyor 😊
ben etimesgutta istasyon caddesi tarafında oturuyorum. bu tarafta yok da kızılayı dolaşacağım. aradan çıksın alayım da kafam rahat etsin
evet senin durum karışık olmuş, ben en iyisi gelinlik diktirdiğim yere de gidip sorayım haftaya kızılaya gidip dolaşacagım. çok güzel düğün fotoğraflarımız olur inşallah
Canım bence gelinlikçine de sor çiçek ve duvağı vermesi gerekiyor
gelinlikçim duvakları ve çiçek buketi için tül veriyor buket yok, belki bildikleri yer vardır sorayım bari, tavsiyelr için sağol
Evimizi kuruyoruzzzzz.
Ben de aldim bellonadan haliyla perdeyi almadim dahaKızlar mobilyaları naptınız ben hepsini İstikbalden aldım halı be perdeler hariç. Beyaz eşyaların hepsinide Arçelikten aldım :)
Kızlar mobilyaları naptınız ben hepsini İstikbalden aldım halı be perdeler hariç. Beyaz eşyaların hepsinide Arçelikten aldım :)
Kızlar mobilyaları naptınız ben hepsini İstikbalden aldım halı be perdeler hariç. Beyaz eşyaların hepsinide Arçelikten aldım :)
Ben de aldim bellonadan haliyla perdeyi almadim daha
aynen öyle bende hepsini istikbalden beyazlarımı ve küçük ev aletlerimide arçelikten aldım. sadece mutfak için masam kaldı onada bakınıyorum hala istediğim tarz bulamadım
teşekkürler,peki gelin çiçeğini aldın mı, ben bulamadım, nedime tacları bilekliği falan da alacagım nerede varki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?