2014 agustos gelinleride buradaa

saçım kahverengi, güzel olur bence de takı market mi, ben hiç görmedim, sen nereden aldın çok güzelmiş, pembe özellikle çok şirin

Canım benim durum biraz karışık 😊 gelinliği bi yerde ilk başta beğendim kaporasını verdim o pembe çiçeği aldım ama sonra o gelinliği hiiiç mi hiç beğenmedim 😊 gittim kaporamı aldım gelinliği başka yerden aldım pembe çiçeği çok beğendiğim için iade etmedim 😊 sonra o gelinlikçide de bu çiçeği aldım 😊 hepsini Sincan'dan aldım 😊 krem olanı salonda diğerini fotolarda kullancam iyi oldu 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saçım kahverengi, güzel olur bence de takı market mi, ben hiç görmedim, sen nereden aldın çok güzelmiş, pembe özellikle çok şirin

kahverengi saça da güzel olur bu model 😊 model güzelmiş cidden 😊 takı market Kırıkkale'de var ama eminim o tarz yerler vardır Ankara'da da. Belki Sincan'da da vardır 😊

Sen nerede oturuyorsun canım takı satan yerlerde oluyor genelde o tarz şeyler. Ve çokta uygun oluyor 😊

evet senin durum karışık olmuş, ben en iyisi gelinlik diktirdiğim yere de gidip sorayım haftaya kızılaya gidip dolaşacagım. çok güzel düğün fotoğraflarımız olur inşallah

Sen nerede oturuyorsun canım takı satan yerlerde oluyor genelde o tarz şeyler. Ve çokta uygun oluyor 😊

ben etimesgutta istasyon caddesi tarafında oturuyorum. bu tarafta yok da kızılayı dolaşacağım. aradan çıksın alayım da kafam rahat etsin

ben etimesgutta istasyon caddesi tarafında oturuyorum. bu tarafta yok da kızılayı dolaşacağım. aradan çıksın alayım da kafam rahat etsin

Bence Sincan'dan bak Canım

evet senin durum karışık olmuş, ben en iyisi gelinlik diktirdiğim yere de gidip sorayım haftaya kızılaya gidip dolaşacagım. çok güzel düğün fotoğraflarımız olur inşallah

Canım bence gelinlikçine de sor çiçek ve duvağı vermesi gerekiyor

Kızlar mobilyaları naptınız ben hepsini İstikbalden aldım halı be perdeler hariç. Beyaz eşyaların hepsinide Arçelikten aldım :)

Kızlar mobilyaları naptınız ben hepsini İstikbalden aldım halı be perdeler hariç. Beyaz eşyaların hepsinide Arçelikten aldım :)

aynen öyle bende hepsini istikbalden beyazlarımı ve küçük ev aletlerimide arçelikten aldım. sadece mutfak için masam kaldı onada bakınıyorum hala istediğim tarz bulamadım

Ben de aldim bellonadan haliyla perdeyi almadim daha

Halı ve perdeyi nasıl bişi alacaksınız ? Benim hiç bir fikrim yok. Kiracı olacağım için pratik sade bişi istiyorum hantal istemiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa bizleri bilgilendirsinler 😊

aynen öyle bende hepsini istikbalden beyazlarımı ve küçük ev aletlerimide arçelikten aldım. sadece mutfak için masam kaldı onada bakınıyorum hala istediğim tarz bulamadım

Ben mutfak masasını pratik bişi alcam köşe takım istiyordum mutfağa ama kiracı olacağım için vazgeçtim uzatılabilen masası siyah beyaz desenli bişi istiyorum 😊

teşekkürler,peki gelin çiçeğini aldın mı, ben bulamadım, nedime tacları bilekliği falan da alacagım nerede varki?

Canım gelin çiçeğimi gelinlik aldığım yerden aldım. Nedime taçlarını takı marketlerde bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…